Sabır cnmİşalllah canim kurban olduğum allahım ısteyen herkesın kucana versin♥Doğru diyon her munye farklı en kısa zamanda kalırım işalllah
Ben de bu ay çektirdim pko var bende de inşallah hemen kalabilirimMerhaba ben ocakta çektirdim. Şubatta hamile kalmışım. Şimdi 11 haftalık olduk çok şükür. Darısı başına ve tüm isteyenlere inşallah. Ben de birde pko var. Ona rağmen rahim filminden sonra hamile kalmışım.
Senin filim çekilmen nasıl geçti rahat geçtimi canimBen de bu ay çektirdim pko var bende de inşallah hemen kalabilirimEşinizde bi sorun var mıydı peki?
Canım bak beni o kadar korkuttular ki anlatamamSenin filim çekilmen nasıl geçti rahat geçtimi canim
Canım bak beni o kadar korkuttular ki anlatamamtitreyerek gittim. Hatta kaydımı yaptırırken baktım bir sürü insan var (sanki hepsi rahim filmi çekilecek bay bayan ) dedim ohooo neyse bana sıra gelene kadar biraz cesaret toplayım. Orada bir hemşire gördüm ve sordum, ağrılı olur mu die. Yüzüme bile bakmadan ters ters sen bundan korkuyorsun doğumu nasıl yapacaksın dedi şimdi bu iyi biley miydi kötü müydü anlamadım 5 dk geçmedi anons beni çağırıyorlar, ayyy ne çabuk dedim. neyse girdim eşimle içeri 2 erkek dr, yeşil bir gömlek gibi bişey verdi bunu giy masaya yat, bacaklarını, dizlerini de yukarı çek. Bizi bekle dedi. Masanın üstünde bir r sürü alet, oyyy ödüm kopuyor anlatamam hele o enjektör kolum kadar, ucunda uzuuunca bir demir iğne. Bildiğimiz iğneden çok kalın dr gelince eşimi çıkardılar dışarı, ben kalsın dedim, yok dediler. Neyse karnıma makineyi indirdi biri, diğeri kamera ile alttan bakıyor karşıda monitör. Dedi sol tüp kapalı açacağız makinayı tutan dr beni konuşturmaya çalışıyor, tabi ben daha panik. Hani acı hissetmesin die bazen hastanede konuştururlarya, iğne yaparken mesela.. O esnada az bir sancı hissettim sadece, adet sancım bile ondan ağır oluyordu.. Dr bittii dedi. Ben gerçekten mi dedim.. Şaşırdım
Bak cnm boşboğaz ve insanları gereksiz korkuya sokan insanlar var etrafımızda, anlamıyorum zevk mi alıyorlar acaba
Sen yaşamış biri olarak beni dinle, korkulacak hiç bi şey yok
Merhaba. İnşallah hamile kalırsınız. Yok eşimin bütün sonuçları iyi çıkmıştı. Ben 1 yıla yakın uğraştım. Olmadı son olarak doktora gittim. Hormon tahlilleri rahim filmi hepsi iyi çıktı. Doktor bana kilo verirsen normal yoldan hamile kalabilirsin dedi. Ben de şeker ve ekmeği kestim 3 ayda 12 kilo verdim. Çok şükür hamile kaldım. Darısı başına inşallahBen de bu ay çektirdim pko var bende de inşallah hemen kalabilirimEşinizde bi sorun var mıydı peki?
Merhaba,bende anestezili çektirdim gayet rahattı.ertesi ay hamile kaldım ki tüplerim tıkalı çıktı üç kere ilaç vermeme rağmen açılmadı sadece birinde hafif geçiş oldu dedi doktor..Ertesi ay hamile kaldım ama düşükle sonuçlandı.Korkmayın rahat geçer inşallah ,dilerim en kısa zamanda da hamile kalırsınız..Kizlar rahim filmi cektırcem cokmu agrılı olyo ?bide fılım sonrasi hamile kalanlar varmi hemen ?
Dr. İlac verdimi cogaltmak icin ne verdi bide bende ilac kullandim cunkuDaha bu ay çekildim filmi. Bir yıldır istiyoruz hiç hamile kalamadım doktorlar bir problem göremiyolar sadece rahim filminde rahim şeklimde anormallik çıktı ama gebe kalmaya engel değil dendi. Bundan sonrası için ilaçla yumurtlama çoğaltmaya gideceğiz canım rahim filmi çekildiğim için de içimde umut var.
Slm bende martta cektirdim iki tupumde tikali cikti acildi benim ikiside.Bu ay adet oldumMerhaba,bende anestezili çektirdim gayet rahattı.ertesi ay hamile kaldım ki tüplerim tıkalı çıktı üç kere ilaç vermeme rağmen açılmadı sadece birinde hafif geçiş oldu dedi doktor..Ertesi ay hamile kaldım ama düşükle sonuçlandı.Korkmayın rahat geçer inşallah ,dilerim en kısa zamanda da hamile kalırsınız..
Ne mutlu size açılmış ikiside, en kısa zamanda hamile kalırsınız inşallah..Slm bende martta cektirdim iki tupumde tikali cikti acildi benim ikiside.Bu ay adet oldum
Korkma tuplerin tikali olmazsa cok agri olmuyor insn bide doktorun kullandigi aletler yeni teknoloji ise hic korkma agri bir an geli gidiyor bana 4 siringa bosalttilar canim yandi ama tup acik olsaydi hic aci duymayacaktim ki o bile adet sancisi gibi ama bebek icin cesaretli ol besmele cek Rabbim kolaylastirir canim hic korkma bak gelip geciyor yarin hsgden sonra hamile kslcan deseler gene cekinirimİşalllah agrimaz canim benimkidekorktum bende herkes agrılı olyo dıyınce bıde çatala yatıyomusun irkiliyo insan işalllah anlatırım hemen 24 de cekilcem bende ilk bebegınmi olcak allah ızin verirse?
Evet acildi ama bu ay olmadi ovulus testu siparisi verdim bende.4 sene oldu sabir cok zor ve elden bisey gelmiyorNe mutlu size açılmış ikiside, en kısa zamanda hamile kalırsınız inşallah..
Biz ne kadar istesekte olmuyor , zamanını beklıyoruz,sizde gönlünüzü ferah tutun ,dilerim olsun en kısa zamansa hyırlısıylaEvet acildi ama bu ay olmadi ovulus testu siparisi verdim bende.4 sene oldu sabir cok zor ve elden bisey gelmiyor
Allahıma sığınıyorum zaten canim besleme cekerim zatenKorkma tuplerin tikali olmazsa cok agri olmuyor insn bide doktorun kullandigi aletler yeni teknoloji ise hic korkma agri bir an geli gidiyor bana 4 siringa bosalttilar canim yandi ama tup acik olsaydi hic aci duymayacaktim ki o bile adet sancisi gibi ama bebek icin cesaretli ol besmele cek Rabbim kolaylastirir canim hic korkma bak gelip geciyor yarin hsgden sonra hamile kslcan deseler gene cekinirim
Yok olmadi gecen aydi bu ay adet oldumAllahıma sığınıyorum zaten canim besleme cekerim zatenişalllah atlatırırım bebegın oldumu canım senın
İnsallah Rabbim ramazanda geliyor bereketiyle evlerimizide cocuk sevinciyle bereketlendirsinBiz ne kadar istesekte olmuyor , zamanını beklıyoruz,sizde gönlünüzü ferah tutun ,dilerim olsun en kısa zamansa hyırlısıyla
İşalllah hepimiz hemen kaliriz canimmYok olmadi gecen aydi bu ay adet oldum
Onlara artik kafami takmiyorum sorulari kenara yazsam kitap olurdu bosverrr dogurunca ikinci derler.Benim 1 oglum var 10 tasinda ama cocuk agliyor kardes diye boylede zor anlatamamak bende olsun istiyorum ama 4 senedir bir kurtajim oldu simdi bisey yok bazen diyorumki yok heral kaderimde ama yinede her ay yeni umut.Tavsiyem birini dogurunca ara vermeden ikinciyi yapinİşalllah hepimiz hemen kaliriz canimmumudumuz tükenmez işalllah bide cevrende herkes hamıle olunca daha zor olyo ınsanlarin sorulari bitmez zaten
Aynen bende oyle dusunuyorum zaten arka arka dogurmak güzel bence benım annemde oyle yapmıs ablamla aramızda bi yaş var ıkız gibi büyüttü rahatlıyor ınsan bızede oyle dıyor işallah allahım nasıp eder benım ilk olcak canim hıc bebegım yok dahaOnlara artik kafami takmiyorum sorulari kenara yazsam kitap olurdu bosverrr dogurunca ikinci derler.Benim 1 oglum var 10 tasinda ama cocuk agliyor kardes diye boylede zor anlatamamak bende olsun istiyorum ama 4 senedir bir kurtajim oldu simdi bisey yok bazen diyorumki yok heral kaderimde ama yinede her ay yeni umut.Tavsiyem birini dogurunca ara vermeden ikinciyi yapin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?