- 30 Nisan 2019
- 285
- 52
- 98
- 26
- Konu Sahibi Momof3baby
-
Hahah ay ben de o şoku bi yaşadım hani koruyodu falan diye de bakalım kan sonucu ne olacak eğer olmuşsa dediğim gibi mutlu olurumCok.merak ettim kan sonucunuzu yazin son testi atmamaisisniz siprallede kaliniyor komşum kalmis doktoru dovecektim diyor nasil olur bende spiral var demis simdi 12 yasinda kizi
İnşallahhh vardır sağlıklı bir gebelik canım benim gönlünce olsun sonucu yaz bana daBugüne hastaneden randevu aldım gidicem galiba ya yeni evliyiz 4 ay oldu daha çok istiyorduk inşallah vardır bazen ben mi kuruntu yapıyorum diyorum ama kanımda normalde hep 1.20 altı olurdu 2.2 çıkınca çok şaşırdım
Cok.merak ettim kan sonucunuzu yazin son testi atmamaisisniz siprallede kaliniyor komşum kalmis doktoru dovecektim diyor nasil olur bende spiral var demis simdi 12 yasinda kizi
Az önce predictor express aldım ve yaptım anında çizgi belirdi kızlar ben galiba gerçekten hamileyim.Predictor hic yanıltmadı beni daha önceAminnnsonuc ne cikti acaba
Haber verin buraya da hayırlı güzel haberler inşallahReglden 1 hafta önve vermiştim çocuklarım var ve çalışıyorum o yüzden oldukça yoğunum kan veremedim.Bugün inşallah vericemtesekkürler
İnşallah teşekkür ederimHaber verin buraya da hayırlı güzel haberler inşallah
Guzel haberlerinizi bekliyorum insallahİnşallah teşekkür ederimHaber vereceğim hazırlanıyorum suan
Canım gidemedim iş üstüne işim cıktı yine emgeller oluştuGuzel haberlerinizi bekliyorum insallah
Siz biran once kan verip varsa dojtora gidin spiralden dolayiCanım gidemedim iş üstüne işim cıktı yine emgeller oluştuYa ben niye bir türlü kan veremiyorum noluyor hahaha
Evet evet şimdi işlerimi hallediyorum 1 saate hastaneye gidicem inşallah ben de bir an önce varsa öğrenip ona göre bir yol izlemek istiyorumSiz biran once kan verip varsa dojtora gidin spiralden dolayi
Bugün de lekem oldu çok azdı ama devamı yine yokHayirlisi
Negatif cıktıHayirlisi
O kadar garip ki bugün freely marka strip testlerden yaptım direk pozitif cıktı.Bu testlerin hepsi mi yanlış ben anlamadımHayirlisi
1,20 çıktı.Bu hastanenin laboratuvarında sıkıntı olduğu yazıyor aslında yani testlerin tepsi niye böyle çıkıyor o halde anlamıyorum.Tıpkı önceki gebeliklerimdeki gibi kaşık batmaları yaşıyorum regl sancım yok.7 gün geciktim az buz da değil.Yarın başka hastaneye gideceğim gerçekten sinirim bozuldu strip testten vardı elimde yaptım böyle çıkıyor anındaKac cikti deger bir kere bnimde olmustu doktor bazen adete yakin hormeonlrdan olur dedi doktor
Aynen öyle neyse hayırlısıBen de bircok markada yalanci pozitif yasadim neye guvenecegimi sasirdim valla insan unitleniyor sonra bos cikiyor. Ama yedi gun gecmis artik hcg baya yuksek cikmaliydi
Days doctor bebe time artimed bu ve adını unuttuğum varsa bazı testler sürekli yalancı pozitif veriyor. Geçen ay aynısı başıma geldi. Çok daha belirgin ve kırmızı çizgi gördüm kan verdim ve negatifti. O yüzden regl gecikmesi için doktora git bence en azından söktürücü falan verir. Hastanenin laboratuvarında sıkıntı yoktur bu kadar şeyin üst üste gelip hamile olman pek mümkün değil zaten spiralin bile kaymamış. Kendini yoruyorsun. Ve stres reglini daha da geciktiriyor. Beni yanlış anlama lütfen1,20 çıktı.Bu hastanenin laboratuvarında sıkıntı olduğu yazıyor aslında yani testlerin tepsi niye böyle çıkıyor o halde anlamıyorum.Tıpkı önceki gebeliklerimdeki gibi kaşık batmaları yaşıyorum regl sancım yok.7 gün geciktim az buz da değil.Yarın başka hastaneye gideceğim gerçekten sinirim bozuldu strip testten vardı elimde yaptım böyle çıkıyor anında
Bnmim.de 6 gun varken 1 20 cikti şimdi günüm az once yaptim cikmadi hic cizgi1,20 çıktı.Bu hastanenin laboratuvarında sıkıntı olduğu yazıyor aslında yani testlerin tepsi niye böyle çıkıyor o halde anlamıyorum.Tıpkı önceki gebeliklerimdeki gibi kaşık batmaları yaşıyorum regl sancım yok.7 gün geciktim az buz da değil.Yarın başka hastaneye gideceğim gerçekten sinirim bozuldu strip testten vardı elimde yaptım böyle çıkıyor anında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?