Rahim dinlendirme şart mı , para için mi yapılıyor?

Merhabalar, Bende de aynı işlem oldu ama ben Almanya da yaptırdım. Vücudum aşırı tepki verdi ve totalde 38 yumurta üretti. Sağlıklı olan 29 taneyi topladılar ve geri kalan dökülecek dediler. Ayrıca 3 ay ötelediler transferimi. Sorduğumda kan degerlerımın aşırı yükseldıgini ve hastanelık olacağımı soyledıler.(ama gercekten yumurta toplama zamanı yürüyemıyordum bile). Ayrıca 20 tane kan sulandırıcı iğne kullandım. Sonuc olarak çok her zaman iyi demek değildi ve yumurtalar zayıftı kalitesi düşüktü. 2 kere transfer yapıldı ve her defasında 4er yumurta cıkarıldı dondurucudan. Sadece 1 tanesı yaşadı ne hıkmetse. Kısacası 2 transferim de olumsuz sonuçlandı.

Son düzenleme:
Canım zaten hep o yüzden katlanıyoruz yeterki yavrularımıza kavuşalım. Saçma sapan paralar biliyorsun ama ödemem diyemiyorsun çünkü sorun çıkarsan yine sana zarar.. altarnatifimiz yok çünkü başka.. yani bir yola girdik işte sonucu hayırlı olsun hepimiz için. Sizin doktor kim ve hangi aşamadasınız şuan benim tek embriyom kaldı 5. Gün embriyosu blastokist . İnşallah Çarşamba günü transfer olacağım. Bu aşamada iğne verdiler ama perişan oldum daha ilkinde hemde... Çok ağır bir iğne tüm yaşam kaliteni düşürüyor ağrısı...

Geçti çok şükür sıvı. Doktor önemsiz bir şeydi zaten bana güven sadece dedi
Ya bende 1 yıl önde laparoskopi ameliyatı oldum tüpte tıkanıklık olduğu için hsg de çikolata kisti yapışıklık vs neyse kistleri aldılar tüpleri açmışlar ama gebe kalamadım tüp bebeğe başladım malesef tüplerde tekrar tıkandıysa sıvı akar tutunmayı engellerse diye korkuyorum bu sıvı birikmesi hidrosalpenks usg de teşhis ediliyor mu

Bana da doktorum2 tane iğne verdi bugün 5.günümdü. Yarın kontrole gitcem. İğnelerden biri felaket yakıyor. Cok zorlandım. Taze transfer dedi doktorum

Haklısınız hasta dostu olmak lazım. Para her zaman kazanılır.

Bana da doktorum2 tane iğne verdi bugün 5.günümdü. Yarın kontrole gitcem. İğnelerden biri felaket yakıyor. Cok zorlandım. Taze transfer dedi doktorum
Progestan mı iğne ? Bende o iğneden dolayı felç geçirmekteyim adeta hayatım zehir oldu . Ama iğneleri ısıtınca ağrısı geçmese de bayağı bir azaldı çok şükür .. çok yağlı olduğu için emilimi olmuyor hemen o yüzden perişan ediyor cane

Yok Progestan değil. Pergoveris iğnesi. Çok yağlı oldugu için aşırı yakıyor. Bir tane daha iğne verdi 4 günlük o da kızartıp şişiriyor hafiften kaşınıyor

He senin daha yumurta toplama işlemi yapılmadı o zaman canım. Opu öncesi kullanılıyor o iğneler . Şimdi anladım aynen öyle yakar tabi ama inşallah transfer aşamasına gecersen progestan iğneyle tanışacaksın zulüm resmen abartmıyorum

Benim doktorum Mehmet Raşit asaoğlu bahcecide tedavi görüyorum benimde yumurtalarm 5. Güne sadece 4 tane kaldı ikisi orta ikiside iyi kalite dediler yarın kontrolüm var transfer hazırlığına 10 gündür başlamışım ama henüz ne zaman transfer olacak daha söylemedi doktor yarın da gidim belki söyler senin durumun nasl oldu inşallah güzel haber almişsindir kaliteye bakma pozitif ol yeter inşallah bebişin seninledir

Çok şükür yavrum benimle şuan Rabbim aynı sevinci sanada yaşatsın canım benim. Senin opu ne zaman yapıldı. 4 embriyon donduruldu mu ? Taze transfer yapılmadıysa dondurdularsa onun ücretini alıyorlar hemen 9.600 dü şimdi 14.000 olmuş. Ben transferinde de anestezi istedim onada 5.600 ödedik ayrıca. Yani sondurma yaptılarsa o ücreti alıyorlar

Yaaa çok sevindim maşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bende bugün kontrole gittim haftaya pazartesi transfer olacak hayırlısıyla. Dondurulmuş embriyo transferi olacak ücretini önceden 3 ay geçerli anlaşmamız olduğu için anlaşmaya göre verdik biz birde transferden kaç gün sonra nasl öğrendin kz heyecanlandım şimdi ben

Vallahi ücreti önden almıyorlar kesinlikle bahçecide.. ben anestezi ücretini yatırmak istedim 3000 TL di önden ödeme alamıyoruz dediler geldiğiniz gün ödeme yapmanız gerek dediler. Gittiğimde de 5600 istediler . Vallahi tartışmak istemedim Transfer günüm diye ama neyse dedim yavrumun başının gözünün sadakası olsun inşallah transferden sonra tabii ki asla ve asla o 10 gün asla geçmiyor ben 3 günden başladım evde idrar testi yapmaya tabii ki 3 gün vesaire hiçbir şey çıkmadı :) 5 gün embriyosa olduğu için genelde 6 günden sonra idrarda varsa çıkıyormuş benim 6 günde silik çizgi çıktı ama daha sonra tekrar ettiğimde bu sefer negatif çıktı çok moralim bozuldu tabii ister istemez 7 gün tekrar yaptım bu sefer yine silik çizgi çıktı ve artık 7 günden sonra ikinci çizgiler belirginleşti dayanamadım kan verdim 8 gün 52 çıktı ertesi gün bahçeciye Ebru hocaya gittim orada kan aldılar 95 çıktı ve bu şekilde ilerledik yani süreç böyle işledi ben de ama ilaçlarıma ve o perişan eden iğnelere hala devam ediyorum. Hayırlı Allah'tan bakalım . Hadi darısı senin başına inşallah güzel haberlerle gel

Güzel haberi aldıktan sonra inan hiç göze gelmiyor bicbirsey rabbim önce sağlık versin hepimize inşallah olanda var bin dert olmayanda da var bin dert rabbim hayirlisini versin inşallah. Hangi iğneleri kullanıyorsun şuan bana progesteron iğne verdi 10 tane günde iki ve zatn estrofem coraspin kullanıyordum devam dedi birde bişey daha verdi prednol 4 mg bu nedir acaba ya bı bakım ben

Selam ,Şart bazılarında çok yumurta toplananlarda ve evet bende oldu çok şişmişdim ağrıyordun , ama bazı hastenelrde para almıyorlar bahçecı her şey için aldığında ondanda para alıyor artık orası ticari olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…