- 30 Nisan 2019
- 140
- 30
- 98
- 26
- Konu Sahibi Momof3baby
-
Evet net bı çizgi var hayırlısıyla mutlu haberi alırsınız inşallahBu çizgi dün gecşkmemin 3. Gününde yapar yapmaz anında çıktı aşırı net değil mi?
Açıkçası bugün hastaneye uğramaya vaktimiz yoktu inşallah Çarşamba gününe kadar olmazsam kan vereceğimHamilesiniz bence bi de direk çıkmış. Ultrasonda daha belli olmaz niye kan testi vermediniz
Fotodan çok daha net aslında gerçekten hamileyim galiba sürekli regl geldi sanıyorum normal akıntıyla karşılaşıyorum kaşık ağrıları da geçmiyorEvet net bı çizgi var hayırlısıyla mutlu haberi alırsınız inşallah
Gecikmemin 4. Günü.Testlerim artı med,freely,bebe time,daysdoctor hepsiTestinizin markası ne bazıları yalancı poztif çıkarıyormuş da adetiniz kaç gün geçti
O kadar cok test yaptım ki eczaneler bile şok bu araTestinizin markası ne bazıları yalancı poztif çıkarıyormuş da adetiniz kaç gün geçti
Hamile isem zaten doktoruma güvenerek ilerleyeceğim ama düşüncem spirali aldırmak yönünde.Tabii doktorum ne uygun görür bilemiyorum kafam karışıkKan verin bence ama gebelik olmasi durumunda riskli bir gebelik oluyor bildigim kadariyla. Bebegin vucuduna batma riski var spiralin
İnşallah çarşambaya kadar regl olmazsam kan vereceğimKan verin bence ama gebelik olmasi durumunda riskli bir gebelik oluyor bildigim kadariyla. Bebegin vucuduna batma riski var spiralin
Bilmiyorum bakalım hayırlısı olsun inşallahHayirlisi olsun tabiki ama bildigim kadariyla spirali cikarmiyorlar dusuk riskinden dolayi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?