- 17 Ekim 2012
- 1.005
- 0
-
- Konu Sahibi RainbowColors
- #2.521
yehancım dur bacım bizede bırakkkkkkkkkk
ay nasıl dayanacaksn canım hemen canlı yayın yap buraya da tabı önce mutlulgnuzu yasayın ondan sonra
kız sen nasıl duracan söylemeden ooooooo ben çatlardım her halde oğluma gebe olduğumu hatırladımda eşimin arabası evin önune geldiğinde yalın ayak koşmuştum hamileyim diyeyukkk daha gelmedi ama yoldaa :) valla bu gece söler miyim bilmiyoruuumm az uğraşsınn
anaaaa duada sıra bana gelmiş, yehan hanımın kızçesiyle ilgilenmekten dualara bakamdımallah razı olsun hepinizden
antalyaya beklerim yehan bacı samsunda ne işimiz var gelin denize girelim, evim denize 200 metre yaniiiiiiiii
kızlar hamilelerin duası kabul olurmuş bizler her aklınıza geldiğimizde çok çok dua edin olur mu
yehan sigara paketini sütüne babacım artık ben de bu evdeyim lütfen içmeyin yaz, ya da bi kutu hazırla içine bi mektup yaz, annemi üzme baba 9 ay sonra yanınızdayım yazıp sana kargo gelmiş de ver...ya da masay 3. tabağı koy misafir var de...ya da yemek yerken elin kirliymiş gibi ayyy karnım çok kaşındı şunu kaşı ellerim kirli de
valla ben bu konularda iyiyimdir, pek çaktırmam.bakalım göriciiizzzzz
Ben de öyle sanıyorum ya kesin bir belirti bu?
Ben de habire hamilelik belirtisi araştırıyorum el ayak üşümesini buldum şimdi de son günlerde sıklıkla yaşadım bunu.
Bi de deminden beri göğüslerimi yokluyorum eşim diyo napıyosundedim kontrol ediyorum
Sadece sertleşmiş gibiler :26: Offf...
merhaba kızlar. ben sık bakamıyorum topiklere ama her baktığımda yeni bir hamiş oluyor. ne güzel tebrik ederim arkadaşım seni de. en kısa zamanda bana ve tüm isteyenlere nasip etsin rabbim.
Ben annelik aşeriyorum 7 aydır. umarım biterr bu özlem bu ay yoksa ben üzüntüden biteceğim. durduramıyorum içimin acısını. en yakın arkadaşımla beraber karar verdik hamile kalmaya o 3 aylık hamiş şimdi ona bakıp sewiniyorum kendime dönünce üzülüyorum.
Yüzümüzden gülücükler eksik olmasın....
Canım sen hiç belirti arama cnm ters köşe yapıyor bu belirtilerr..Sabah test yap mutlaka.
inşallah kuzum keşke gelebilsek ama eşimin izni ancak haziranda olur, o da evlilik yıldönümümüze geliyo :) zaten peşine de doğum olayım olur ALLAH nasip ederse :) aaaayyyyyy bi heyecan oldum bak böle yazıncaaaaa
anaaaaaaa
hamile misin kız.
hayırlı uğurlu olsun.nasıl sevindim.bana noluyosa tanımam etmem
hahahaha yerim lan senin doğumunu çirkin şeeeeyyy gebe kaldı da doğum düşünüyo hooooyyy maşallaaaaaaahhhh
hahahahahhaaaaaaaaaa koptum bu mesaja vallaaaaaa sen kimsin bacım hoşgeldin sefa getirdin
anaaaaaaa
hamile misin kız.
anaaaaaaa
hamile misin kız.
oooooooo nelervarmış sendeeeee :)))yehan sigara paketini sütüne babacım artık ben de bu evdeyim lütfen içmeyin yaz, ya da bi kutu hazırla içine bi mektup yaz, annemi üzme baba 9 ay sonra yanınızdayım yazıp sana kargo gelmiş de ver...ya da masay 3. tabağı koy misafir var de...ya da yemek yerken elin kirliymiş gibi ayyy karnım çok kaşındı şunu kaşı ellerim kirli de
merhaba kızlar. ben sık bakamıyorum topiklere ama her baktığımda yeni bir hamiş oluyor. ne güzel tebrik ederim arkadaşım seni de. en kısa zamanda bana ve tüm isteyenlere nasip etsin rabbim.
Ben annelik aşeriyorum 7 aydır. umarım biterr bu özlem bu ay yoksa ben üzüntüden biteceğim. durduramıyorum içimin acısını. en yakın arkadaşımla beraber karar verdik hamile kalmaya o 3 aylık hamiş şimdi ona bakıp sewiniyorum kendime dönünce üzülüyorum.
Yüzümüzden gülücükler eksik olmasın....
Haklısın abla ya kendimi durdurmam lazım,en iyisi yarını beklemek :18:
hahahaha yerim lan senin doğumunu çirkin şeeeeyyy gebe kaldı da doğum düşünüyo hooooyyy maşallaaaaaaahhhh
hahahahahhaaaaaaaaaa koptum bu mesaja vallaaaaaa sen kimsin bacım hoşgeldin sefa getirdin