• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Rahim filmi cokmu agrılı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İlk defa konu acıyorum bende acabıldım neyseki 🧡🌼aklımdakı sorular korkular gıtmıyor cunku 24 nisan gelseydı hayrlısıyla

Üzülme canım olur inşallah ben de rahim düzeltme ameliyatı olabilirim histereskopi. Öncesinde bir aşılama deneyeceğiz
Bazıları için ne kadar zor çocuk sahibi olabilmek imtihan...
Ins canim cok zor yha ceken bilir tedavisi psikolojisi maddi manevi zaten yipratiyor insani herzamn hayirlisini istedim ole diledim🙏rabbim yardimcimiz olsun sanada cok gecms olsun atlatirsn hemencecik

İşalllah agrimaz canim benimkide 🙄korktum bende herkes agrılı olyo dıyınce bıde çatala yatıyomusun irkiliyo insan işalllah anlatırım hemen 24 de cekilcem bende 😞ilk bebegınmi olcak allah ızin verirse?
Ben çatala oturmadım cnm sedyeye uzandım hem dıştan normal film çekildi sonra doktor geldi bacaklarını aç dedi orda yaptı işlemi. Anestezili yap bence

Rahminizde ne problem vardı acaba
Rahim filminde rahmim T şekline yakın çıktı 😔 doktorlar hamile kalmana engel olmaz düşük riski olabilir hamile kaldığında dediler. Hiç hamile kalmadığım düşük yaşamadığım için de öncesinde tedavi göreceğim yine kalamazsam ameliyat..

Rahim filminde rahmim T şekline yakın çıktı 😔 doktorlar hamile kalmana engel olmaz düşük riski olabilir hamile kaldığında dediler. Hiç hamile kalmadığım düşük yaşamadığım için de öncesinde tedavi göreceğim yine kalamazsam ameliyat..
Kuzum moralini bozma duzelir ameliyatla histereskopide oldum aksamina gezmeye gittim cok kolay gecti hic sttes bile yapma bendede polip vardi onu alalim normal deneyelim demisti gerci cok yogun calisiyoruz esimde bnde ovulasyonu hic dogru duzgun degerlendiremedik beklememek adinada tup denedik senin normalde olabilir rahim duzeltildikten sonra 😉

Kuzum moralini bozma duzelir ameliyatla histereskopide oldum aksamina gezmeye gittim cok kolay gecti hic sttes bile yapma bendede polip vardi onu alalim normal deneyelim demisti gerci cok yogun calisiyoruz esimde bnde ovulasyonu hic dogru duzgun degerlendiremedik beklememek adinada tup denedik senin normalde olabilir rahim duzeltildikten sonra 😉
Aa korkulacak bir ameliyat değil mi diyosun çok stres yaptım daha ameliyat tarihine karar bile vermeden. Genel anesteziyle yapıyolarmış ameliyathanede

Aa korkulacak bir ameliyat değil mi diyosun çok stres yaptım daha ameliyat tarihine karar bile vermeden. Genel anesteziyle yapıyolarmış ameliyathanede
Evet cnm kisa suruyor zaten islemine gore rabiki yapan drada bagli biliyosun komplikasyonlar ama cok kolay geciyo hic kafana takma anestezi veriyolar ohh guzelbi uyuyorsun agri kesici bile icmemstim eve gidio uyudum zaten anestezininde etkisiyle aksama sahile gezmeye gitttik arklarla😁

Evet cnm kisa suruyor zaten islemine gore rabiki yapan drada bagli biliyosun komplikasyonlar ama cok kolay geciyo hic kafana takma anestezi veriyolar ohh guzelbi uyuyorsun agri kesici bile icmemstim eve gidio uyudum zaten anestezininde etkisiyle aksama sahile gezmeye gitttik arklarla😁
Oh ne güzel😄 artık ameliyata kalırsa işim o zaman doktor araştırmaya başlicam inşallah teşekkür ederim içimi rahatlattığınn için💕

Back