- 20 Ekim 2021
- 69
- 24
- 35
-
- Konu Sahibi Umaydiyebiri
Yumurta dondurma ücreti galiba söylemiyorlar ama başka açıklaması yok katılıyorum sizeArkadaşlar merhaba yumurta toplama işleminden sonra neden taze transfer işlemi yapılmıyor? rahim dinlendirme işlemine gidince ekstra ücret talep ediyorlar rahim kendi kendini toparlayıp dinleniyorsa istenen ücret ne oluyor bu konuda bilgisi ve tecrübesi olan yazabilir mi?
Evet canım bahçecibahçeci ile mi çalışıyorsunuz?
Yumurta dondurma ücreti galiba söylemiyorlar ama başka açıklaması yok katılıyor
Embriyo çözdürme ücreti diyorlar bideYumurta dondurma ücreti galiba söylemiyorlar ama başka açıklaması yok katılıyorum size
Bu uygulama konuştuğum bütün merkezler içinde bir tek bahçeci de var. Dinlendirmeye ayrı dondurmaya ayrı ücret alıyorlar. Az buz da değil. Benim bahçeciden soğuma sebebim paracı olmalarıydı açıkçasıEvet canım bahçeci
Doktora güvenmemekle ne alakası var hanımefendi bu kurumun uyguladığı bir metod. Biz hastane gözüyle bakarken bize müşteri gözüyle bakılması çok iğrenç.hele ki biz böyle güzel ve önemli birşey için başvuruyorken ..Bunu soruyorsanız doktorunuza güvenmiyorsunuz bence. Sırf para için neden yapılsın? Onun da gerekli olduğu durumlar oluyor. Ekstra fazla para alınması merkezle alakalı. Sırf fazla para almak için rahim dinlendirmeye gidilmez. Parası sizi aşıyorsa merkez değiştirebilirsiniz a merkezinde 5 k iken b merkezinde ücretsiz veya 10 k dır. Kurumla alakalı yani…
Ben eleştiri mi yaptım fikrimi söyledim fikirlere kapalıysan saçma sapan yazmayacaksın !Doktora güvenmemekle ne alakası var hanımefendi bu kurumun uyguladığı bir metod. Biz hastane gözüyle bakarken bize müşteri gözüyle bakılması çok iğrenç.hele ki biz böyle güzel ve önemli birşey için başvuruyorken ..
Nereye gidip gitmeyeceğimin kararını ben veririm sizin yönlendirme hicvinize ihtiyaç duymam. Bu konu hakkında bilgisi ve daha önce tecrübesi olanlara yönelik başlık açtım,siz gelip manasız eleştiri yapın diye değil.
9500 TL istiyorlar dinlendirmeye .. Sebebini sorduğumda rutin yapılan hormon tahlilleri işte kan tahlilleri onun dışında takibiniz vesaire dediler embriyo dondurma çözdürme ücreti dediler ama zaten biz ödediğimiz 53 bin liranın içinde bunların hepsini ödedik yani tekrardan 9.500 TL bana şüpheli geliyor açıkçası. Artı 12000 TL dondurma ücreti istiyorlar. Embriyo ücreti hadi okey diyorsun nasıl olsa kalanları donduracaktık zaten bunda sıkıntı yok ama dinlendirme ücreti konusunda soru işaretlerim var.Bu uygulama konuştuğum bütün merkezler içinde bir tek bahçeci de var. Dinlendirmeye ayrı dondurmaya ayrı ücret alıyorlar. Az buz da değil. Benim bahçeciden soğuma sebebim paracı olmalarıydı açıkçası
Ya defol git şurdan sayfamı terk et derhal .Ben eleştiri mi yaptım fikrimi söyledim fikirlere kapalıysan saçma sapan yazmayacaksın !
Ya üsluba bak… ben senin gibilere susar mıyım hele böyle üsluba???? Burası babanın çiftliği değil benimle böyle konuşamazsın!!!!!hanımefendi siz önce akıl sağlığınızı gözden geçirin zira çok sağlıklı görünmüyorsunuz. Saygısızlıktan beslenen kişi(!)ler toplumda anca huzursuzluğa sebep olurlar. Ki buna da hakkınız yok malesef. Sonra burada gelip doktorunuzu ve yorum yazanları eleştirip “defol git beaaa” diyin üslup da öğrenmenizi öneririm ayrıca. Gerçi öğreneceğini çok şey var hangi birine yetişeceksinizYa defol git şurdan sayfamı terk et derhal .
Rahimde sıvı birikmesi neden oldu sizde ? Ben de transfer için kontrole gittim çok az bi rahim içi sıvı birikmesi çıktı. Çok korkuyorum tüplerde sıvı birikmesi olduğu için falan yazıyor internette. Kendiliğinden geçiyor mu? Doktoruö net bir şey demediArkadaşlarım selamlar , ben rahim dinlendirme olayından ziyade bundan para alınmasına şaşırdım , ben başka bir merkezde tedavi gördüm , benim doktorum tamamen rahimin durumuna ve hormon değerlerime göre karar verecekti benim sıvı birikimim olduğu için ve e2 değerim yüksek olduğu için 2 adet bekledik ama ekstra hiçbir ücret alınmadı , çok anlamsız yani ücret talebi. Ha tabi ki embriyo dondurma çözdürme için alındı ama ben kendi durumumu düşününce tazeyi kaldıramayacaktım zaten
Çok geçmiş olsun içinizi ferah tutun kendiliğinden geçecektir inşallahRahimde sıvı birikmesi neden oldu sizde ? Ben de transfer için kontrole gittim çok az bi rahim içi sıvı birikmesi çıktı. Çok korkuyorum tüplerde sıvı birikmesi olduğu için falan yazıyor internette. Kendiliğinden geçiyor mu? Doktoruö net bir şey demedi
Merhaba benim bir kez taze transfer bir kez de dondurulup rahim dinlenmesi ile transferim oldu. İki transferim ve sürecim başka doktorlar tarafından yürütüldü. İlki tazeydi ve negatif oldu. İkincisinde doktorum myomum olduğu için ameliyat olmam gerektiğini söyledi bu yüzden embriyolar donduruldu. Bence doktora sürece ve vücudunuza bağlı bu durum ama ben rahim dinlendirmeyi daha başarılı buluyorum vücut iğnelerden ilaçlardan çok yıpranıyor bence bikaç ay dinlenince kendine geliyorArkadaşlar merhaba yumurta toplama işleminden sonra neden taze transfer işlemi yapılmıyor? rahim dinlendirme işlemine gidince ekstra ücret talep ediyorlar rahim kendi kendini toparlayıp dinleniyorsa istenen ücret ne oluyor bu konuda bilgisi ve tecrübesi olan yazabilir mi?
Bahçeci başarılı isim yapmış kurum ama soyguncu gibi tüm sebebi bu :) Opu, transfer ve özellikli işlem olursa liste var fiyatları belli. opudan sonra ara verilebilir belli sebeplerden. Acıbademe gidiyorum O esnada defalarca kontrole gittim ve kan testi verdim acaba transfere ileri ki aylarda olabilecek mi diye ama hiç ücret ödemedim çünkü paket içinde hepsi. Embriyo dondurma ücreti de vermedim. İleriye dönük dondurulursa sonra ödeyeceğiz. Çözdürme parası nedir!? Zaten transfer için ödeme oluyor.Arkadaşlar merhaba yumurta toplama işleminden sonra neden taze transfer işlemi yapılmıyor? rahim dinlendirme işlemine gidince ekstra ücret talep ediyorlar rahim kendi kendini toparlayıp dinleniyorsa istenen ücret ne oluyor bu konuda bilgisi ve tecrübesi olan yazabilir mi?