RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

kızlaaaaaaaaaaaarrrrrr merhabaaaaaaaaa :KK52:

sabah beni burdaki süper başarılı bir lisaden aradılar ve gelip vekaleten öğretmenlik yapmamı istediler

öğrencileri çok özlemiştim, sınıfları özlemiştim, birzdan koşarak gidip programımı alcaaaaaaaaaammmm :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

bu arada türk dili ve edebiyatı öğretmeniyim ama atanamayan kısmından :KK1::KK1:

hayırlı olsun canım,:KK9: umarım her şey gönlüne göre olur

Asbelove günüm geçti canım,bende birşeylere yormaya çalışıyorum yoksa dediğin gibi başka şey düşünemem.

Ablacım sen bitanesin yaaa :KK54::KK54::KK54:

Az önce asbelove,karla,neşe arkadaşlarımızın dualarını okudum.

Okurken kapadım gözlerimi ve ağlayarak hepinizin ismini aklımdan geçirerek dua ettim...

Rabbim ne büyüksün,olmazsa da vereceksin bunda bir hayır biliyoruz.

Ama içten hissediyorum arkadaşlarım kısa zamanda hepimizin yüzünü güldürecek Allah hayırlısıyla...

İyi ki varsınız,iyi ki girmişim bu topiğe,öyle güzel umutlar doğuyor ki içime...

Bu ay olmazsa da üzülmek yok;

"Sizin şer gördüklerinizde hayır,hayır gördüklerinizde de şer vardır.Ancak siz bilmezsiniz,Allah bilir"

Allah'a gerçekten teslim olalım,tevekkül edelim,o zaten siz dileyin ben veririm diyor...

Dua edelim ki "OL!" desin...

:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

iyiki sende varsın cnm.Bende inanıyorum çok güzel şeyler olacak.Allah razı olsun .

Rainbow ablacığım banada 20 şer tane yine yazarmısın.Bu arada bende sonunu karıştırıyordum artık sulllar seller gibi maşallah dilimden düşürmüyorum.Allah senden ve tüm arkadaşlarımdan razı olsun.Aklımda hep şu cümle;Rabbim ''Ol'' deyince olacak.
inşAllah canım .Allah kabul etsin.

selam kızlar:KK3:
Rainbowcum önceki üç arkadaşın dualarını okudum, sıdadaki üç arkadaşa da 50 şer tane okuyacağım inşallah
Rabbim dualarımızı kabul edecek inşallah, içimde ümit var ama beklemek de çok sıkıcı, gebelik yoook, adet yoook, öyle boş boş bekliyorum, kızlardan bar güzel haberler alsak da mutlu olsak ne iyi olurdu
Allah kabul etsin cnm.
Alacaz alacaz az kaldı..

Allah cümlemizden razı olsun inş. ablacım.

bu arada hani adet olmadan karnımız şişer ya,adet olmuyoruz böyle kaldı :KK1:

eğer ki hamileysek (inşşşaAllah) bu şişlik kalıyor mu böyle??? ya da ne zaman gidiyor...

Allah cümlemizden razı olsun inş. ablacım.

bu arada hani adet olmadan karnımız şişer ya,adet olmuyoruz böyle kaldı :KK1:

eğer ki hamileysek (inşşşaAllah) bu şişlik kalıyor mu böyle??? ya da ne zaman gidiyor...

gaz falan değilse o şişlik kalıyor hatta çok daha fazlası ekleniyor:)) Ama ilk 3 ayda inşAllah olmazda bulantı falan yaşarsan biraz kilo veriyorsun o arada göbekte inebiliyor.Yoksa yaptığın doğuma göre normal doğumsa daha erken sezeryansa biraz daha geç gidiyor..

Özocum çok sevindim adına Hayırlı uğurlu olsun öğretmen hanım başarılar dilerim sana.

Rainbowcum farkettim ki ben kendimi listeye yazdırmamışım hoş adet tarihimi tam olarak kestiremiyorum ama geçen sefer 3 ayda adet oldum.ama bu ay klomen kullandım.sen şimdilik 30 Kasım yaz canım yaş 26 bu arada :KK54:

gaz falan değilse o şişlik kalıyor hatta çok daha fazlası ekleniyor:)) Ama ilk 3 ayda inşAllah olmazda bulantı falan yaşarsan biraz kilo veriyorsun o arada göbekte inebiliyor.Yoksa yaptığın doğuma göre normal doğumsa daha erken sezeryansa biraz daha geç gidiyor..

cevap için teşekkürler ablacım

Kızçeler biraz gündem dışı ama burçlarımızı paylaşalımmı :) ben tam bir akrep kadınıyım sizler?

bana 20 taneee yazarmısınızzzz işten geldımmm hemen bilg basınaa..cok erken uyuyorum gercekten artık hiç giremıorum su andada öle gözlerım kapanıoo ... okulda okumaya basladım dualarımııı Raabbım inşAllah kbl etsınnnnnnnn

bana 20 taneee yazarmısınızzzz işten geldımmm hemen bilg basınaa..cok erken uyuyorum gercekten artık hiç giremıorum su andada öle gözlerım kapanıoo ... okulda okumaya basladım dualarımııı Raabbım inşAllah kbl etsınnnnnnnn

Hımmmm uyku dedinde aklıma güzel haberler mi alacağız diye geldi :21: Hadi inşallah gelsin hamilelik haberin :))

X