• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim dinlendirme şart mı , para için mi yapılıyor?

Arkadaşlar merhaba yumurta toplama işleminden sonra neden taze transfer işlemi yapılmıyor? rahim dinlendirme işlemine gidince ekstra ücret talep ediyorlar rahim kendi kendini toparlayıp dinleniyorsa istenen ücret ne oluyor bu konuda bilgisi ve tecrübesi olan yazabilir mi?
Ben ilk Tedaviye başladığımda ilk görüşmede dr muayene ettikten sonra sizinle rahim dinlendirmeyle devam edicez bilginiz olsun dedi
. Ben şaşırdım tekrar sordum asistanina başka bir gün. Dr bey neye gore buna karar verdi hemencecik dedim. Adet zamanındaki rahim duvarının rahmin iç yapısına göre bakiyorlarmis. Ona göre dinlendirme zamanı ilac verip yine bi tedavi uyguluyorlar anladığım kadarıyla. Ama benim yumurta büyütme döneminde ve yumurta toplama zamanı dr bey kadar değiştirdi ve taze transfere döndük. Demekki rahmim kullandığım ilac ve igneelrle istenilen duruma gelmişti. Taze yapıldı.

Arkadaşlar merhaba yumurta toplama işleminden sonra neden taze transfer işlemi yapılmıyor? rahim dinlendirme işlemine gidince ekstra ücret talep ediyorlar rahim kendi kendini toparlayıp dinleniyorsa istenen ücret ne oluyor bu konuda bilgisi ve tecrübesi olan yazabilir mi?
Bende de yumurta toplandı. Rahim dinlendirilecek dendi. Sonraki ay transfer yapıldı. Ama ek bir ücret ödemedik. Sadece kalan embriyoları dondurduğumuz için ücret ödedik. Bahçeci ile ilgili çok tuhaf geri dönüşler aldığımız için hiç oraya gitmedik biz. Istanbul Tüp Bebek Merkezi Aret Kamar da işlem yaptık. Embriyolar için her gün arandık. Bütün bilgiler bizimle paylaşıldı. Arkadaşım bahçeci de işlem yaptı. Embriyolar ile ilgili hiç bilgi verilmemiş. Kendisi aradığında ise hiç embriyo olmadığımı söylemişler. Başka yerde işlem yaptı. 6 embriyosu var. Donduruldu pazartesi transfer olacak.

Merhaba. Öncelikle hayırlı olsun darısı benim başıma inşallah :) ben de aralıkta transfer olacağım kısmetse. Kaçıncı haftadasınız ve hamileliğiniz nasıl ilerliyor 🌸 kaçıncı transeferinizde pozitifi gördünüz💕
Ben ilk transferimde pozitifi gördüm elhamdülillah şuan 3 buçuk aylık bebeğim var. Darısı sana tüm canı gönülden anne olmak isteyen kadınlarımıza inşallah❤️

Bu dondurulma zamanı para almada bir tek bahçecide duyuyorum adamlarn sadece PR çalışmaları çok iyi o kadar başka hiçbşey yok boşuna dünya para orda da tutmayan çok kişi var ama işte herşey iyi reklamdan geçiyor

Bahçeci tüp bebek merkezi canım 👍
Merhaba aradan bir sene geçmiş ama ben yorumlarınızı okudum da. Ben de bahçeci Umut tüp Bebek merkezinde ebru hoca ile görüştüm bu ay tüp bebek düşünüyoruz. Siz memnun kaldınız mı sonucunuz nasıl oldu inşallah her şey yolunda gitmiştir bebeğinize kavuşmuşsunuzdur🙏🏻

Merhaba aradan bir sene geçmiş ama ben yorumlarınızı okudum da. Ben de bahçeci Umut tüp Bebek merkezinde ebru hoca ile görüştüm bu ay tüp bebek düşünüyoruz. Siz memnun kaldınız mı sonucunuz nasıl oldu inşallah her şey yolunda gitmiştir bebeğinize kavuşmuşsunuzdur🙏🏻
Ebru hanıma gidiyorum.pcos um.
Rahim dinlendirmek için parayı ödedim sonra da 1 yıl dondurmak için para ödedim. Yani orada alt tarafı 20 gün kaldı ben zaten senelik dondurdum neydi bu dinlendirme parası evde durma parası mı yani anlamadım.
Ayrıca bana transfer günü serum takılması lazım dr önerdi dediler bende tabi tamam dedim 12 bin tl dediler.serumu transfer günü taktıktan sonra aynı serumu yine takacağız haftaya yine ya burda ya başka hastane de reçete verdi taktırın dediler.bende eczaneye gittim aynı serumu almaya o günde fotoğrafını çektim zaten serum 675₺idi eczanede ikisi 765₺ şok oldum 😂 sizi transferden önce aradıklarında sorun adını ecz den alabilirseniz alın götürün takıyorlar orda. Hocamı suçlamıyorum bahçeci böyle bi yer.

Ben ilk Tedaviye başladığımda ilk görüşmede dr muayene ettikten sonra sizinle rahim dinlendirmeyle devam edicez bilginiz olsun dedi
. Ben şaşırdım tekrar sordum asistanina başka bir gün. Dr bey neye gore buna karar verdi hemencecik dedim. Adet zamanındaki rahim duvarının rahmin iç yapısına göre bakiyorlarmis. Ona göre dinlendirme zamanı ilac verip yine bi tedavi uyguluyorlar anladığım kadarıyla. Ama benim yumurta büyütme döneminde ve yumurta toplama zamanı dr bey kadar değiştirdi ve taze transfere döndük. Demekki rahmim kullandığım ilac ve igneelrle istenilen duruma gelmişti. Taze yapıldı.
Eczaneden aldığımız iğneyle devam ediyoruz extra bişey yapmıyorlar tüp bebek için paket fiyatı ödeyip bide 5 bin tl muayene parası alıyorlar bundan sonraki muayeneler için gebe kalana kadar o ne alaka anlamadım zaten.
Bahçeci hakkında bu yorumları okumuştum değildir galiba dedim insanlar negatif sonuç aldığından yazmışlardır dedim ama umduğumuz gibi bi yer çıkmadı pek.

Ebru hanıma gidiyorum.pcos um.
Rahim dinlendirmek için parayı ödedim sonra da 1 yıl dondurmak için para ödedim. Yani orada alt tarafı 20 gün kaldı ben zaten senelik dondurdum neydi bu dinlendirme parası evde durma parası mı yani anlamadım.
Ayrıca bana transfer günü serum takılması lazım dr önerdi dediler bende tabi tamam dedim 12 bin tl dediler.serumu transfer günü taktıktan sonra aynı serumu yine takacağız haftaya yine ya burda ya başka hastane de reçete verdi taktırın dediler.bende eczaneye gittim aynı serumu almaya o günde fotoğrafını çektim zaten serum 675₺idi eczanede ikisi 765₺ şok oldum 😂 sizi transferden önce aradıklarında sorun adını ecz den alabilirseniz alın götürün takıyorlar orda. Hocamı suçlamıyorum bahçeci böyle bi yer.
Serumu hangi amaçla taktılar. Rahim Dinlendirmeye neye göre karar veriyor hoca herkese rahim dinlendirme öneriyor mu

Hangi il bu? İzmir ise tavmergenle gorusun

Serumu hangi amaçla taktılar. Rahim Dinlendirmeye neye göre karar veriyor hoca herkese rahim dinlendirme öneriyor mu
genel olarak öneriyor.ama diğer merkezlerde böyle bişey yok ona göre planlama yapılıyor sadece. Bu merkez ona rahim dinlendirme demiş ödeme alıyor. Serum transfer günü takıldı

Dinlendirme parası mı ilk defa duyuyorum ama baya da yazan varmış 🥹 embriyo dondurmada kap başına para mantıklı transfer zamanı da transfer ücreti ödedim ona embriyo çözme dahildi ekstra şeyler insanın canını sıkar gerçekten zaten yeterince yıpranıyoruz maddi manevi

Arkadaşlarım selamlar , ben rahim dinlendirme olayından ziyade bundan para alınmasına şaşırdım , ben başka bir merkezde tedavi gördüm , benim doktorum tamamen rahimin durumuna ve hormon değerlerime göre karar verecekti benim sıvı birikimim olduğu için ve e2 değerim yüksek olduğu için 2 adet bekledik ama ekstra hiçbir ücret alınmadı , çok anlamsız yani ücret talebi. Ha tabi ki embriyo dondurma çözdürme için alındı ama ben kendi durumumu düşününce tazeyi kaldıramayacaktım zaten
Merhaba özelde mi yaptırdınız acaba

Aslında durum şöyle eğer çok yumurtanız toplandı ise opu işlemi sırasında rahim yoruluyor ve dinlendirmeyi uygun görüyorlar ama eğer benim gibi amh düşük ise ve 1 2 adet yumurta varsa ellerinde riske atmadan direkt 3.gün taze transfer yapıyorlar tabi bu kişinin kendi süreci ilede alakalı eğer değerler aşırı kötüyse havuz da yapabiliyorlar dilerim hepimizin yüzü güler en kısa zamanda kavuşuruz ben devlet hastanesinde raporlu devam ediyorum bugün iğnemin 5.günü şimdiye kadar ortalama 14 16 bin arası harcadık

Back