- 26 Aralık 2014
- 1.112
- 1.752
- 35
-
- Konu Sahibi Umaydiyebiri
Merhaba bana da o bılgılendırme kağıdını atarmışsınız rica etsem tedavıye başlamadan önce kendımı ayarlamak istiyorumBana verdikleri bilgilendirme kağıtlarında hepsini madde madde yazmışlardı 3-4 gün önce attım valla 9.500₺ rahim dinlendirme ücreti diye yazıyordu Betül hanımla görüşmüştüm doktor olarak
Ben attım onları ama zaten fiyatlar yılbaşından sonra her yerde değiştiMerhaba bana da o bılgılendırme kağıdını atarmışsınız rica etsem tedavıye başlamadan önce kendımı ayarlamak istiyorum
Ben pembe mavi’yle görüşmüştüm nihal miydi öyle bir isimdi doktorun adı bence bir görüşün ben eğer İzmitteki doktorumu bulmasaydım ona gidecektimbursada önerebileceğiniz tüp bebek merkezi varmı?
ben mayıs ayında pembe maviye gittim ama memnun kalmadımBen pembe mavi’yle görüşmüştüm nihal miydi öyle bir isimdi doktorun adı bence bir görüşün ben eğer İzmitteki doktorumu bulmasaydım ona gidecektim
Osman develioğlunu çok duydum bir yakınımız yanında çalışmış. Bir de onunla görüşün isterseniz. Hastasıyla çok muhattap olmayı sevmiyormuş sanırım ama çok düzgün bir doktormuşben mayıs ayında pembe maviye gittim ama memnun kalmadım
rahim filmi istemediler ve zaten tek tüplüyüm.kalan tüpümdede sanırım sıvı var öyle oluncada tüp bebek tutma ihtimali çok düşüyormuş
keşke ilk önce rahim filmi çekselerdi
hangi hastanedeOsman develioğlunu çok duydum bir yakınımız yanında çalışmış. Bir de onunla görüşün isterseniz. Hastasıyla çok muhattap olmayı sevmiyormuş sanırım ama çok düzgün bir doktormuş
Kendi muayenesi diye biliyorum Login • Instagramhangi hastanede
bursada dimiKendi muayenesi diye biliyorum Login • Instagram
Evetbursada dimi
İnstagram linkini bıraktım size üsttebursada dimi
çok teşekkürlerİnstagram linkini bıraktım size üstte
Bahçeci tüp bebek merkezi canımbursada önerebileceğiniz tüp bebek merkezi varmı?
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahAllah razı olsunBu çetin engebeli yolda maddi manevi emek harcayan tüm arkadaşlarım en yakın zamanda hayırlısıyla bebek sahibi olursunuz inşallah Medipol Üniversite hastanesi Tüp bebek merkezinde Gonca Yetkin Yıldırım hocamla pozitifi gördüm
Teşekkür ediyorum. Maalesef net fiyatı bilmiyorum ama raporsuz olduğumuzdan iğneler çok tuttu özellikle gonal f vs ben çok memnun kaldım tavsiye ederimHayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahne kadar tuttu ücret acaba? Ben de Gonca hoca da yaptırmak istiyorum
Toplamda ne kadar mâl oldu size ilaçlar dahilSelam arkadaşlar bende bahceci ile yoluma devam ediyorum agustosta transferim yapılacak insallah. fakat bahsettiğiniz gibi ekstra rahim dinlendirme için bi ücret yok. Hepsi paket dahilinde. Bu süreçte yaptırdığımız testler muayeneler vb içinde ekstra ücret almadılar
Merhaba. Öncelikle hayırlı olsun darısı benim başıma inşallah :) ben de aralıkta transfer olacağım kısmetse. Kaçıncı haftadasınız ve hamileliğiniz nasıl ilerliyorTeşekkür ediyorum. Maalesef net fiyatı bilmiyorum ama raporsuz olduğumuzdan iğneler çok tuttu özellikle gonal f vs ben çok memnun kaldım tavsiye ederim