Rahim filmi çektirenler gelin birlikte güzel haberleri bekleyelim ♥️

Kızlar selam zaten konuya daha önce yazmıştım 12 ocakta regl olup 21inde hsg çekilmiştim yine 12 şubatta regl beklerken ben hala olmadım. Evde test yaptım negatifti 4 gün önce kan verdim orda da negatif ama baya geciktim döngümün 41.günüe girdim var mı bunu yaşayan bu gecikme nerden çıktı şimdi ya göğüslerim çok şiş ve hassas 15 gündürde akıntım var zaten noluyor anlamıyorum :(((

Merhaba kızlar, ben de bu gün anestezili film çektirdim,kan geliyo azıcık,dr antibiyotik yazdı 5 günlük, aslında eşimde de sperm hızımsorunu var,bakalım bu ay nasıl olucak

Kızlar bu ay rahim filmi çekildi doktor bi sıkıntı olmadığını söyledi ama bu film gebe kalma olasılığını arttırıyormuş yine de. Gelin beraber pozitif enerji gönderelim 1-2 ay içinde gebe kalalım inşallah 😁 rahim filmi sonrası gebe kalanlar ne kadardır deniyordunuz ve rahim filminden ne kadar sonra gebe kaldınız gelin onu konuşalım birde ☺️

Bende çarşamba çekildim hala lekelenmelerim var ağrı da çektim birgun varsa ağrı birgun yok ama sonuç güzel olacaksa sefer ikiz gebelik manifestliyorum 🫶🏻😂

Merhaba ben de 25 şubatta çektirdim bugün ikinci günüm. Dün biraz ağrım oldu bugün yürüyüşe çıktım ağrım şiddetlendi sizce hata mı ettim en fazla yarım saat yürümüşümdür iyiyim diye bir anlık gaflete düştüm. ben de özelde 11 bine anestezili bir şekilde çektirdim tamamen uyuttular ve filmi çektiler korktuğum gibi geçmedi inanın bu forum‘da okuduktan sonra iyi ki anestezi yaptırmışım dedim sonrasında doktorum iki gün ilişki yasakladı bu şekilde bakalım inşallah bana da bebek nasip olur

Bende 19 Şubat çektirdim pcos var kaygıli bir şekilde bekliyorum.. Duphaston kullananız var mı?

Kızlar bu ay rahim filmi çekildi doktor bi sıkıntı olmadığını söyledi ama bu film gebe kalma olasılığını arttırıyormuş yine de. Gelin beraber pozitif enerji gönderelim 1-2 ay içinde gebe kalalım inşallah 😁 rahim filmi sonrası gebe kalanlar ne kadardır deniyordunuz ve rahim filminden ne kadar sonra gebe kaldınız gelin onu konuşalım

Kızlar bu ay rahim filmi çekildi doktor bi sıkıntı olmadığını söyledi ama bu film gebe kalma olasılığını arttırıyormuş yine de. Gelin beraber pozitif enerji gönderelim 1-2 ay içinde gebe kalalım inşallah 😁 rahim filmi sonrası gebe kalanlar ne kadardır deniyordunuz ve rahim filminden ne kadar sonra gebe kaldınız gelin onu konuşalım birde ☺️
12 subatta da ben cektirdim. Hala reglim gelmedi. Sizlerin geldi mi reglisi? Hsg sonrasi regli gecikmeli mi gelir yoksa normal vaktinde mj?

Daha çok erken gerci tekrar yaparsiniz. Insallah vardir gebelik. Bazılarının cok erken belli oluyor testte bazilarinin gec. Döllenme suresi ile ilgili olarak.
Çok umutlanmıştım ilk düşen gebeliğimi 6 gün kala öğrenmiştim şimdi de hevesle bekledim ama işte 🥹

Hsg sonrasi cok hamile kalan var. Insallah bize de nasip olur ya insallah .
İnsallah kuzummm adet olunca dr gidicem sanırım yumurta buyutucu hap verecek yaş oldu 27 elde 1 tane bile yok benden sonra evlenenler bile şuan hamile Allah bağışlasın 🙏🏻

Merhaba kızlar herbirinizin formunu belki defalarca okudum. 4 senedir evliyim yaş 24 esim 30 Bende rahim filmini 26 şubatta çekindim sadece çeken doktroum iltihap var diye vajinal fitil verdi 7 tane içerisinde mevcuttu günde2 kez kullanmami söyledi ve uyguladm 29 günde bir döngüm mevcut bata 3 gün var ve esimde sprem hareketliliği az diye porxxed plus tedavisine başlandı. Doktorum adetin ikinci günü günde 2 sefer ve 5 gün boyunca letu kullanıp 10. Günde yumurta kontrolü yapacağını söyledi rahim filminin yeni çekildim hic gebelik oluşmadı bir korunma olmaksizn umarım hiçbir şeye ihtiyaç kalmadan mucizelerimiz bizi bulur. Uzun lafın kısası bende sizin gibi beklemedeyim ve ilk defa buraya yazıyorum acemiyim yani 🤣 benimle aynı durumda olan arkadaşlarımi sohbete davet ediyorum bizi b8zden başkası anlayamaz😍😍😍😍

Merhaba kızlar bugün rahim filmi çektirdim doktor çekerken rahim ağzın dar dedi biraz zorlandı filmi çekmekte ama ilacı verirken acı ağrı hissetmedim raporumu yorumlayabilir misiniz rica etsem

Eklentiler

• IMG_2651.webp
    IMG_2651.webp
    16 KB · Görüntüleme: 19
  • IMG_2650.webp
    IMG_2650.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 19
  • IMG_2649.webp
    IMG_2649.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 20
Kızlar bende Şubat'ın 21 inde çektirdim temiz çıktı şükür o ay zaten beklentim yoktu adet oldum. Bu ayda ovulasyon testiyle takip ettim yumurtlamayi gördüm çok şükür adete 7 gün var bakalım inşallah hamileyimdir hatta hamileyizdir inşallah Allah isteyen herkese versin 🤲🤲

Back
X