RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

anaaaa duada sıra bana gelmiş, yehan hanımın kızçesiyle ilgilenmekten dualara bakamdım allah razı olsun hepinizden

antalyaya beklerim yehan bacı samsunda ne işimiz var gelin denize girelim, evim denize 200 metre yaniiiiiiiii

kızlar hamilelerin duası kabul olurmuş bizler her aklınıza geldiğimizde çok çok dua edin olur mu

yukkk daha gelmedi ama yoldaa :) valla bu gece söler miyim bilmiyoruuumm az uğraşsınn
kız sen nasıl duracan söylemeden ooooooo ben çatlardım her halde oğluma gebe olduğumu hatırladımda eşimin arabası evin önune geldiğinde yalın ayak koşmuştum hamileyim diye

yehan sigara paketini sütüne babacım artık ben de bu evdeyim lütfen içmeyin yaz, ya da bi kutu hazırla içine bi mektup yaz, annemi üzme baba 9 ay sonra yanınızdayım yazıp sana kargo gelmiş de ver...ya da masay 3. tabağı koy misafir var de...ya da yemek yerken elin kirliymiş gibi ayyy karnım çok kaşındı şunu kaşı ellerim kirli de

inşallah kuzum keşke gelebilsek ama eşimin izni ancak haziranda olur, o da evlilik yıldönümümüze geliyo :) zaten peşine de doğum olayım olur ALLAH nasip ederse :) aaaayyyyyy bi heyecan oldum bak böle yazıncaaaaa

kızlar ben cıkıyorum öptm hepınızı yehancım bı ara gelır bakarım merak edıyorum eşinin tepkısını :)

merhaba kızlar. ben sık bakamıyorum topiklere ama her baktığımda yeni bir hamiş oluyor. ne güzel tebrik ederim arkadaşım seni de. en kısa zamanda bana ve tüm isteyenlere nasip etsin rabbim.

Ben annelik aşeriyorum 7 aydır. umarım biterr bu özlem bu ay yoksa ben üzüntüden biteceğim. durduramıyorum içimin acısını. en yakın arkadaşımla beraber karar verdik hamile kalmaya o 3 aylık hamiş şimdi ona bakıp sewiniyorum kendime dönünce üzülüyorum.
Yüzümüzden gülücükler eksik olmasın....

özo bi harikasın maşallahhhh

anammm ne kadar çok ilerlemişsiniz oku oku bitmedi.
ne güzel bir muhabbet var burada yahuu keşkem bende daha önceden bulsaymışım burayı

Canım sen hiç belirti arama cnm ters köşe yapıyor bu belirtilerr..Sabah test yap mutlaka.

sağol canım. ALLAH sana da yaşatsın daha güzellerini. olur mutlaka olur sen ümidini kesme.. ben inan bu ay da ümitli değildim ama Rabbim yardım etti oldu.. üzülmeee bebişin sürpriz yapacaktır belki sana. hiç ummadığın bi anda gelir bakarsın :)

inşallah kuzum keşke gelebilsek ama eşimin izni ancak haziranda olur, o da evlilik yıldönümümüze geliyo :) zaten peşine de doğum olayım olur ALLAH nasip ederse :) aaaayyyyyy bi heyecan oldum bak böle yazıncaaaaa

hahahaha yerim lan senin doğumunu çirkin şeeeeyyy gebe kaldı da doğum düşünüyo hooooyyy maşallaaaaaaahhhh

anaaaaaaa
hamile misin kız.
hayırlı uğurlu olsun.nasıl sevindim.bana noluyosa tanımam etmem

hahahahahhaaaaaaaaaa koptum bu mesaja vallaaaaaa sen kimsin bacım hoşgeldin sefa getirdin

hahahaha yerim lan senin doğumunu çirkin şeeeeyyy gebe kaldı da doğum düşünüyo hooooyyy maşallaaaaaaahhhh

hahahahahhaaaaaaaaaa koptum bu mesaja vallaaaaaa sen kimsin bacım hoşgeldin sefa getirdin

reann işte..
bende siz gibi bebek peşinde koşturan biriyim.
hoşbuldum

anaaaaaaa
hamile misin kız.

tanımıyoruz ama öle bi bağ var ki aramıza, hiç bir yerde yok bölesi. aynı durumda sen olsan emin ol aynı kendime gb sevinirdim. burdaki herkes çok iyi yürekli. ALLAH da hepsinin gönlüne göre versin. sağolasın tatlım. darısı sana da inşallah. ve diğer bekleyen herkese..

anaaaaaaa
hamile misin kız.

tanımıyoruz ama öle bi bağ var ki aramıza, hiç bir yerde yok bölesi. aynı durumda sen olsan emin ol aynı kendime gb sevinirdim. burdaki herkes çok iyi yürekli. ALLAH da hepsinin gönlüne göre versin. sağolasın tatlım. darısı sana da inşallah. ve diğer bekleyen herkese..

oooooooo nelervarmış sendeeeee :)))

saol cnm sanada nasib olsun inşAllahh.Sık sık topiğe konuşalım dertleşelim bu sürci birlikte yaşayalımm

Haklısın abla ya kendimi durdurmam lazım,en iyisi yarını beklemek :18:

ne kaldıki şurda sabahaa ::::)

reann işte..
bende siz gibi bebek peşinde koşturan biriyim.
hoşbuldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…