Gebeliğe Hazırlık Rahim filmi cokmu agrılı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar rahim filmi cektırcem cokmu agrılı olyo ?bide fılım sonrasi hamile kalanlar varmi hemen ?
Evet biraz ağrılı ama kessinlikle öyle abartılcak bişey değil. Zaten 1dk filan sürüyo bebük için o kadarcık şeye de katlanalım bi zahmet . Ben çekildiğim ay hamile kaldım kesinlikle çektirmeni tavsiye ederim. Drum hsgnin tedavi edici özelliği var demişti

Herkes ne kadar farklı şekilde deneyimliyor kişiye göre değişen birşey demekki. İstanbulda ağrısız çeken yer dediğiniz echormar mı

İşalllah hepimiz görürrüz kucaklarimiz dolar canim benımde ilk bebeğim olcak allah ızın verirse
Aminn inşallah tek isteğim bu oldu şu sıralar hepimize Allah tatdırsın bu duyguyu bi an önce umarım güzel sonuçlar alırsın ben öyle olcagını düşünuyorum :)

Anesteli cektırcem canim ama bende araştirmada cektırcem anesteli iyi olmuyor dedi doktor anestesiz cektırcem ayy korktum şimdi allahım yardım etsin bizlere

Herkes ne kadar farklı şekilde deneyimliyor kişiye göre değişen birşey demekki. İstanbulda ağrısız çeken yer dediğiniz echormar mı
Evet canm kimseye tavsiye etmiyorum ben memnun kalmadim uslubtan davranistan ama benle beraber cektiren cikiyodu hatta sordum agri sizi oldumu yok dedi ama bayan sole dedi benimki esnek zaten daha oncede cekindim aliskinim bir digeri dogum yapmis zaten vajina genisliyo gibi gibi benim aci esigim cok dusuk zaten

Ay işalllah bende kalirim canimm cok istiyorum üzülyorum artık işalllah dayanirim bende aciya allahim yardım eder ınanyorum

Anesteli cektırcem canim ama bende araştirmada cektırcem anesteli iyi olmuyor dedi doktor anestesiz cektırcem ayy korktum şimdi allahım yardım etsin bizlere
Yoo ne alakaymis canim hsg gayet acik ve netti kendi dr istemisti nerde cektirdin cok guzel cikmis sonuclar dedi

Kizlar rahim filmi cektırcem cokmu agrılı olyo ?bide fılım sonrasi hamile kalanlar varmi hemen ?
Merhaba ben ocakta çektirdim. Şubatta hamile kalmışım. Şimdi 11 haftalık olduk çok şükür. Darısı başına ve tüm isteyenlere inşallah. Ben de birde pko var. Ona rağmen rahim filminden sonra hamile kalmışım.

Ben de orada çekildim o yüzden sordum canım ben herhangi bi antipati duymadım çalışanlara o taktıkları alet tabi ki can acıtıyor ama ben vajinal muayeneye baya alışkınım sorun olmadı doğum yapmadığım halde. Kim kendini nerede iyi hissediyorsa orada işlem yaptırmalı zaten canım

Evet cnm simdi durumlar nasil gebelik durumu falan oldumu

Cok canin yandimi cekilirken canim senin

Daha bu ay çekildim canım bakalımm korunmadım ben antibiyotik de kullanmadım adet tarihimi bekliyorum. Sende var mı gebelik
İst degilim canim peki sen hamile kaldinmi cekıldıkten sonra canim kac ay oldu?
Yok cnm nasip olmadi sol tupte sivi birikimi vardi laparaskopi oldum yaza tedaviye baslicam tekrardan bir kere denedik rahim kabul etmedi kanamayla disari atildi
Sene basinda cekinmistim cnm hsgyi sonra tup denedik olmadi malesef

Yok cnm nasip olmadi sol tupte sivi birikimi vardi laparaskopi oldum yaza tedaviye baslicam tekrardan bir kere denedik rahim kabul etmedi kanamayla disari atildi
İşalllah olur canim benim üzülme allah büyük kac yasından cok oldumu evleneli

Üzülme canım olur inşallah ben de rahim düzeltme ameliyatı olabilirim histereskopi. Öncesinde bir aşılama deneyeceğiz
Bazıları için ne kadar zor çocuk sahibi olabilmek imtihan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…