RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Canım o kadar heyecanlanıyorumki henüz gelmedi ise inşAllahhhhhhhhhh gelmeyecek o çift çizigi gelecek.Yarında beklemek iyi fikir öğlene inşAllah müjden gelsin..

ablacım Allah senden ve tüm arkadaşlarımdan razı olsun.
2 gün geçti.içim kıpır kıpır.
aklıma sürüyle hayal geliyor,sonra dur diyorum kesinleşsin.yarın olsada ne olacağını öğrensem,hakkımızda hayırlısı olsun inş.

karnımın iç kısmı acıyor ve batmalar var.bende de farenjit var,öksürüyorum şuan.o tetikliyor sanırım bu ağrıları.
ilaçta içmiyorum.

asbelovcum çok sağol güzel dileğin için arkadaşım.

bu arada ablacım son 3 arkadaş için 20 tane alıyorum ben,şimdi okuyacağım inş. yazarsın.

bende de faranjit var yaa bir ara larenjite kadar ilerlemişti konuşamamıştım
Bat yaklaşıyor ıhlamur falan etki edebiliyormuş o yüzden içmek istemedim süt içtim ballı süt ama kuşburnunun etkisi olur mu acaba bebiş varsa

aman aman dikkat et sende tatlım test ne zaman yapmayı düşünüyorsun 1hafta olmuş

Amin cümlemizden cnm.
Rabbim inşAllah yarın önce senin sonra hepimizin yüzünü güldürsün.Topik olarak çok ihtiyacımız var bu müjdelere açılışı sen missyaman yapacak bizde arkanızdan geleceğiz inşAllah

canım kuşburnu meyve sonuçta hormonları etkilemez sanmam.

Son düzenleme:
Arkadaşlar duaları lütfen ilk sayfadan takip edelim arada yayınlasamda güncellenen son liste ilk sayfada.Ağzınıza yüreğinize sağlık.Rabbim boş çevirmez inşAllahhhhhhh.Amin

kızlar faranjit için ada çayı çok faydalı hem gargarası hem içmesi ama hamilelik şüphesi varya şimdi acaba zararlımı ya ağrı kesici bile içemiyorum emin olmadığım için.

düşüğe yol açabiliyormuş canım adaçayı bitki çayı önermiyorlar genelde erken gebelikte

neşe ve raginda kızlar sizde mi hasta oldunuz yoksaaaaaaa bebiş mi geliyorrrr
İnşallah hepimiz birden iyi haberler veririz Allahım dualarımızı kabul eder de
Benimde kasıklarda batmalar var ama ben üşütmeye yormaya çalışıyorum yoksa kafayı yiyeceğim çünkü

ragindanın günü geçti maaşallah benim umuudm çok.Ki normalde günü geçmezmiş.hayırlısı bakalım.neşeninde az kaldı :))

aman aman dikkat et sende tatlım test ne zaman yapmayı düşünüyorsun 1hafta olmuş

canım ben dün yaptım negatif çıktı adetlerim son aylarda ortala 32-34 gün civarı o yüzden beklemedeyim bu hafta olmazsam artık p.tesi doktora giderim diyorum hala inceden bir umutta var yani kanda çıkar belki diye :) yumurtlama günlerim ekim 20 lerdeyi bakalım ne olcak

sana da geçmiş olsun canım, havalar soğumaya başladı ya ondan herhalde,dikkat etmek lazım

ıhlamur nasıl bir etki ediyormuş, adeti mi geciktiriyormuş:26:

Asbelove günüm geçti canım,bende birşeylere yormaya çalışıyorum yoksa dediğin gibi başka şey düşünemem.

Ablacım sen bitanesin yaaa

Az önce asbelove,karla,neşe arkadaşlarımızın dualarını okudum.

Okurken kapadım gözlerimi ve ağlayarak hepinizin ismini aklımdan geçirerek dua ettim...

Rabbim ne büyüksün,olmazsa da vereceksin bunda bir hayır biliyoruz.

Ama içten hissediyorum arkadaşlarım kısa zamanda hepimizin yüzünü güldürecek Allah hayırlısıyla...

İyi ki varsınız,iyi ki girmişim bu topiğe,öyle güzel umutlar doğuyor ki içime...

Bu ay olmazsa da üzülmek yok;

"Sizin şer gördüklerinizde hayır,hayır gördüklerinizde de şer vardır.Ancak siz bilmezsiniz,Allah bilir"

Allah'a gerçekten teslim olalım,tevekkül edelim,o zaten siz dileyin ben veririm diyor...

Dua edelim ki "OL!" desin...

Rainbow ablacığım banada 20 şer tane yine yazarmısın.Bu arada bende sonunu karıştırıyordum artık sulllar seller gibi maşallah dilimden düşürmüyorum.Allah senden ve tüm arkadaşlarımdan razı olsun.Aklımda hep şu cümle;Rabbim ''Ol'' deyince olacak.

selam kızlar
Rainbowcum önceki üç arkadaşın dualarını okudum, sıdadaki üç arkadaşa da 50 şer tane okuyacağım inşallah
Rabbim dualarımızı kabul edecek inşallah, içimde ümit var ama beklemek de çok sıkıcı, gebelik yoook, adet yoook, öyle boş boş bekliyorum, kızlardan bar güzel haberler alsak da mutlu olsak ne iyi olurdu

kızlar dualar okunmuş cok tesekkur ederım yüregınıze saglık Allah hepımızı bır an önce bebışlerımıze kavuştursun

kızlaaaaaaaaaaaarrrrrr merhabaaaaaaaaa

sabah beni burdaki süper başarılı bir lisaden aradılar ve gelip vekaleten öğretmenlik yapmamı istediler

öğrencileri çok özlemiştim, sınıfları özlemiştim, birzdan koşarak gidip programımı alcaaaaaaaaaammmm

bu arada türk dili ve edebiyatı öğretmeniyim ama atanamayan kısmından

Sabah aldığım duaları öyle hızlı okudum ki biliyordum ki regl oldum olacağım.Gece boyuda sabahta çok ağrım oldu çünkü.Şükürki erkenden bitirmiştim.Bugünden sonra malesef 10 gün Ayetel Kürsiye eşlik edemeyeceğim ama dualarımda hep olacaksınız.Reglim çok uzun sürüyor benim ilk 5 günden sonra damla damlada olsa geliyor 10 günü bekliyorum bu yüzden.:2::2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…