Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ins canim cok zor yha ceken bilir tedavisi psikolojisi maddi manevi zaten yipratiyor insani herzamn hayirlisini istedim ole diledimÜzülme canım olur inşallah ben de rahim düzeltme ameliyatı olabilirim histereskopi. Öncesinde bir aşılama deneyeceğiz
Bazıları için ne kadar zor çocuk sahibi olabilmek imtihan...
Ben çatala oturmadım cnm sedyeye uzandım hem dıştan normal film çekildi sonra doktor geldi bacaklarını aç dedi orda yaptı işlemi. Anestezili yap benceİşalllah agrimaz canim benimkidekorktum bende herkes agrılı olyo dıyınce bıde çatala yatıyomusun irkiliyo insan işalllah anlatırım hemen 24 de cekilcem bende
ilk bebegınmi olcak allah ızin verirse?
Tıp fakultesinde yaptırcam canim işalllah atlatirimBen çatala oturmadım cnm sedyeye uzandım hem dıştan normal film çekildi sonra doktor geldi bacaklarını aç dedi orda yaptı işlemi. Anestezili yap bence
Ben özel hastahanede yaptım cnm ama gerçekten çok agrım oldu . İnşallah senin agrın olmaz sonucunda iyi çıkarTıp fakultesinde yaptırcam canim işalllah atlatirim
Rahminizde ne problem vardı acabaÜzülme canım olur inşallah ben de rahim düzeltme ameliyatı olabilirim histereskopi. Öncesinde bir aşılama deneyeceğiz
Bazıları için ne kadar zor çocuk sahibi olabilmek imtihan...
İşalllah canim benim sonrasindada hemen gebe kalirim işallah isteyen herkesBen özel hastahanede yaptım cnm ama gerçekten çok agrım oldu . İnşallah senin agrın olmaz sonucunda iyi çıkar
Amin cnm inşallahİşalllah canim benim sonrasindada hemen gebe kalirim işallah isteyen herkes![]()
İnşallah canım hepimiz için hayırlısıIns canim cok zor yha ceken bilir tedavisi psikolojisi maddi manevi zaten yipratiyor insani herzamn hayirlisini istedim ole diledimrabbim yardimcimiz olsun sanada cok gecms olsun atlatirsn hemencecik
Rahim filminde rahmim T şekline yakın çıktıRahminizde ne problem vardı acaba
Yok canım o kadar abartılacak bir ağrı değil. İlaç verildiği zaman biraz ağrı oluyor. O kadar en azından için rahat olur inşallah herşey istediğin gibi geçer.Cok canin yandimi cekilirken canim senin
Kuzum moralini bozma duzelir ameliyatla histereskopide oldum aksamina gezmeye gittim cok kolay gecti hic sttes bile yapma bendede polip vardi onu alalim normal deneyelim demisti gerci cok yogun calisiyoruz esimde bnde ovulasyonu hic dogru duzgun degerlendiremedik beklememek adinada tup denedik senin normalde olabilir rahim duzeltildikten sonraRahim filminde rahmim T şekline yakın çıktıdoktorlar hamile kalmana engel olmaz düşük riski olabilir hamile kaldığında dediler. Hiç hamile kalmadığım düşük yaşamadığım için de öncesinde tedavi göreceğim yine kalamazsam ameliyat..
Aa korkulacak bir ameliyat değil mi diyosun çok stres yaptım daha ameliyat tarihine karar bile vermeden. Genel anesteziyle yapıyolarmış ameliyathanedeKuzum moralini bozma duzelir ameliyatla histereskopide oldum aksamina gezmeye gittim cok kolay gecti hic sttes bile yapma bendede polip vardi onu alalim normal deneyelim demisti gerci cok yogun calisiyoruz esimde bnde ovulasyonu hic dogru duzgun degerlendiremedik beklememek adinada tup denedik senin normalde olabilir rahim duzeltildikten sonra![]()
Evet cnm kisa suruyor zaten islemine gore rabiki yapan drada bagli biliyosun komplikasyonlar ama cok kolay geciyo hic kafana takma anestezi veriyolar ohh guzelbi uyuyorsun agri kesici bile icmemstim eve gidio uyudum zaten anestezininde etkisiyle aksama sahile gezmeye gitttik arklarlaAa korkulacak bir ameliyat değil mi diyosun çok stres yaptım daha ameliyat tarihine karar bile vermeden. Genel anesteziyle yapıyolarmış ameliyathanede
Oh ne güzelEvet cnm kisa suruyor zaten islemine gore rabiki yapan drada bagli biliyosun komplikasyonlar ama cok kolay geciyo hic kafana takma anestezi veriyolar ohh guzelbi uyuyorsun agri kesici bile icmemstim eve gidio uyudum zaten anestezininde etkisiyle aksama sahile gezmeye gitttik arklarla![]()
Anlatirsin canim işalllah bir an önce ferah tut içiniOh ne güzelartık ameliyata kalırsa işim o zaman doktor araştırmaya başlicam inşallah teşekkür ederim içimi rahatlattığınn için
![]()
İnşallah sen de rahim filminden korkma hiç bişeycik yokAnlatirsin canim işalllah bir an önce ferah tut içini![]()
Rica ederim cnm istda isen tavsiye ederim drumu anadolu yakasinda tek gecerimOh ne güzelartık ameliyata kalırsa işim o zaman doktor araştırmaya başlicam inşallah teşekkür ederim içimi rahatlattığınn için
![]()
Sakaryadayım ama istanbula gelirim hangi hastane hangi doktorRica ederim cnm istda isen tavsiye ederim drumu anadolu yakasinda tek gecerim