RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

bende aynıyım tek çizgiyi gördüğüm gece bi pohpohladı canım bitanem olacak üzme kendini dedi sabahına aynı adam
o yapsın ben yapayım bu sefer delik 2katı büyüyecek zaten zar zor kapatıyoruz birde tüp bebek masrafı olacak offf offfffffffffffff
dr.a gittin mi canım bayramdan sonra gideceğim demiştin ne oldu?

merhaba kızlar. Bugün nasılsınız bakalım ? ben dün test yapamadım, bugün de yapmadım daha. 1 gün gecikme var henüz. ya bir de hiç böyle bir durum yoktu ama göğüslerimin uçları çok fena. 2 gün önce başladı, giderek fazlalaştı. dokunulmuyor yani, o derece sızlıyor. bi dün akşam daha çok farkettim, afedersiniz bir akıntım var ki anlatamam. akşam k.validem bizdeydi, epey oturduk falan. o gittikten sonra lavaboya bir gittim ki, resmen sırılsıklamım. çamaşırımın yarısından fazlası akıntı olmuş. offf sanırım adet olucam ben yaa...

mrb kızlar arada çıkmak zorunda kalıyorum geçmiş olsuna gelen oluyor feryal çok uzuldum cnm erkekler hep aynı cnm 13 yıllık evliliğimde anladığım tek şey erkekler koca bi çocuk cnm onlar bizi hiç anlamazlar cnm hormonlarımız çok hassas tatlım lutfen takmamaya bak cnm ve hayıt otunu kullanmayı sakın erteleme cnm kendi sağlığın için onlara göre hergun bayram cnm ince fikir kocaman sıfır cnm ya

heh tamam bende ne eksik diyorum şimdi artık hazırım hamiş olmaya :):) bekle 10 aralık ben geliyorummmmmmmmm

hadi bakalım inşAllahhhhhhhhhhhhhh

İşte dedimya hemen olacak zannediyor erkekler ama işte nasip kısmettt.Çk nazlanmaz bu ay inşAllah gelir meleğin..

sende tüm çabalarına rağmen buulamadın demi o düğmeyi

vay anam çorabınıda giydiricen benimkide neler istiyor neler.Aynen canım bende diyorum evimiz var şükür araba borcumuz var bunu biranönce bitirelim yatırım yapalım diyorum.ama bir borçtan kutuluyoruz diğerine zıplatıyor.Çok şükür ödeyebiliyoruz ama gereksiz ve manasız.Denemek için ben araba istiyorum dedim hemen bakıyor seçmiş beğenmiş.Dedim daha öbürünün borcu var sende hiç düşünce yokmu 2.arabayı almayı düşünüyosun sen istedin ya diyor ama gitmiş benim beğenmiyeceğim modifiyeli araba seçmiş gene kendine pay çıkarmış anlıcağın.Dedim sen ne ka akıllısın ya Allah bize sabır versin canım

hamiş bir arkadaşımız varmış allah tamamını erdirsin inşşş hayırlı olsun ya yehan yap artık şu testi varsa artık kesin çıkar cnm ya bence var sende tatlım haydi yap yap yap .....

aysunay

Duamız: Rabbim duası okunan ,dua sahibine dua okuyan ,topiğe gelip bize destek olan dua eden ve bebek sahibi olmak için gün sayan tüm dostlarımıza hayırlı sağlıklı evlat-lar nasip et.Amin

Alminna:30
RainbowColors:33
asbelove:50
oz_lem:20
missyaman:15
hayatimsinav:66
alminna:50
8scorpions:49

Toplam:313

kızlar ben bir vergi dairesine gidip geliyorum görüşürüz.Benimki mesaj atmış akşam süprizim olucak hey Allahım ya dedim senden süpriz isteyen yok normal olsan yeterdi ama sen bunu öğrenemedin.

İyi yapmışsın tatlımmm ohhhhh:)
Benimki hala haklı olduğunu savunuyor

Maalesef bulamadım ve sinir etmekten başka bir işe yaramıyor bugün beniiiiii

kiraztepeciğim canım dün neden canın sıkkındı.

feryalciğim neden yumurtlamayacakmışsın hayıta başla herşey yolunda gidecek inşAllah.

Ben artık bişey demiyorum hamilesin işte belirtiler hep ortada.Testi yapta sevinelim demi ama

tatilde olunca gitmedim pazartesi gidicem

korkuyorum:18::18::18:

Ben artık bişey demiyorum hamilesin işte belirtiler hep ortada.Testi yapta sevinelim demi ama

abla bunlar hamilelik belirtileri mi ? ben gecikmeli de olsa adet olucamı sanıyorum yaa.. göğüs uçlarım bana bunu hissettiriyor. 2 güne kadar sızlama bile yoktu, sadece göğüslerimin yanlarında sızlamalar vardı ama göğüs uçları devreye girince ben farklı düşünmeye başladım açıkçası. adet olmaya yakın günlerde akıntı olmuyor mu? valla ben ne görsem hamişliğe değil de adete yoruyorum..

kiraztepeciğim canım dün neden canın sıkkındı.

feryalciğim neden yumurtlamayacakmışsın hayıta başla herşey yolunda gidecek inşAllah.

doğru düzgün adet olamadım napçam diye, soğan suyu, hayıt suyu, maydonoz sapının suyunu içyim, ballı tarçınlı çörekotu, havuç yedim biraz düzeldi gibi,

doğru düzgün adet olamadım napçam diye, soğan suyu, hayıt suyu, maydonoz sapının suyunu içyim, ballı tarçınlı çörekotu, havuç yedim biraz düzeldi gibi,

kiraz kız sen bunların hepsini aynı anda yaptın bacım owww sende şimdi enerji patlaması olmasın cnm şaka bir yana bence hepsini aynı anda yapma cnm ya zararlı olabilir

inş canım şuan geln gidende yok sabah peçeteye geldi bida yok karnım bile ağrımıyoo hiçç analamdım ben bunu

tatlım umutlandırmak istemem ama yerleşme kanaması olabilir mi acep......
Az sabır olmadı haftasonu bir test yaparsın belki p.tesi başka sebeplerden gidersin dr.aa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…