Rahim dinlendirme şart mı , para için mi yapılıyor?

Bana verdikleri bilgilendirme kağıtlarında hepsini madde madde yazmışlardı 3-4 gün önce attım valla 9.500₺ rahim dinlendirme ücreti diye yazıyordu Betül hanımla görüşmüştüm doktor olarak
Merhaba bana da o bılgılendırme kağıdını atarmışsınız rica etsem tedavıye başlamadan önce kendımı ayarlamak istiyorum

Ben pembe mavi’yle görüşmüştüm nihal miydi öyle bir isimdi doktorun adı bence bir görüşün ben eğer İzmitteki doktorumu bulmasaydım ona gidecektim
ben mayıs ayında pembe maviye gittim ama memnun kalmadım
rahim filmi istemediler ve zaten tek tüplüyüm.kalan tüpümdede sanırım sıvı var öyle oluncada tüp bebek tutma ihtimali çok düşüyormuş
keşke ilk önce rahim filmi çekselerdi

Osman develioğlunu çok duydum bir yakınımız yanında çalışmış. Bir de onunla görüşün isterseniz. Hastasıyla çok muhattap olmayı sevmiyormuş sanırım ama çok düzgün bir doktormuş

Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah ne kadar tuttu ücret acaba? Ben de Gonca hoca da yaptırmak istiyorum

Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah ne kadar tuttu ücret acaba? Ben de Gonca hoca da yaptırmak istiyorum
Teşekkür ediyorum. Maalesef net fiyatı bilmiyorum ama raporsuz olduğumuzdan iğneler çok tuttu özellikle gonal f vs ben çok memnun kaldım tavsiye ederim

Selam arkadaşlar bende bahceci ile yoluma devam ediyorum agustosta transferim yapılacak insallah. fakat bahsettiğiniz gibi ekstra rahim dinlendirme için bi ücret yok. Hepsi paket dahilinde. Bu süreçte yaptırdığımız testler muayeneler vb içinde ekstra ücret almadılar

Toplamda ne kadar mâl oldu size ilaçlar dahil

Kızlar ben bir seyi anlamadim yardımcı olursanız sevinirim. Cumartesi günü opu oldum doktorum cok olumlu konustu ‘bizi gebelige goturecek yumurta bu’ dedi toplanan yumurtalardan biri icin. Opudan ciktigimizda da biz onlara gozumuz gibi bakacagiz en iyi sekilde dolleyecegiz siz keyfinize bakın, biraz rahim dinlendirme yaparız sonra transfer dedi ve bizi gonderdi.

Tarlusal ve estrofem yazdi bir hafta sonra gibi regl olursun muhtemelen kontrole gel dedi. İlaclari hemsire anlatirken de muhtemelen havuz olabilir hazırlıklı olun dedi. Simdi bu embriyolar tutmazsa zaten bastan baslayacagiz onu anlıyorum ama tutarsa nasıl olacak bana mı soracak yoksa ne yapacak nasıl yapacak anlayamıyorum?

Teşekkür ediyorum. Maalesef net fiyatı bilmiyorum ama raporsuz olduğumuzdan iğneler çok tuttu özellikle gonal f vs ben çok memnun kaldım tavsiye ederim
Merhaba. Öncelikle hayırlı olsun darısı benim başıma inşallah :) ben de aralıkta transfer olacağım kısmetse. Kaçıncı haftadasınız ve hamileliğiniz nasıl ilerliyor kaçıncı transeferinizde pozitifi gördünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…