Rahim kalınlaşmaya başlamış? Testler pozitif ??

Momof3baby

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2019
140
30
98
26
Merhaba arkadaşlar.
Daha önce konu açmıştım bakır spiralim var gecikmemin 4. Günü.Gecikmeden öncesinde bazı belirtilerden ötürü test yaptım sürekli pozitif görüyorum dün yaptığım test de oldukça belirgin çıkınca bugün doktora gittim ve kaymamış spiralim ama bu şekilde de ihtimal olduğunu söyledi.Şuan gebelik olsa da ultrasonda göremeyiz çok erken dedi.Rahim kalınlaşmış 1 hafta daha bekleyelim dedi.Rahim kalınlaşması adet olmadan önce ve hamilelik oluşum sürecinde oluyormuş sanırım ama tam anlayamadım yaşayan var mı?? Testlerimi bırakıyorum bakar mısınız sizce?? Göğüs hassasiyeti,bulantı,aşırı baş dönmesi ve kaşık batması var

Eklentiler

• IMG_0471.jpeg
    381,1 KB · Görüntüleme: 53
  • IMG_1142.jpeg
    170,1 KB · Görüntüleme: 49
Bu arada kistim de yokmuş ona da baktı arkadaslar sizce?? Kasıklarımdaki batma beni delirtiyor oldum olucam diyorum yok akıntım var sadece leke de yok

Bu çizgi dün gecşkmemin 3. Gününde yapar yapmaz anında çıktı aşırı net değil mi?

Eklentiler

• IMG_1203.jpeg
    61,4 KB · Görüntüleme: 45
Hamilesiniz bence bi de direk çıkmış. Ultrasonda daha belli olmaz niye kan testi vermediniz
Açıkçası bugün hastaneye uğramaya vaktimiz yoktu inşallah Çarşamba gününe kadar olmazsam kan vereceğim Doktorum da gebelik yok diyemedi şu önümüzdeki 1 hafta neler olacak bakalım

Testinizin markası ne bazıları yalancı poztif çıkarıyormuş da adetiniz kaç gün geçti

Kan verin bence ama gebelik olmasi durumunda riskli bir gebelik oluyor bildigim kadariyla. Bebegin vucuduna batma riski var spiralin

Kan verin bence ama gebelik olmasi durumunda riskli bir gebelik oluyor bildigim kadariyla. Bebegin vucuduna batma riski var spiralin
Hamile isem zaten doktoruma güvenerek ilerleyeceğim ama düşüncem spirali aldırmak yönünde.Tabii doktorum ne uygun görür bilemiyorum kafam karışık

Hayirlisi olsun tabiki ama bildigim kadariyla spirali cikarmiyorlar dusuk riskinden dolayi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…