Rahim kalınlaşmaya başlamış? Testler pozitif ??

Days doctor bebe time artimed bu ve adını unuttuğum varsa bazı testler sürekli yalancı pozitif veriyor. Geçen ay aynısı başıma geldi. Çok daha belirgin ve kırmızı çizgi gördüm kan verdim ve negatifti. O yüzden regl gecikmesi için doktora git bence en azından söktürücü falan verir. Hastanenin laboratuvarında sıkıntı yoktur bu kadar şeyin üst üste gelip hamile olman pek mümkün değil zaten spiralin bile kaymamış. Kendini yoruyorsun. Ve stres reglini daha da geciktiriyor. Beni yanlış anlama lütfen
Gittim ancak vermedi cünkü rahim kalınlaşmaya başlamıştı hamilelik ihtimali de olduğundan 1 hafta daha bekleyelim dedi.Ctesi gitmiştim doktora

Bende cizgi görmüyorum ama hamile gubi hissediyorum bugun günüm olmadim daha bende cizgi görmedim diye testler bozuk diyorum 😃
Bende nerdeyse bütün markaları denedim hepsinde çıktı açıkçası ben daha önce de şüphelendim ama hic çizgi görmedim yokken.Daha önceki gebeliklerimde de hic yanıltmadı testler.O kadar çok belirtim var ki bebek denemesi yapan biri olsam psikolojik derim ama plansızdı ona rağmen kasık batması bulantı aşırı uyku hali göğüslerde acı hepsi var.Doktorumun dediği sürenin dolmasına 3 gün kaldı bakalım zaman ne gösterecek

Gittim ancak vermedi cünkü rahim kalınlaşmaya başlamıştı hamilelik ihtimali de olduğundan 1 hafta daha bekleyelim dedi.Ctesi gitmiştim doktora
İnanın hic stres yapmıyorum varsa da yoksa da mutlu olurum her sey allahtan diye düşünüyorum.Doktorum öyle şok etti ki beni hiçbir şey soramadım bile dilim tutuldu sanki.Testimi yollar yollamaz muayeneye çağırdı zaten baktı ilk söylediği sey spiral yerinde ama bu şekilde de ihtimal var her yöntemde ihtimal vardır rahim kalınlaşmış 1 hafta daha bekleyelim bir şey yazmıyorum suan.Ctesiyi bekliyorum ben de gayet rahat bir sekilde arada test yapiyorum ki varsa da yoksa da ona göre ilerleyeyim net olsun çünkü spiral var

Bende nerdeyse bütün markaları denedim hepsinde çıktı açıkçası ben daha önce de şüphelendim ama hic çizgi görmedim yokken.Daha önceki gebeliklerimde de hic yanıltmadı testler.O kadar çok belirtim var ki bebek denemesi yapan biri olsam psikolojik derim ama plansızdı ona rağmen kasık batması bulantı aşırı uyku hali göğüslerde acı hepsi var.Doktorumun dediği sürenin dolmasına 3 gün kaldı bakalım zaman ne
Heyecanla sonucujuzu bekliyirum

Days doctor bebe time artimed bu ve adını unuttuğum varsa bazı testler sürekli yalancı pozitif veriyor. Geçen ay aynısı başıma geldi. Çok daha belirgin ve kırmızı çizgi gördüm kan verdim ve negatifti. O yüzden regl gecikmesi için doktora git bence en azından söktürücü falan verir. Hastanenin laboratuvarında sıkıntı yoktur bu kadar şeyin üst üste gelip hamile olman pek mümkün değil zaten spiralin bile kaymamış. Kendini yoruyorsun. Ve stres reglini daha da geciktiriyor. Beni yanlış anlama lütfen

Heyecanla sonucujuzu bekliyirum
İnşallahhh en kısa zamanda pozitifi görürsünüz 😊😊 teşekkür ederimmm haber vereceğim mutlaka

İnşallahhh en kısa zamanda pozitifi görürsünüz 😊😊 teşekkür ederimmm haber vereceğim mutlaka
:) direk doktordan boyle bır bılgı almadım ama yabancı sitelerde de okudugum üzre idrar yolu enf falan varsa proteinleri bırbırıne benzetıp enfeksıyondan dolayı bı pozıtıf cıkma olasılıgı oluyormus aslında bu ınsanların sonradan cıkan kuruma cızgılerı degıl de boyle barız cızgılerı bu sebepten olabılır mı kı? sende de varsa su an sende belırtı yapmayacak kadar 5 6 crp yse uyduruyorum belkı ondan oyle cıkmıstır. o kadar butun testlerın hatalı olması cok dusuk ıhtımal bariz cızgı gordum tum testlerınde.

:) direk doktordan boyle bır bılgı almadım ama yabancı sitelerde de okudugum üzre idrar yolu enf falan varsa proteinleri bırbırıne benzetıp enfeksıyondan dolayı bı pozıtıf cıkma olasılıgı oluyormus aslında bu ınsanların sonradan cıkan kuruma cızgılerı degıl de boyle barız cızgılerı bu sebepten olabılır mı kı? sende de varsa su an sende belırtı yapmayacak kadar 5 6 crp yse uyduruyorum belkı ondan oyle cıkmıstır. o kadar butun testlerın hatalı olması cok dusuk ıhtımal bariz cızgı gordum tum testlerınde.
Dediğim gibi gittiğim hastanenin kan testlerinde problem olabiliyormus.Direk çıkan net çizgiler olması beni arada bırakan zaten aslında :) yoksa ben 3. Gebeliğimi çoook daha silikle öğrenmiştim.Çok yakın zamanda genel bir kan tahlili yapilmişti aslında hiçbir sıkıntım yoktu.Strip testler bile pozitif çıkmaya başladı yarın sabah ilk idrarla predictor yapicam yine varsa onda kesin çıkar kan testine gidemicem çünkü bebisim hastalandı :((

Dediğim gibi gittiğim hastanenin kan testlerinde problem olabiliyormus.Direk çıkan net çizgiler olması beni arada bırakan zaten aslında :) yoksa ben 3. Gebeliğimi çoook daha silikle öğrenmiştim.Çok yakın zamanda genel bir kan tahlili yapilmişti aslında hiçbir sıkıntım yoktu.Strip testler bile pozitif çıkmaya başladı yarın sabah ilk idrarla predictor yapicam yine varsa onda kesin çıkar kan testine gidemicem çünkü bebisim hastalandı :((
gecmıs olsun :(. allahım hayırlı olanı versın ınsallah :))

Bu bahsettiğiniz iki testten bende yapmıştım bu ay. Allah belasını versin o testlerin beni yaniltti pozitif çıkarttı ikisi birden ve Gecikmemin 6.gunun regl oldum kan sonucumda negatif 🥴 testlere guvenmeyin derim zaten spiral varmış.

Bu bahsettiğiniz iki testten bende yapmıştım bu ay. Allah belasını versin o testlerin beni yaniltti pozitif çıkarttı ikisi birden ve Gecikmemin 6.gunun regl oldum kan sonucumda negatif 🥴 testlere guvenmeyin derim zaten spiral varmış.
Predictor çok güvendiğim bir testtir onda bile çıkınca birde tüm belirtileri dibine kadar yaşayınca ondan karıştı kafam aslında diğer testlere pek inanasım da yoktu başlarda sonradan işler değişti tabii 😅 ben hayatımda hic gecikme yaşamadım bugün 8. Günüm.Spirali ilk taktırdığımda bile olmamıştı

İnşallah tez zamanda gerçek pozitifi görürsünüz ♥️☺️

Yeni test yaptinizmi atin yapti iseniz benimde günüm daha olmadim
Bu son yaptığım dün akşam karanlıkta zoom yaparak çektiğim için çizgi silik duruyor ama baya net 🥹

Eklentiler

• IMG_1566.webp
    IMG_1566.webp
    54,4 KB · Görüntüleme: 15
Aksam yaptim cikmadi bugun olmazsaam belki yaparim cokmpara gidiyor bunlara

Aksam yaptim cikmadi bugun olmazsaam belki yaparim cokmpara gidiyor bunlara
Yarın sabah tekrarlarsın inşallahh vardır canım.
Evet yaa gercekten, trendyoldan aldım ben de öyle biraz daha uyguna geldi.Az önce yine strip yaptım onda da cıktı ama regl oluyor gibiyim yine lekelenmem oldu.Biri de normal yazmış gebeliğin başlarında da böyle lekeler olabiliyor demis ama bilemiyorum ben galiba değilim.Bütün bozuk testler de bana mı denk geldi çözemedim ama hayırlısı galiba spirali çıkarttırıcaz yazın 🙂

Predictor çok güvendiğim bir testtir onda bile çıkınca birde tüm belirtileri dibine kadar yaşayınca ondan karıştı kafam aslında diğer testlere pek inanasım da yoktu başlarda sonradan işler değişti tabii 😅 ben hayatımda hic gecikme yaşamadım bugün 8. Günüm.Spirali ilk taktırdığımda bile olmamıştı
Doğrudur bende çok duydum o testte güvenilir diye ama küçücük bir alet ne kadar güven verebilir ki diyorum artık çoğu testlerde yalancı pozitif gördükten sonra biseye guvenemez hale geldim şuanda. Birde vücudumuz resmen bizimle oyun oynuyor belirti konusunda ne desem boş.kan verdiniz mi kan verin hem kafanızdaki karisiklikta gider regliniz de gecmis

Back