Gebeliğe Hazırlık Rahim filmi cokmu agrılı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sakaryadayım ama istanbula gelirim hangi hastane hangi doktor
Canim Kartal avicenna umut hastanesi drumda fatih birol cok ama cok tavsiye edrim seker tatli dunya iyisi ne yazsam az kalir sadece cok cok kalabalik gozunu korkutmsn odayi girince herseyini dinliyo sakin sakin anlatiyo tatli diliyle nettende arastirabilirsin hamile kalayim herseye devam yine fatih hocayla yaza kdr kafami bosaltmami soledi hayirlisi olur ins sigortada gecerli hastanade

Teşekkür ederim canım araştırırım bakalım inşallah gerek kalmaz ameliyata

Benim de rahmin kalp şeklinde çıkmıştı bi de düşük yaşayınca korkuyorum açıkcası doktorlar bu konunun üstünde çok durmadı ama bilmiyorum doğru bi yol mu izliyorum şuan aşılama tedavisi görüyorum

Üst üste yaşanan düşüklerde daha çok düşünülüyo sanırım ama kalp şeklinde rahimle hamile kalıp doğuran tanıdıklarım var için rahat olsun. T şekli diye bir şeyden haberim yoktu ve kimseden duymadım da benim için şaşırtıcı oldu

Çok teşekkürler bende bir çok duymadığım ve kendimde olabileceği aklıma gelmeyen seylerle karsılaştım anlayabiliyorum seni

Geçen hafta çekindim filmi bende korkarak gittim ama hiçte korkulacak birşey yokmuş hafif bir sancı oluyor oda rahme sıvıyı verirken basınç ağrısı oluyor okadar

Bende cok korkuyorum duyduklarım yüzünden canim bende bı hafta sonra gidecem sitresi üstümde işallah benımkide oyle geçer bebişlerimizi alırız kucamıza hemen sonra

Kizlar rahim filmi cektırcem cokmu agrılı olyo ?bide fılım sonrasi hamile kalanlar varmi hemen ?
Yok cnm, hiç korkma... Adet sancısı gibi.. 1-2 dk sürüyor sadece. Tabi bu tüplerinde tıkanıklık varsa... Hem doğum çokkk daha zor, bu yanında sivrisinek ısırığı gibi kalır sadece... Çocuk istiyorsan bundan önce doğumu düşün bence yani normal yapmadım sezeryan oldum ben ama o çektiğim gaz sancısı ölümden beterdi, rahim filmi neki. Kurban olayım onun sancısına..
Rahat kafayla gir, kendini bırak. Bittiğini anlamayacaksın

Tşk ederim canimmm morel verdin işallah benımde anlamadan biter hemencecik sen nezaman hamile kaldın canım rahim filminden sonrami pkolumuydun sende

24 nisan gidecem bende canim işalllah bende kokrtugum gibi olmaz ohh yorumlar sevındırdı benı hamile kaldinmi peki fılımden sonra

Tşk ederim canimmm morel verdin işallah benımde anlamadan biter hemencecik sen nezaman hamile kaldın canım rahim filminden sonrami pkolumuydun sende
O kişiden kişiye değişiyor balim, şimdi desem seneler sonra kaldım moralin bozulur hemen kaldım desem hemen kalacağını zannedersin. Yani inşallah ta hemen kalırsın ama herkesin bünyesi farklı kuzum, dna'mız farklı. Sen filmini çektir Allah'ın izniyle inşallah en kısa zamanda nasip olur

İşalllah canim kurban olduğum allahım ısteyen herkesın kucana versin Doğru diyon her munye farklı en kısa zamanda kalırım işalllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…