- 30 Ekim 2012
- 1.454
- 0
-
- Konu Sahibi RainbowColors
Canım o kadar heyecanlanıyorumki henüz gelmedi ise inşAllahhhhhhhhhh gelmeyecek o çift çizigi gelecek.Yarında beklemek iyi fikir öğlene inşAllah müjden gelsin..
benimde ayaklarım donuyor biliyormusun sağ bacağımdada romatizma gibi bir ağrı daha kırmızılarda gelmedi aman dikkat edelim benim birde faranjitim var o tutarsa diye korkuyorum valla.Kuşburnu falan iç canım sıcak tut kendini
benimde ayaklarım donuyor biliyormusun sağ bacağımdada romatizma gibi bir ağrı daha kırmızılarda gelmedi aman dikkat edelim benim birde faranjitim var o tutarsa diye korkuyorum valla.Kuşburnu falan iç canım sıcak tut kendini
Amin cümlemizden cnm.ablacım Allah senden ve tüm arkadaşlarımdan razı olsun.
2 gün geçti.içim kıpır kıpır.
aklıma sürüyle hayal geliyor,sonra dur diyorum kesinleşsin.yarın olsada ne olacağını öğrensem,hakkımızda hayırlısı olsun inş.
karnımın iç kısmı acıyor ve batmalar var.bende de farenjit var,öksürüyorum şuan.o tetikliyor sanırım bu ağrıları.
ilaçta içmiyorum.
asbelovcum çok sağol güzel dileğin için arkadaşım.
bu arada ablacım son 3 arkadaş için 20 tane alıyorum ben,şimdi okuyacağım inş. yazarsın.
bende de faranjit var yaa bir ara larenjite kadar ilerlemişti konuşamamıştım
Bat yaklaşıyor ıhlamur falan etki edebiliyormuş o yüzden içmek istemedim süt içtim ballı süt ama kuşburnunun etkisi olur mu acaba bebiş varsa
bulantı mı
hadi inşAllah hayırlı haberler gelir.
Canım kişiye göre değişen durumlar bunlar.Hiç belli olmaz.bu kadar erken başlarmı ki canım 5gün var daha
kızlar faranjit için ada çayı çok faydalı hem gargarası hem içmesi ama hamilelik şüphesi varya şimdi acaba zararlımı ya ağrı kesici bile içemiyorum emin olmadığım için.
aman aman dikkat et sende tatlım test ne zaman yapmayı düşünüyorsun 1hafta olmuş
ya sabah bulantıyla kalktım boğazım acıyor hasta olacak gibiyim canım çok üşüyorum
feryalnur ve asbelov geçmiş olsun kızlar bende aynıyım farenjit oldum boğazım kötu ağzımın tadı yok hiç halim yok kalkıp yemek yapmam lazım ama başımı kaldıramıyorum bizim burda da havalar yağışlı ondan mıdır nedir içim sıkılıyor sanki ayyyy ne oldu bize yaaaaa
bende de faranjit var yaa bir ara larenjite kadar ilerlemişti konuşamamıştım
Bat yaklaşıyor ıhlamur falan etki edebiliyormuş o yüzden içmek istemedim süt içtim ballı süt ama kuşburnunun etkisi olur mu acaba bebiş varsa