• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Rahim filmi cokmu agrılı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen bende oyle dusunuyorum zaten arka arka dogurmak güzel bence benım annemde oyle yapmıs ablamla aramızda bi yaş var ıkız gibi büyüttü rahatlıyor ınsan bızede oyle dıyor işallah allahım nasıp eder benım ilk olcak canim hıc bebegım yok daha🙄
Tez zamanda olur insallah yasin kac

23 girdim canim sen 💐
Yasin kucuk daha ben oglumu 27 dogurdum suan 37 oldum endise etme rahat ol senin yasini birak 30 olsam bile halay ceker rahat olurdum.Kocanla romantik anlar yasayarak iliskiye gir bizler cocuk istedigimiz icin iliskiyi bile rutine bagliyoruz hormonlar sonucta canli strese gelmiyor

Dr. İlac verdimi cogaltmak icin ne verdi bide bende ilac kullandim cunku
Daha ilaca başlamadım adet olunca gideceğim femaraya başlayacağız dedi sen hangi ilaca başladın? Bu tarz ilaçların yan etkisi oluyor mu acaba hiç bilmiyorum çevremde kullanan görmedim zaten herkes istediği ilk aydan hamile kaldığı için🙄

Yasin kucuk daha ben oglumu 27 dogurdum suan 37 oldum endise etme rahat ol senin yasini birak 30 olsam bile halay ceker rahat olurdum.Kocanla romantik anlar yasayarak iliskiye gir bizler cocuk istedigimiz icin iliskiyi bile rutine bagliyoruz hormonlar sonucta canli strese gelmiyor
Ablam sayılırsın 🥰tsk ederim cok fikirleriniz için işallah sizde hamile kalırsınız hemen gönlünüzdeki olur

Daha ilaca başlamadım adet olunca gideceğim femaraya başlayacağız dedi sen hangi ilaca başladın? Bu tarz ilaçların yan etkisi oluyor mu acaba hiç bilmiyorum çevremde kullanan görmedim zaten herkes istediği ilk aydan hamile kaldığı için🙄
Ben prowoman kullandim yan etkisi olsa vermezdi

Aminn canim tabiki ablan sayilirm senin.Kafana takilan olursa sor.Hsg hicc korkma ben hazirana kadar olmazsam adetli gidicem buda zor ayy dusuncesi bile tuhaf
Allahim yardim etsin hepimize 🙄🤱🏻Kucaklarimiz dolsun♥️♥️♥️Aynen adetlıykende daha zor hersey ayy bız kadınlar

Bir şey sormak istiyorum kızlar. Rahim filminden sonra kanama olması demek tıkanıklıkların film esnasında açılması mı demek oluyor ? Yani rahmimiz temizlenmiş mi oluyor demek istedim öyle bişey okumuştum da sizin bilginiz var mı merak ettim.

Bir şey sormak istiyorum kızlar. Rahim filminden sonra kanama olması demek tıkanıklıkların film esnasında açılması mı demek oluyor ? Yani rahmimiz temizlenmiş mi oluyor demek istedim öyle bişey okumuştum da sizin bilginiz var mı merak ettim.
Benim tüplerim acikti ama pihti gibi bisey dustü bilemiyorum ilacta olabilir.yada kücük yapisikliklar vardi cunku ben cok sık enfeksiyon geciriyodum. 3 günde kanamam olmustu Bence her kadin tedaviden önce çekilmeli filmi

Benim tüplerim acikti ama pihti gibi bisey dustü bilemiyorum ilacta olabilir.yada kücük yapisikliklar vardi cunku ben cok sık enfeksiyon geciriyodum. 3 günde kanamam olmustu Bence her kadin tedaviden önce çekilmeli filmi
Benim de tüplerim açık çıktı film sonucunda. İki gün kanamam oldu önce parlak kırmızımsı daha sonra kahverengi lekeye döndü, küçük yapışıklıklar açılmıştır diye düşündüm bende. Umut işte canım inşallah iyi gelmiştir çekilmiş olmak

Senin filim çekilmen nasıl geçti rahat geçtimi canim
Çok çok acı çektim diyemem ama beklediğimden daha acılıydı 😄 2-3 dakika sürdü zaten dayanabilecek seviyede bence. Ama tüpler tıkalıysa daha ağrılı oluyormuş. Sonrasında hiç ağrım olmadı benim 1 gün lekelenmem oldu o kadar

Merhaba. İnşallah hamile kalırsınız. Yok eşimin bütün sonuçları iyi çıkmıştı. Ben 1 yıla yakın uğraştım. Olmadı son olarak doktora gittim. Hormon tahlilleri rahim filmi hepsi iyi çıktı. Doktor bana kilo verirsen normal yoldan hamile kalabilirsin dedi. Ben de şeker ve ekmeği kestim 3 ayda 12 kilo verdim. Çok şükür hamile kaldım. Darısı başına inşallah 🙏

İnşallah canım🙏🏼

Çok çok acı çektim diyemem ama beklediğimden daha acılıydı 😄 2-3 dakika sürdü zaten dayanabilecek seviyede bence. Ama tüpler tıkalıysa daha ağrılı oluyormuş. Sonrasında hiç ağrım olmadı benim 1 gün lekelenmem oldu o kadar
Ben biyerde okudum aç karninami gidilyo kızlar ?aç tok fark ediyormu 🧐

Back