- 17 Ekim 2012
- 1.005
- 0
-
- Konu Sahibi RainbowColors
- #2.501
allaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhh yehan hamileeeeeee
halaycılar gelin yanımaaaaaaa
dilililililiiiiiiiiiiiiii teeeeeeyyy teeeeeeeyyy
allahııııııııımmm sağlıkla kucağına alırsın inşallaaaaaaaaaahhh, ben kız hissettim, annesi kadar güzel olsun inşallaaaaaaaaaaaaaaaaahhhh
canım benim varyaaaa çok farklısınn.. tüm samimiyetinle sevindiğini biliyorum, kalbini görüyorum senin. aynı şekilde sen de hamiş kaldığında inan kendime sevindiğim kadar sevineceğim. burdaki dostluk içtenlik paha biçilemez benim için. bu topik hep böyle kalsın istiyorum senelerce. ALLAH nasip eder de hayırlısıyla kucağıma alırsam o biraz büyüdüğünde göstericem ona bu yazıları. bak bunlar senin teyzelerin, senin olman için dua edenler dicem. inşallah kızdır canım yaaa, hep kızım diyesim geliyor.. turşu da bunun göstergesi aslında :) ahhh keşke halayınla değil gerçekten gelsen buralara :) ağlamak yok yaaaa,,, bundan sonra daha çok halay çekecez. inşallah senin için ve diğer arkadaşlara.. ALLAH inşallah en kısa zamanda sana da yaşatsın. Bu gece senin için çok dua okuyacam..
abboooovvvvvvvv 250. sayfaya da geldik,sayfalar ne kadar hızlı ilerliyor
hamileyim ya o okuduğumdan nasıl etkilendiysem artık
inş. yanlış anlamadınız beni
yehan yehan yehan öldürdün beni ağlamaktan...eşimi aradım hıçkırmaktan konuşamadım çok korktu noldu yaa noldu noldu diyo, yehan hamile dedim,çooookk tebrik ediyor sizi allah diğer kankalarına da versin diyo
şuan gerçekten çok farklı duygular içindeyim, ağlaya ağlaya kaldırdım kafamı allahım çok şükür dedim, sana gönülden çok dua ettim, herkese ettim...
çok seffiyooooooommm ulen sizi
bende yetttttiiiiiiiiimmmm leleeeeleeeee mersinde ucu halayınallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhh yehan hamileeeeeee
halaycılar gelin yanımaaaaaaa
dilililililiiiiiiiiiiiiii teeeeeeyyy teeeeeeeyyy
allahııııııııımmm sağlıkla kucağına alırsın inşallaaaaaaaaaahhh, ben kız hissettim, annesi kadar güzel olsun inşallaaaaaaaaaaaaaaaaahhhh
yehan yehan yehan öldürdün beni ağlamaktan...eşimi aradım hıçkırmaktan konuşamadım çok korktu noldu yaa noldu noldu diyo, yehan hamile dedim,çooookk tebrik ediyor sizi allah diğer kankalarına da versin diyo
şuan gerçekten çok farklı duygular içindeyim, ağlaya ağlaya kaldırdım kafamı allahım çok şükür dedim, sana gönülden çok dua ettim, herkese ettim...
çok seffiyooooooommm ulen sizi
raginda ne oldu neyden etkilendin canım
kızlar bu arada ben nedense seaside'yi hep hamile sanıyorum acaba bu bi belirti mi
diyorum ya ALLAH en kısa zamanda size de yaşatsın inşallah.. daha cihan bilmiyo bakalım napcek öğrenince :) çoookkkk şüküüürrrr ALLAH bu günleri gösterdi bana, uğraşmadan uğraştırmadan bebiş sahibi oldum. kız olursa benden güzel olsun kıskanmamablaaamm bu gecenin şerefineeee oz_lem in ne kadar kaldıysa okumak istiyorum hepsini. benim 50 tane daha vardı onu kaydettin mi bilmiyorum ama oz_lem' e bir tek ben okumak istiyorum. yada okunduysa bile kalanın hepsini bana ver.
Canlarım farklı topik açmaktaki maksat paylaşımlarınız farklı olabilir diyeydi yoksa başımızın üstünde yeriniz var hattaglmezseniz ben çok üzüleceğim diğer arkadaşlarda.Geçen gün özlemde aynını söyledi insan hamileliği düşünürken helede olmuyorsa ve çevreden birinin hamile olduğunu duyunca hafif bir kötü hissediyor kendini.Ama bu kız kerdeşiyse hissedermi insan hissetmez ben hepinizi kardeşim gibi görüyorum ve o kadar çok mutlu oluyorum ki.
Lütfen her zaman gelin burası sizin mekanınız o cetvellerde bizim uğurumuz maaşallah
cnm eşin öğrenmedı dımı daha
kızlar bu arada ben nedense seaside'yi hep hamile sanıyorum acaba bu bi belirti mi
Canlarım farklı topik açmaktaki maksat paylaşımlarınız farklı olabilir diyeydi yoksa başımızın üstünde yeriniz var hattaglmezseniz ben çok üzüleceğim diğer arkadaşlarda.Geçen gün özlemde aynını söyledi insan hamileliği düşünürken helede olmuyorsa ve çevreden birinin hamile olduğunu duyunca hafif bir kötü hissediyor kendini.Ama bu kız kerdeşiyse hissedermi insan hissetmez ben hepinizi kardeşim gibi görüyorum ve o kadar çok mutlu oluyorum ki.
Lütfen her zaman gelin burası sizin mekanınız o cetvellerde bizim uğurumuz maaşallah
canım bir başlıkta hamile olmayanlar hamile olanlardan çok etkilendiklerini falan yazmışlar,ben onu okuyunca etkilendim.
sizin düşünmeyeceğinizi öyle birşey biliyorum ama çoğu zaman okuyup çıktım mesela.
onun için ayrı bir başlık mı açsak dedik ama kızlar sağolsun biz sadece seviniriz sizi görünce dediler o güzel yürekleriyle rahatladım şimdi.
yukkk daha gelmedi ama yoldaa :) valla bu gece söler miyim bilmiyoruuumm az uğraşsınn