- 3 Eylül 2011
- 9.836
- 34
-
- Konu Sahibi RainbowColors
- #2.221
haklısın canım sende ol pc yi senmi düşüneceksin ben bazen öyle yapıyorum benmi kurtarıcam diorum tek taraflı olmuyor bizimkisi çok akılllı ben sana almamı diorum karışıyormuyum dior al ye iç gez dio bana ya yapmıcamı bilio ondan dio zaten bak sinirlendim şimdi zaten canım sıkkın bu ayda olmadı
heh tamam bende ne eksik diyorum şimdi artık hazırım hamiş olmaya :):) bekle 10 aralık ben geliyorummmmmmmmm
Hoşbulduk canım.Öğle arası iki satır yazayım dedim.Bizde geçen ay ilk kez denemiştik.Ama çok dikkat etmemizi istmedi eşim yani şunu yapalım bunu yapalım illa diye olursa olur dedi sonuçta daha ilk kez denicez ya.Ben regl olunca bizimki tutuştu.Çabuk hamile kalmak için neler yapılacağını araştırmaya başladı.Benide strese sokuyor.Olacağı varsada olmayacak böyle yaparsan diyorum.Hatta bir arkadaşı demişki kadınlar kulubünü biliyomusun benim eşim orda yazılanları uyguladı sizde bakın falan demiş :))
Yok anam yok herşeye düz mantık bakıyorlar benimki şimdi bi de haklı gibi trip yapıo
burnu sürtüp akşam yanıma gelince görcem ben onuuuuu
konuşmak yok bu akşam onunla küstüm
öyle bişey yapabilsem keşke yok yok yok o kadar aradım düğmeyi ama bulamadım maalesef
Al benden de o kadar yaptıkları şeyler de elle tutulur bişey olsa tamam diyeceğim amennaa ben çlışıyorum çok şükür iyi de kazanıyorum ne için adamın yaptığı borçları kapatmak için
İlk zamanlar tamam borçlarımız vardı yeni evliydik kimse yardım etmemişti kabul ama şu anda gelirimiz iyiyken niye bir yatırım yapmayalım dimi ama ev almayı düşünüyoruz bunun için ne yapmamız lazım para biriktirmemiz lazım harcamamız değilllll ama kimin umurunda zaten ben her zaman bu performansta olup bu kadar para kazanabileceğimmm
ben ondan daha fazla çalışıp daha çok strese giriyorum ama adam hala rahat hala rahat geçen sabah ayağını çıkarmış yataktan bana çorabımı giydirsene diyor
gel de çıldırmaa
kızlar ben bir vergi dairesine gidip geliyorum görüşürüz.Benimki mesaj atmış akşam süprizim olucak hey Allahım ya dedim senden süpriz isteyen yok normal olsan yeterdi ama sen bunu öğrenemedin.
hadi bakalım inşAllahhhhhhhhhhhhhh
İşte dedimya hemen olacak zannediyor erkekler ama işte nasip kısmettt.Çk nazlanmaz bu ay inşAllah gelir meleğin..
sende tüm çabalarına rağmen buulamadın demi o düğmeyi
merhaba kızlar. Bugün nasılsınız bakalım ? ben dün test yapamadım, bugün de yapmadım daha. 1 gün gecikme var henüz. ya bir de hiç böyle bir durum yoktu ama göğüslerimin uçları çok fena. 2 gün önce başladı, giderek fazlalaştı. dokunulmuyor yani, o derece sızlıyor. bi dün akşam daha çok farkettim, afedersiniz bir akıntım var ki anlatamam. akşam k.validem bizdeydi, epey oturduk falan. o gittikten sonra lavaboya bir gittim ki, resmen sırılsıklamım. çamaşırımın yarısından fazlası akıntı olmuş. offf sanırım adet olucam ben yaa...
kiraztepeciğim canım dün neden canın sıkkındı.
feryalciğim neden yumurtlamayacakmışsın hayıta başla herşey yolunda gidecek inşAllah.
bende aynıyım tek çizgiyi gördüğüm gece bi pohpohladı canım bitanem olacak üzme kendini dedi sabahına aynı adam
o yapsın ben yapayım bu sefer delik 2katı büyüyecek zaten zar zor kapatıyoruz birde tüp bebek masrafı olacak offf offfffffffffffff
dr.a gittin mi canım bayramdan sonra gideceğim demiştin ne oldu?
Ben artık bişey demiyorum hamilesin işte belirtiler hep ortada.Testi yapta sevinelim demi ama
tatilde olunca gitmedim pazartesi gidicem
korkuyorum:18::18::18:
kiraztepeciğim canım dün neden canın sıkkındı.
feryalciğim neden yumurtlamayacakmışsın hayıta başla herşey yolunda gidecek inşAllah.
doğru düzgün adet olamadım napçam diye, soğan suyu, hayıt suyu, maydonoz sapının suyunu içyim, ballı tarçınlı çörekotu, havuç yedim biraz düzeldi gibi,
Biliyorum zor canım ama git bir an önce ki ne olduğu çıksın ortaya dimi inşallah bişey yoktur ama
inş canım şuan geln gidende yok sabah peçeteye geldi bida yok karnım bile ağrımıyoo hiçç analamdım ben bunu