Tez zamanda olur insallah yasin kacAynen bende oyle dusunuyorum zaten arka arka dogurmak güzel bence benım annemde oyle yapmıs ablamla aramızda bi yaş var ıkız gibi büyüttü rahatlıyor ınsan bızede oyle dıyor işallah allahım nasıp eder benım ilk olcak canim hıc bebegım yok daha
23 girdim canim senTez zamanda olur insallah yasin kac
Yasin kucuk daha ben oglumu 27 dogurdum suan 37 oldum endise etme rahat ol senin yasini birak 30 olsam bile halay ceker rahat olurdum.Kocanla romantik anlar yasayarak iliskiye gir bizler cocuk istedigimiz icin iliskiyi bile rutine bagliyoruz hormonlar sonucta canli strese gelmiyor23 girdim canim sen
Daha ilaca başlamadım adet olunca gideceğim femaraya başlayacağız dedi sen hangi ilaca başladın? Bu tarz ilaçların yan etkisi oluyor mu acaba hiç bilmiyorum çevremde kullanan görmedim zaten herkes istediği ilk aydan hamile kaldığı içinDr. İlac verdimi cogaltmak icin ne verdi bide bende ilac kullandim cunku
Ablam sayılırsınYasin kucuk daha ben oglumu 27 dogurdum suan 37 oldum endise etme rahat ol senin yasini birak 30 olsam bile halay ceker rahat olurdum.Kocanla romantik anlar yasayarak iliskiye gir bizler cocuk istedigimiz icin iliskiyi bile rutine bagliyoruz hormonlar sonucta canli strese gelmiyor
Ben prowoman kullandim yan etkisi olsa vermezdiDaha ilaca başlamadım adet olunca gideceğim femaraya başlayacağız dedi sen hangi ilaca başladın? Bu tarz ilaçların yan etkisi oluyor mu acaba hiç bilmiyorum çevremde kullanan görmedim zaten herkes istediği ilk aydan hamile kaldığı için
Aminn canim tabiki ablan sayilirm senin.Kafana takilan olursa sor.Hsg hicc korkma ben hazirana kadar olmazsam adetli gidicem buda zor ayy dusuncesi bile tuhafAblam sayılırsıntsk ederim cok fikirleriniz için işallah sizde hamile kalırsınız hemen gönlünüzdeki olur
Prowomen vitamin desteği canım benim dediğim yumurta sayısını arttırmak için verilen ilaçlardan. Yoksa bende kullandım kaç kutu vitamin ilaçları eşim de aynı şekilde aylar olduuBen prowoman kullandim yan etkisi olsa vermezdi
Allahim yardim etsin hepimizeAminn canim tabiki ablan sayilirm senin.Kafana takilan olursa sor.Hsg hicc korkma ben hazirana kadar olmazsam adetli gidicem buda zor ayy dusuncesi bile tuhaf
İnsallah gerek olmadan Rabbim mucizesine bizleride layik gorup nasip ederAllahim yardim etsin hepimizeKucaklarimiz dolsun♥♥♥Aynen adetlıykende daha zor hersey ayy bız kadınlar
Benim tüplerim acikti ama pihti gibi bisey dustü bilemiyorum ilacta olabilir.yada kücük yapisikliklar vardi cunku ben cok sık enfeksiyon geciriyodum. 3 günde kanamam olmustu Bence her kadin tedaviden önce çekilmeli filmiBir şey sormak istiyorum kızlar. Rahim filminden sonra kanama olması demek tıkanıklıkların film esnasında açılması mı demek oluyor ? Yani rahmimiz temizlenmiş mi oluyor demek istedim öyle bişey okumuştum da sizin bilginiz var mı merak ettim.
Benim de tüplerim açık çıktı film sonucunda. İki gün kanamam oldu önce parlak kırmızımsı daha sonra kahverengi lekeye döndü, küçük yapışıklıklar açılmıştır diye düşündüm bende. Umut işte canım inşallah iyi gelmiştir çekilmiş olmakBenim tüplerim acikti ama pihti gibi bisey dustü bilemiyorum ilacta olabilir.yada kücük yapisikliklar vardi cunku ben cok sık enfeksiyon geciriyodum. 3 günde kanamam olmustu Bence her kadin tedaviden önce çekilmeli filmi
Çok çok acı çektim diyemem ama beklediğimden daha acılıydıSenin filim çekilmen nasıl geçti rahat geçtimi canim
Merhaba. İnşallah hamile kalırsınız. Yok eşimin bütün sonuçları iyi çıkmıştı. Ben 1 yıla yakın uğraştım. Olmadı son olarak doktora gittim. Hormon tahlilleri rahim filmi hepsi iyi çıktı. Doktor bana kilo verirsen normal yoldan hamile kalabilirsin dedi. Ben de şeker ve ekmeği kestim 3 ayda 12 kilo verdim. Çok şükür hamile kaldım. Darısı başına inşallah
Ben biyerde okudum aç karninami gidilyo kızlar ?aç tok fark ediyormuÇok çok acı çektim diyemem ama beklediğimden daha acılıydı2-3 dakika sürdü zaten dayanabilecek seviyede bence. Ama tüpler tıkalıysa daha ağrılı oluyormuş. Sonrasında hiç ağrım olmadı benim 1 gün lekelenmem oldu o kadar
Farketmiyo hatta tok karnına git bence tansiyonun düşmesin. Doktorum da bana buscopan içmemi söylemişti işlemden bir saat önceBen biyerde okudum aç karninami gidilyo kızlar ?aç tok fark ediyormu
Tok giderim canim dogru diyon tansiyon düşer agri kesicimi içtin ?Farketmiyo hatta tok karnına git bence tansiyonun düşmesin. Doktorum da bana buscopan içmemi söylemişti işlemden bir saat önce
Hayır fark etmiyoBen biyerde okudum aç karninami gidilyo kızlar ?aç tok fark ediyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?