Rahim kalınlaşmaya başlamış? Testler pozitif ??

Cok.merak ettim kan sonucunuzu yazin son testi atmamaisisniz siprallede kaliniyor komşum kalmis doktoru dovecektim diyor nasil olur bende spiral var demis simdi 12 yasinda kizi
Hahah ay ben de o şoku bi yaşadım hani koruyodu falan diye de bakalım kan sonucu ne olacak eğer olmuşsa dediğim gibi mutlu olurum 🙂

Bugüne hastaneden randevu aldım gidicem galiba ya yeni evliyiz 4 ay oldu daha çok istiyorduk inşallah vardır bazen ben mi kuruntu yapıyorum diyorum ama kanımda normalde hep 1.20 altı olurdu 2.2 çıkınca çok şaşırdım
İnşallahhh vardır sağlıklı bir gebelik canım benim gönlünce olsun sonucu yaz bana da 🙂

Cok.merak ettim kan sonucunuzu yazin son testi atmamaisisniz siprallede kaliniyor komşum kalmis doktoru dovecektim diyor nasil olur bende spiral var demis simdi 12 yasinda kizi
Aminnn❤️ sonuc ne cikti acaba
Az önce predictor express aldım ve yaptım anında çizgi belirdi kızlar ben galiba gerçekten hamileyim.Predictor hic yanıltmadı beni daha önce 🥹 Öğleden sonra gideceğim kan vermeye

Kac cikti deger bir kere bnimde olmustu doktor bazen adete yakin hormeonlrdan olur dedi doktor
1,20 çıktı.Bu hastanenin laboratuvarında sıkıntı olduğu yazıyor aslında yani testlerin tepsi niye böyle çıkıyor o halde anlamıyorum.Tıpkı önceki gebeliklerimdeki gibi kaşık batmaları yaşıyorum regl sancım yok.7 gün geciktim az buz da değil.Yarın başka hastaneye gideceğim gerçekten sinirim bozuldu strip testten vardı elimde yaptım böyle çıkıyor anında

Eklentiler

• IMG_1566.jpeg
    IMG_1566.jpeg
    231,3 KB · Görüntüleme: 52
Ben de bircok markada yalanci pozitif yasadim neye guvenecegimi sasirdim valla insan unitleniyor sonra bos cikiyor. Ama yedi gun gecmis artik hcg baya yuksek cikmaliydi

1,20 çıktı.Bu hastanenin laboratuvarında sıkıntı olduğu yazıyor aslında yani testlerin tepsi niye böyle çıkıyor o halde anlamıyorum.Tıpkı önceki gebeliklerimdeki gibi kaşık batmaları yaşıyorum regl sancım yok.7 gün geciktim az buz da değil.Yarın başka hastaneye gideceğim gerçekten sinirim bozuldu strip testten vardı elimde yaptım böyle çıkıyor anında
Days doctor bebe time artimed bu ve adını unuttuğum varsa bazı testler sürekli yalancı pozitif veriyor. Geçen ay aynısı başıma geldi. Çok daha belirgin ve kırmızı çizgi gördüm kan verdim ve negatifti. O yüzden regl gecikmesi için doktora git bence en azından söktürücü falan verir. Hastanenin laboratuvarında sıkıntı yoktur bu kadar şeyin üst üste gelip hamile olman pek mümkün değil zaten spiralin bile kaymamış. Kendini yoruyorsun. Ve stres reglini daha da geciktiriyor. Beni yanlış anlama lütfen

Bende cizgi görmüyorum ama hamile gubi hissediyorum bugun günüm olmadim daha bende cizgi görmedim diye testler bozuk diyorum 😃

Bnmim.de 6 gun varken 1 20 cikti şimdi günüm az once yaptim cikmadi hic cizgi

Back