- 30 Nisan 2019
- 285
- 52
- 98
- 26
- Konu Sahibi Momof3baby
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Guzel haberlerinizi bekliyorum birdaha test yenilediniz mi? Predictor test bulabilirseniz o kesin sonuc veriyor diye biliyorumVeremediğim içinŞartlar uygun değil çünkü.Uygun olduğunda elbette vereceğim.3 çocuğum var çalışıyorum.
Predictor yaptım bugün ama çok silik çıktı zor gördüm.Bugün Midem çok kötüydü çıkıp kan veremedim ama eşim gelirken alacak sabah yeniden predictor yapacağım ona göre kan vericem akşamaGuzel haberlerinizi bekliyorum birdaha test yenilediniz mi? Predictor test bulabilirseniz o kesin sonuc veriyor diye biliyorum
İnşallah dua edinGuzel haberlerinizi bekliyorum birdaha test yenilediniz mi? Predictor test bulabilirseniz o kesin sonuc veriyor diye biliyorum
Ayyy Rabbim tez zamanda sağlıklı bir gebelik nasip etsin sizeAyy test duruyorsa qtsaniz. İnsallah vardir. Ben her ay umitleniyorum vallahi dua edin tez zamanda bana da
Sizin cocugunuz varmis ondan daha rahatsiniz ben on gun onceden teste basliyorum cikmayacagini bile bile malesefAyyy Rabbim tez zamanda sağlıklı bir gebelik nasip etsin sizeDuruyor atarım birazdan ama öyle zor görünüyor ki bakayım çıkacak mı
Evet ben korunuyordum zaten ama olmuşsa sevinirim üzülmem tabii.Rabbim kucağınızı boş bırakmasın,duamdasınızSizin cocugunuz varmis ondan daha rahatsiniz ben on gun onceden teste basliyorum cikmayacagini bile bile malesef
Allah razi olsun insallahEvet ben korunuyordum zaten ama olmuşsa sevinirim üzülmem tabii.Rabbim kucağınızı boş bırakmasın,duamdasınızİnşallah çift çizgiyi görüp sağlıklı bir gebelik yaşarsınız
Siz de bana dua edin aslında istemiyordum ama içime bi his geldi farkettim ki aslında istiyormuşum hemde çokAllah razi olsun insallah![]()
İnsallah rabbim hayirlisiyla gonlunuzdekini nasip etsinSiz de bana dua edin aslında istemiyordum ama içime bi his geldi farkettim ki aslında istiyormuşum hemde çokİnşallah pozitiftir gerçekten hamileyimdir
Aslında bunda daha net çıkması gerekmez miydi niye böyle cıktı ki çıplak gözle iyi görülüyor da fotoğrafta bu kadar cıktı.Bakalım eşim alacak gelirken sanırım dayanamayıp yapicam 4 saattir tuvalete gitmedimİnsallah rabbim hayirlisiyla gonlunuzdekini nasip etsin
Tamamm haber vericem mutlakaEvet fotografta cok belli olmuyor yaparsaniz atin valla merak ettim ben de
Hala eşimi bekliyorum predictor yokmuş başka marka alacakTest yaptiniz mi
Vallahi bi heyecan yaptım sanki ilk defa test yapicam
Yaptım bekliyorum 2 dk olduuuu 3 dk sonra bakicamHadi bakalim merakla bekliyoruz![]()