RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

hayırlı olsun canım, umarım her şey gönlüne göre olur

iyiki sende varsın cnm.Bende inanıyorum çok güzel şeyler olacak.Allah razı olsun .

inşAllah canım .Allah kabul etsin.

Allah kabul etsin cnm.
Alacaz alacaz az kaldı..

Allah cümlemizden razı olsun inş. ablacım.

bu arada hani adet olmadan karnımız şişer ya,adet olmuyoruz böyle kaldı

eğer ki hamileysek (inşşşaAllah) bu şişlik kalıyor mu böyle??? ya da ne zaman gidiyor...

gaz falan değilse o şişlik kalıyor hatta çok daha fazlası ekleniyor:)) Ama ilk 3 ayda inşAllah olmazda bulantı falan yaşarsan biraz kilo veriyorsun o arada göbekte inebiliyor.Yoksa yaptığın doğuma göre normal doğumsa daha erken sezeryansa biraz daha geç gidiyor..

Özocum çok sevindim adına Hayırlı uğurlu olsun öğretmen hanım başarılar dilerim sana.

Rainbowcum farkettim ki ben kendimi listeye yazdırmamışım hoş adet tarihimi tam olarak kestiremiyorum ama geçen sefer 3 ayda adet oldum.ama bu ay klomen kullandım.sen şimdilik 30 Kasım yaz canım yaş 26 bu arada

cevap için teşekkürler ablacım

Kızçeler biraz gündem dışı ama burçlarımızı paylaşalımmı :) ben tam bir akrep kadınıyım sizler?

bana 20 taneee yazarmısınızzzz işten geldımmm hemen bilg basınaa..cok erken uyuyorum gercekten artık hiç giremıorum su andada öle gözlerım kapanıoo ... okulda okumaya basladım dualarımııı Raabbım inşAllah kbl etsınnnnnnnn

Hımmmm uyku dedinde aklıma güzel haberler mi alacağız diye geldi Hadi inşallah gelsin hamilelik haberin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…