RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

:81::81::81: hadi hep beraber teeeyyy teyyyyy dilililililiililili

yehan yehan yehan öldürdün beni ağlamaktan...eşimi aradım hıçkırmaktan konuşamadım çok korktu noldu yaa noldu noldu diyo, yehan hamile dedim,çooookk tebrik ediyor sizi allah diğer kankalarına da versin diyo

şuan gerçekten çok farklı duygular içindeyim, ağlaya ağlaya kaldırdım kafamı allahım çok şükür dedim, sana gönülden çok dua ettim, herkese ettim...

çok seffiyooooooommm ulen sizi

benı de sefıomusun :)

raginda ne oldu neyden etkilendin canım

kızlar bu arada ben nedense seaside'yi hep hamile sanıyorum acaba bu bi belirti mi

bende yetttttiiiiiiiiimmmm leleeeeleeeee mersinde ucu halayın

Canlarım farklı topik açmaktaki maksat paylaşımlarınız farklı olabilir diyeydi yoksa başımızın üstünde yeriniz var hattaglmezseniz ben çok üzüleceğim diğer arkadaşlarda.Geçen gün özlemde aynını söyledi insan hamileliği düşünürken helede olmuyorsa ve çevreden birinin hamile olduğunu duyunca hafif bir kötü hissediyor kendini.Ama bu kız kerdeşiyse hissedermi insan hissetmez ben hepinizi kardeşim gibi görüyorum ve o kadar çok mutlu oluyorum ki.

Lütfen her zaman gelin burası sizin mekanınız o cetvellerde bizim uğurumuz maaşallah

diyorum ya ALLAH en kısa zamanda size de yaşatsın inşallah.. daha cihan bilmiyo bakalım napcek öğrenince :) çoookkkk şüküüürrrr ALLAH bu günleri gösterdi bana, uğraşmadan uğraştırmadan bebiş sahibi oldum. kız olursa benden güzel olsun kıskanmam ablaaamm bu gecenin şerefineeee oz_lem in ne kadar kaldıysa okumak istiyorum hepsini. benim 50 tane daha vardı onu kaydettin mi bilmiyorum ama oz_lem' e bir tek ben okumak istiyorum. yada okunduysa bile kalanın hepsini bana ver.

raginda ne oldu neyden etkilendin canım

kızlar bu arada ben nedense seaside'yi hep hamile sanıyorum acaba bu bi belirti mi

canım bir başlıkta hamile olmayanlar hamile olanlardan çok etkilendiklerini falan yazmışlar,ben onu okuyunca etkilendim.
sizin düşünmeyeceğinizi öyle birşey biliyorum ama çoğu zaman okuyup çıktım mesela.
onun için ayrı bir başlık mı açsak dedik ama kızlar sağolsun biz sadece seviniriz sizi görünce dediler o güzel yürekleriyle rahatladım şimdi.

cnm eşin öğrenmedı dımı daha

Allah razı olsun ablacım aynen kardeş olduk burada hepimiz

Ben de öyle sanıyorum ya kesin bir belirti bu?

Ben de habire hamilelik belirtisi araştırıyorum el ayak üşümesini buldum şimdi de son günlerde sıklıkla yaşadım bunu.
Bi de deminden beri göğüslerimi yokluyorum eşim diyo napıyosun dedim kontrol ediyorum
Sadece sertleşmiş gibiler :26: Offf...

kuzum geçende ben de bahsetmiştim içim burkuluyo diye ama ablamın da dediği gibi biz burda birbirimize dua okuduk, yürekten yalvardık, kardeş olduk...eğer sizi burrda görünce bişey hissediyorsam o da; moral ve mutluluktur, lütfen burda olun biz o güzel takvimlerinizi görelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…