- 30 Nisan 2019
- 366
- 80
- 98
- 27
- Konu Sahibi Momof3baby
-
Aynen öyle yaa bilmiyorum bu ay baya kafam karıştı ama bazı şeyleri de farketmemi sağladı adet olucam sandım yine olmamışım leke leke sürekli 4 gündür böyle.Stres de yapmıyorum ama çözemedim.Ctesiye kadar olmazsam doktoruma gideceğiz yeniden zaten bakalımDoğrudur bende çok duydum o testte güvenilir diye ama küçücük bir alet ne kadar güven verebilir ki diyorum artık çoğu testlerde yalancı pozitif gördükten sonra biseye guvenemez hale geldim şuanda. Birde vücudumuz resmen bizimle oyun oynuyor belirti konusunda ne desem boş.kan verdiniz mi kan verin hem kafanızdaki karisiklikta gider regliniz de gecmis
Lekeniz varsa spiral yüzünden olabilir bence doktora muhakkak gidin. Benim bu konuda pek bilgim yok ama ablam yaşamıştı spiral yüzünden ara ara lekelenmeler yaşamaya başlamıştı bir dönemAynen öyle yaa bilmiyorum bu ay baya kafam karıştı ama bazı şeyleri de farketmemi sağladı adet olucam sandım yine olmamışım leke leke sürekli 4 gündür böyle.Stres de yapmıyorum ama çözemedim.Ctesiye kadar olmazsam doktoruma gideceğiz yeniden zaten bakalım
Prodocdok ben de alayim bakalim biraz paahlai sankiYarın sabah tekrarlarsın inşallahh vardır canım.
Evet yaa gercekten, trendyoldan aldım ben de öyle biraz daha uyguna geldi.Az önce yine strip yaptım onda da cıktı ama regl oluyor gibiyim yine lekelenmem oldu.Biri de normal yazmış gebeliğin başlarında da böyle lekeler olabiliyor demis ama bilemiyorum ben galiba değilim.Bütün bozuk testler de bana mı denk geldi çözemedim ama hayırlısı galiba spirali çıkarttırıcaz yazın
Ben de bir gun kaldi reglime ovula marka test yaptim silik cikti freely kaset testte birsey cikmadiAynen öyle yaa bilmiyorum bu ay baya kafam karıştı ama bazı şeyleri de farketmemi sağladı adet olucam sandım yine olmamışım leke leke sürekli 4 gündür böyle.Stres de yapmıyorum ama çözemedim.Ctesiye kadar olmazsam doktoruma gideceğiz yeniden zaten bakalım
Ayyy hadi bakalım hayırlısıyla inşallahBen de bir gun kaldi reglime ovula marka test yaptim silik cikti freely kaset testte birsey cikmadi
Evet yaa yine zam gelmis sanırım bide.Ama prodoctor değil o da hatalı oluyormuş predictor alınProdocdok ben de alayim bakalim biraz paahlai sanki
İnsallah ya ben testlerden cok yalanci pozitif gordum o yuzden sevinemiyorunAyyy hadi bakalım hayırlısıyla inşallahyarın sabah tekrarlarsınızz haber verin mutlaka.Testlerin heosi aynı seviye hcg yi ölçemiyormıi bazıları daha geç çıkarıyormuş insallahhh vardır
Ben de bir gun kaldi reglime ovula marka test yaptim silik cikti freely kaset testte birsey cikmadi
Kızlar ben yine strip yaptım ve yine böyle cıktııııı silik gibi gözüküyor biraz fotoda ama net yine deeProdocdok ben de alayim bakalim biraz paahlai sanki
Gerçekten haklısın takip et bence sabah da çıkarsa koşş kan vermeye inşallah vardır inşallahhhİnsallah ya ben testlerden cok yalanci pozitif gordum o yuzden sevinemiyorun
Hormonlu spiral değil benimki bilmiyorum epey netleşti son bir test siparişi verdim yarın gelir heralde onu yapicam son kez.Belirgin çıkarsa Ctesi kan veririm inşallahAmin insallah. Sizin testler hic koyulasmiyor ama hormonlu spiralden kaynakli bu sekil cikma ihtimali var midir acaba
Biraz da çekmeyi beveremiyorum galiba zoom yaparken falan iyice siliniyorAmin insallah. Sizin testler hic koyulasmiyor ama hormonlu spiralden kaynakli bu sekil cikma ihtimali var midir acaba
Predictor yazmak istedimde yanlis oldu 230 lira idi almadim freeely aldim boyle ciktiEvet yaa yine zam gelmis sanırım bide.Ama prodoctor değil o da hatalı oluyormuş predictor alın
Foto gelmemiş canım.Aslında freely de iyi diyorlar amaPredictor yazmak istedimde yanlis oldu 230 lira idi almadim freeely aldim boyle cikti
Gölge gibi gözüküyor yaaa inşallah vardırrrrr
Biraz karrratim boyle ons vardirGölge gibi gözüküyor yaaa inşallah vardırrrrr
Valla gözüküyor canım gerçekten.İnşallah kanda da pozitif görürsünBiraz karrartim
Biraz karrratim boyle ons vardir
Biraz karrartim
Biraz karrratim boyle ons vardir
Kızlar nöbetçi eczaneden erken test aldım böyle cıktı 1 dk içinde baya baya net sadece daha doctor vardı onu alabildim ama daha önce yaptığımda cok aşırı silikti bu markada baya netleşmiş ve pembeydi ilk dakikalardaAmin insallah. Sizin testler hic koyulasmiyor ama hormonlu spiralden kaynakli bu sekil cikma ihtimali var midir acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?