Rahim kalınlaşmaya başlamış? Testler pozitif ??

Kızlar daysdoctor test yaptım böyle cıktı yine silik dünkü lekenin hala devamı yok normal akıntım var netleşmesi gerekmez miydi bu çizgilerin artık gecikmemin 6. Günü

Eklentiler

• IMG_1339.jpeg
    175,4 KB · Görüntüleme: 82
Guzel haberlerinizi bekliyorum birdaha test yenilediniz mi? Predictor test bulabilirseniz o kesin sonuc veriyor diye biliyorum
Predictor yaptım bugün ama çok silik çıktı zor gördüm.Bugün Midem çok kötüydü çıkıp kan veremedim ama eşim gelirken alacak sabah yeniden predictor yapacağım ona göre kan vericem akşama

Sizin cocugunuz varmis ondan daha rahatsiniz ben on gun onceden teste basliyorum cikmayacagini bile bile malesef
Evet ben korunuyordum zaten ama olmuşsa sevinirim üzülmem tabii.Rabbim kucağınızı boş bırakmasın,duamdasınız İnşallah çift çizgiyi görüp sağlıklı bir gebelik yaşarsınız

İnsallah rabbim hayirlisiyla gonlunuzdekini nasip etsin
Aslında bunda daha net çıkması gerekmez miydi niye böyle cıktı ki çıplak gözle iyi görülüyor da fotoğrafta bu kadar cıktı.Bakalım eşim alacak gelirken sanırım dayanamayıp yapicam 4 saattir tuvalete gitmedim

Eklentiler

• IMG_1530.jpeg
    155,8 KB · Görüntüleme: 62
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…