Rahim kalınlaşmaya başlamış? Testler pozitif ??

Baska konuda testlerinizi gordum de az once bence sizde gebelik var
Ya hiç istemiyorum sanıyordum ama öyle seviniyorum ki anlatamam.Meğer çok istiyormuşum.Var gibi dimi uzun zamandır test yapıyorum ben ama hep silik diye ciddiye almadım ta ki adetim bu kadar gecikip bide lekelenme yaşayana kadar

Kan vermeden bu güne gelemilmek mucize mı 😂

Merhaba arkadaşlar.
Daha önce konu açmıştım bakır spiralim var gecikmemin 4. Günü.Gecikmeden öncesinde bazı belirtilerden ötürü test yaptım sürekli pozitif görüyorum dün yaptığım test de oldukça belirgin çıkınca bugün doktora gittim ve kaymamış spiralim ama bu şekilde de ihtimal olduğunu söyledi.Şuan gebelik olsa da ultrasonda göremeyiz çok erken dedi.Rahim kalınlaşmış 1 hafta daha bekleyelim dedi.Rahim kalınlaşması adet olmadan önce ve hamilelik oluşum sürecinde oluyormuş sanırım ama tam anlayamadım yaşayan var mı?? Testlerimi bırakıyorum bakar mısınız sizce?? Göğüs hassasiyeti,bulantı,aşırı baş dönmesi ve kaşık batması var
Bana saçma geldi şu konuda saçma geldi yanş anlama testler pozitif rahimde kalinlaşma var ihtimal veriyor ama adetin 4. Gün gecikmesinde kan testi yaptırmıyor neden ? Yani bariz ortada bence yine allah bilir tabi ama neden şansa bırakyosunuz böyle bişey varsa ve gebeliği sürdürmeyi düşünüyosanız zamanında spirali çıkarttırırsınız en azından

Bence gebelik yok zaten spiralin var ve yerinden oynamamış. Yaptığın testlerin hepsi yalancı pozitif veren testler. Ayrıca olsaydı bariz bi koyulaşma görürdün. Merak ettim kan sonucunu bekliyoruz. Spiralin olup hamile kalma ihtimaline bu kadar sevinmene şaşırdım açıkçası ben de tehlikeli olduğunu düşünüyorum bence en yakın sürede tedbirini almalısın. İnşallah hayırlısı olur senin için

Bana saçma geldi şu konuda saçma geldi yanş anlama testler pozitif rahimde kalinlaşma var ihtimal veriyor ama adetin 4. Gün gecikmesinde kan testi yaptırmıyor neden ? Yani bariz ortada bence yine allah bilir tabi ama neden şansa bırakyosunuz böyle bişey varsa ve gebeliği sürdürmeyi düşünüyosanız zamanında spirali çıkarttırırsınız en azından
Bana gecikmem olmadan önce demişti istersen sağlık ocağında da verebilirsin icin rahat eder diye açıkçası ama ben özel hastanede verdim regle 1 hafta kala negatifti

Bence gebelik yok zaten spiralin var ve yerinden oynamamış. Yaptığın testlerin hepsi yalancı pozitif veren testler. Ayrıca olsaydı bariz bi koyulaşma görürdün. Merak ettim kan sonucunu bekliyoruz. Spiralin olup hamile kalma ihtimaline bu kadar sevinmene şaşırdım açıkçası ben de tehlikeli olduğunu düşünüyorum bence en yakın sürede tedbirini almalısın. İnşallah hayırlısı olur senin için
Niye şaşırdınız üzüleyim mi? Nasip olmuşsa neden mutlu olmayayım ya ben çocuk seviyorum riskli tabii ki ama dünyaya gelecekse ben önüne geçemem.Bakır spiral taktırdım daha nasıl korunabilirim önlem alabilirim sizce ? Gerçekten bazı yorumlar aşırı canımı sıktı suan teşekkürler hepinize.

Şansa mı bırakıyoruz ki

Bana gecikmem olmadan önce demişti istersen sağlık ocağında da verebilirsin icin rahat eder diye açıkçası ama ben özel hastanede verdim regle 1 hafta kala negatifti
bence hamilesiniz testleriniz silik değil pozitif adet gecikmesi hala varsa tekrar kan verebilirsinz baya olmuş çünkü

bence hamilesiniz testleriniz silik değil pozitif adet gecikmesi hala varsa tekrar kan verebilirsinz baya olmuş çünkü
Evet oldukça net çıkmaya başladı testlerin hepsi de farklı markalar olunca yalancı pozitif mi diye düşünmedim açıkçası.Bugün kan vereceğim inşallah teşekkürler cevap icin ☺️

Hanımlar benimde danışmak istediğim bi konu var regle 4 gün kala erken gebelik testi yaptım 3 farklı markadan hepsi pozitif çıktı ertesi günü kan vermeye gittim 2.2 çıktı doktor gebelik yok dedi şuan gecikmemin 2. günü sizce beta hcg değerim yükselmiş midir hamilelik belirtilerini yaşıyorum karın ve kasık ağrım var sanki regl olmuşumda onun ağrısı gibi ve dün gece birden sıcak basmaya başladı bütün vucudumu acaba kan versem bugün çıkar mı testlerimi ekliyorum sizde fikir verin banaa

Eklentiler

• IMG_20250224_091122.jpg
    IMG_20250224_091122.jpg
    149,5 KB · Görüntüleme: 26
Hanımlar benimde danışmak istediğim bi konu var regle 4 gün kala erken gebelik testi yaptım 3 farklı markadan hepsi pozitif çıktı ertesi günü kan vermeye gittim 2.2 çıktı doktor gebelik yok dedi şuan gecikmemin 2. günü sizce beta hcg değerim yükselmiş midir hamilelik belirtilerini yaşıyorum karın ve kasık ağrım var sanki regl olmuşumda onun ağrısı gibi ve dün gece birden sıcak basmaya başladı bütün vucudumu acaba kan versem bugün çıkar mı testlerimi ekliyorum sizde fikir verin banaa
Varsa yükselmiştir canım bence kan ver 😊

Varsa yükselmiştir canım bence kan ver 😊
Bugüne hastaneden randevu aldım gidicem galiba ya yeni evliyiz 4 ay oldu daha çok istiyorduk inşallah vardır bazen ben mi kuruntu yapıyorum diyorum ama kanımda normalde hep 1.20 altı olurdu 2.2 çıkınca çok şaşırdım

Cok.merak ettim kan sonucunuzu yazin son testi atmamaisisniz siprallede kaliniyor komşum kalmis doktoru dovecektim diyor nasil olur bende spiral var demis simdi 12 yasinda kizi

Back