RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

benim yüzümden birazcıkcnm...amann hadı kasveti dağıtalım...listedeki hamişlerimiz için halay çekelimmmm
sen de kocişini öp barışın cnmm.küslük olmasın hiçççç

hadi bakalım tey teyyyy bu arada doğum günün kutlu olsun nice yıllara sağlıkla huzurla mutlulukla bebişlerinle inşallah :)

scorpions canım doğum günün kutlu olsun. Yeni yaşınla birlikte çok mutlu ol inşallah. Rabbim sana hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.

yehan ne yaptın hala sölemedin mi

Söyledim. Oturuyoduk güzel bi ortam vardı. çay içerken eşim, doğmamış çocuğumuza içiyorum deyip şerefe yaptı(biz ne içersek içelim aklımıza geldikçe şerefe yaparız). belki doğacaktır dedim bende. sonra göbeğimi açıp"baba beni sev"yazısını gösterdim.bu tabi anlamadı benim neyi kastettiğimi. ölee bakıyo bana. doğacak zaten, ben hamileyim dedim. kaldı öle. inanmadı başta, şaka mı yapıyosun dedi. yok bak testi gösterim dedim, getirdim baktı felan ama uzun süre şokta kaldı. hala da öyle gerçi. henüz şoku atlatamadığı için öyle çok büyük bir tepki veremedi. sonrasında biraz biraz kendine gelmeye başladı, sarıldı kucakladı. az önce de balkondan dışarıya bağırıyodu, babaaa oluyoruuuummmm laaaaaayyyynnn diyeee öle işteee.. çok farklı duygular, onun bu şoka girişini de anlıyorum ki ben bile hala şoktayım...

8scorpions DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIM. YENİ YAŞIN SANA YENİ YENİ MUTLULUKLAR VE BEBEĞİNİ DE GETİRSİN İNŞALLAH..

süper ya komşularda öğrenmiş oldu desene :):) anam çok güzel duyugular bunlar ya kıymetini bil valla :):) ben şimdiden nasıl dicem diye planlar yapıyorum :):)Allah analı babalı büyütsün canım benim

hahahahahhaaaa süpermiş canım benim yaaa tabi şoktadır şimdi, keşke erkenden söyleseydin gece uyuyamazsıınız artık heyecandan

Allah razı olsun cnm.Allah ölümünde hayırlısını versin.

yeni yaşın hayırlı ve bebikli olsun inş.

ayy cnm çok iyi anlıyorum bizde de bi şok hali vardı gerçi hala geçmedi yaa

Son düzenleme:
Hepinize keyifli bir hafta sonu diliyorum:)Aldım çayımı akşamki sohbetinizi okudum,her zamanki gibi güzel sohbetler olmuş.Hepiniz muhteşem güzel enerji veriyorsunuz ..anne olmayı istemek insanı böyle ruhani bir havaya sokuyor demekki

dun gece erken uyuya kalmşısım eşim nöbetcıydı kızlarla yazıscam hep demıstım ):
sıradakı 3 arkadasa 20 tane alldımmm özleme okumayı cok ısterdım ama yehann dun gece hepsını ıstıyorum deyınce onada hak werdım (
bence bu duygusallıgın sebebı bebısslerrr (
bn dalga gecerdım hamıle kadınlarla aglıolar falan dıe hatta kız kardesım kımse benımle ılgılenmıo dıe aglıodu
dun eşimle kawga ettım o kadar cok ağladımmm sanırsınızz kafam koptu (
demek kı oluomuss
işte sizdekideeee bebeişlerdennn yehan ne kadar hassastı hatırlıomusunuz
(
inşAllah cooooooook guzel habrler gelcekkkk herkestennn amın amın amın kereee amınnnnnnnnnn (

ayy düşündüm de adam şok olmasın da ne yapsınn..şimdi nasılda pişman olmuştur seni kırdığına..valla ben bile heyecan yaptım seni görünce yehancımm..hamış olursam nasıl saklasam da testten sonra nasıl söylesem diyee
8scorpions DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIM. YENİ YAŞIN SANA YENİ YENİ MUTLULUKLAR VE BEBEĞİNİ DE GETİRSİN İNŞALLAH..

teşekkür ederim canım benimmm..hamişlerin duası kabul olurmuşş.aminnnnn

günaydın canımm

Akrepçiğim sana yeni yaşın uğur getirsin ve en kısa zamanda bebeğine kavuşmanı diliyorum.Nice mutlu senelere
teşekkürler canımm amin inşallah

evet cnm hep öyle derlerhamişler ağlarmış herşeye
dün bir ara kendimden şüphe ettim ama ben zaten çok ağlarım
şöyle ki eşim bana hediye almış zavallım..ben bişey istemiyorum demiştim..o da batik te bir kaban tarzı bişey görmüş çok beğenmiş almış gelmiş..ben 4 aydır kıyafet almıyorum..dedim almıycam hamiş olunca bisürü alıcammmayy bi ağladım bi ağladım sormayın yani..sen inadına mı yapıyosun ben bunu giyersem hamiş değilim demektirr..hamiş olursam giyemiycemmm ya çok kilo alırsamm ya veremezsemmm falan da filann.adam üzüldü geldi sarıldıı.ben öyle düşünmemiştim sana çok yakışacak diye aldım dedi.ayy şimdi hatırlayınca gülüyorum inanın ki

gunaydın tatlımmm doğum gunun kutlu olsun inşşş sağlıkla ve bebişinle eşinle geçireceğin bir yıl olsun inşşşş iyiki doğduuunnnnnnn

teşekkürler canımmm..amin inşallahh..33 oluyorum çok güzel bir yaş..cennet yaşı derler yaa.inşallah Rabbim mutluluğu tattıracak bana ve hepimize..

gunaydın tatlı bayanlar guzel bir hafta sonu olsunnnn hepimize yehan ne guzel söylemişsin adam şok olmakta haklı bundan sonra hep böyle mutlu mesut yaşayın inşşşş rainbow cnm inşş bugun daha iyisindir diğer arkadaşlarımıda nanaklarından öpuyorum hadi göruşuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…