• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim filmi çektirenler gelin birlikte güzel haberleri bekleyelim ♥️

Aralıkta hsg çektirdim zaten o ay bi beklentim yoktu. Bu ay da negatif gördük kuzum bugün regl oldum
Yaa bence daha çok başındasınız canım 2 ay olmuş başlarda ihtimal çok düşük ki zaten 🤗
İnsanlar nasıl tek seferde falan hamile kalıyor anlamıyorum 😅

Her
Canım bana amh bakmaya bile gerek görmedi doktor gerçekten tatlı pozitif biriydi ilgiliydi de direkt stres yapmazsan çocuğunuz olur dedi beni rahatlatmak istedi. Acaba diyorum ama ya da rahim filmi gereken durumları tahmin edebiliyorlar mı diğer değerlerden ? Hani gerekli olmadığı için mi istemedi acaba yoksa daha zamanı var diye mi
Doktorun usülü ve tekniği farklı .amh bakmadan yumurta rezervinle ilgili nasıl bilgi oluncak .fsh lh prolaktin ve estradiol e bakılmadan ki şuanda tsh dediğimiz tiroid in bike gebelik için 2.5 altında olması gerektiği söyleniyor.bebim 5,4 dü ilaçla düşürdüm.detjlı hormon testi ver adetin 2.günü .sonra hsg mi çatlama mı aşılama mı doktor belirler.işin ehline düşürsün rbbim hepimizi

Her

Doktorun usülü ve tekniği farklı .amh bakmadan yumurta rezervinle ilgili nasıl bilgi oluncak .fsh lh prolaktin ve estradiol e bakılmadan ki şuanda tsh dediğimiz tiroid in bike gebelik için 2.5 altında olması gerektiği söyleniyor.bebim 5,4 dü ilaçla düşürdüm.detjlı hormon testi ver adetin 2.günü .sonra hsg mi çatlama mı aşılama mı doktor belirler.işin ehline düşürsün rbbim hepimizi
Onların hepsine bakıldı canım hepsi çok iyi dedi doktorum o yüzden gerek görmedi. Ama olmayınca işte ben acaba gözden bir şey mi kaçırıyoruz diye kendi kendimi dolduraşa getriyorum galiba

Yaa bence daha çok başındasınız canım 2 ay olmuş başlarda ihtimal çok düşük ki zaten 🤗
İnsanlar nasıl tek seferde falan hamile kalıyor anlamıyorum 😅
Ya benim iki yumurtalığımda da çikolata kisti var ve amh 0,41 o yüzden umutsuzluğa kapıldım negatifi görünce

Ya benim iki yumurtalığımda da çikolata kisti var ve amh 0,41 o yüzden umutsuzluğa kapıldım negatifi görünce
Onlar için başka tedaviler vardır belki canım ilaç ya da bitkisel kürler falan araştır ben kimi duyduysam organik hayata geçtikten sonra hamile kalmış 🤷🏼‍♀️

Onlar için başka tedaviler vardır belki canım ilaç ya da bitkisel kürler falan araştır ben kimi duyduysam organik hayata geçtikten sonra hamile kalmış 🤷🏼‍♀️
Letu kullandım canım 5 gün adetimden sonra. Yumurtam büyüdü çatladı değerlendirdik ama olmadı. Doktor adetin 3 ya da 4. günü gel demişti cumartesi gidicem tekrar

Letu kullandım canım 5 gün adetimden sonra. Yumurtam büyüdü çatladı değerlendirdik ama olmadı. Doktor adetin 3 ya da 4. günü gel demişti cumartesi gidicem tekrar
İnşallah sürecin kolayca geçer ve bebeğine kavuşursun sağlıkla canım benim, zaman kaybetme kızlar daha tecrübeliler anlıyorlar sanırım tedbir almalısın. Doktorunla açık açık konuş aklına takılan bir şey varsa, için çok rahatlamazsa da başka iyi bir doktor bul bence yaşın daha küçük

Kızlar bu ay rahim filmi çekildi doktor bi sıkıntı olmadığını söyledi ama bu film gebe kalma olasılığını arttırıyormuş yine de. Gelin beraber pozitif enerji gönderelim 1-2 ay içinde gebe kalalım inşallah 😁 rahim filmi sonrası gebe kalanlar ne kadardır deniyordunuz ve rahim filminden ne kadar sonra gebe kaldınız gelin onu konuşalım birde ☺️
Ben de 9 ocakta çektirdim şimdi hamileyim 🤗

İnşallah sürecin kolayca geçer ve bebeğine kavuşursun sağlıkla canım benim, zaman kaybetme kızlar daha tecrübeliler anlıyorlar sanırım tedbir almalısın. Doktorunla açık açık konuş aklına takılan bir şey varsa, için çok rahatlamazsa da başka iyi bir doktor bul bence yaşın daha küçük
Çok teşekkür ederim çok sağolun çok duygusalım şu an♥️

Kızlaaaaar selam ben de geldim buraya. 21 ocakta hsg çekildim. 12 Şubat yani bugün bekliyordum regli henüz olmadım inanılmaz akıntım ve bugün itibari ile kasık ağrım var 😅

Kızlaaaaar selam ben de geldim buraya. 21 ocakta hsg çekildim. 12 Şubat yani bugün bekliyordum regli henüz olmadım inanılmaz akıntım ve bugün itibari ile kasık ağrım var 😅
Ay hadi güzel haberlerini alırız inşallah bizimle de paylaşmayı unutma lütfen umut olursun bize de🥰

Ay hadi güzel haberlerini alırız inşallah bizimle de paylaşmayı unutma lütfen umut olursun bize de🥰
Ah keşke🥹 bugün evde kaset test yaptım ve kocaman negatif gördüm ama 28i itibari ile ilişki oldu yani gebelik olmuşsa o dönemde olmuştur testte çıkmaz belki ama zaten hiç zannetmiyorum 😔

Kızlar merhaba ben özel hastaneye gidiyorum ve 3. Yumurta büyütme çatlatma tedavimin 8. Günündeyim. Eğer bu da negatif olursa rahim filmi çekilip aşılamaya geçicez ama inşallah gerek kalmaz. Sorum şu ki özelde fazla fiyat çıkardılar. Üniversite veya devlet hastanesinde kadın doğumdan randevu alıp mı bu işleme başlıyoruz yoksa rahim filmi için arayıp randevu mu oluşturuyoruz? Beni aydınlatırsanız sevinirim♥️

Canım devlet hstahanelerinde hemen sıra bulabilir misin bilmiyorum ama bu bir süreç önce kadın doğuma gideceksin oradaki doktor isteyecek bunu tabi kan hormon vs hepsine bakılacak öncesinde.eşinizin değerlerinden tutun sma testine kadar uzun bir liste.sonra adetten hemen sonraki günlerde ilişki olmadan size verilen hsg randevu gününde gideceksiniz.devlet hastahnesi ücretsiz.fakülte hastahanesinde de llaki bir hoca görmek zorunda istek kağıdı çıkması için 700 800 civarı muayene ücreti çıkıyor orda.koridarda muayene de hsg sırasında çok bekledim ben.sizİn bulunduğunuz yeri bilemem .sonra hsg çekiyorlar rapor hemen çıkmıyor ben bir buçuk ay bekledim
Kızlar merhaba ben özel hastaneye gidiyorum ve 3. Yumurta büyütme çatlatma tedavimin 8. Günündeyim. Eğer bu da negatif olursa rahim filmi çekilip aşılamaya geçicez ama inşallah gerek kalmaz. Sorum şu ki özelde fazla fiyat çıkardılar. Üniversite veya devlet hastanesinde kadın doğumdan randevu alıp mı bu işleme başlıyoruz yoksa rahim filmi için arayıp randevu mu oluşturuyoruz? Beni aydınlatırsanız sevinirim♥️

Back