Rahim dinlendirme şart mı , para için mi yapılıyor?

Yaa çok sevindim hayırlı olsun bizlere de dua edin lütfen. Nerede yaptırdınız tüp bebek ?
Allah razı olsun Bu çetin engebeli yolda maddi manevi emek harcayan tüm arkadaşlarım en yakın zamanda hayırlısıyla bebek sahibi olursunuz inşallah Medipol Üniversite hastanesi Tüp bebek merkezinde Gonca Yetkin Yıldırım hocamla pozitifi gördüm

Taze transfer mi oldunuz peki ?
Hayır opu Haziran'da oldu ilk transfer 5 eylül 2.ci transfer 1 Kasımdı ama bahçeci tam bir para tuzagı ilk negatif olunca Dr hemen histereskopi yapalım dedi ben yoğun araştırmalarım sonucu hsg temizse histereskopinin gereksiz olduğunu öğrendim ikinci transfer pozitif oldu yoksa 27000 histereskopi ücreti alacaklardı

İlaçlardan dolayı yumurtalıkta aşırı uyarılma ihtimali var. Eğer taze transfer olup da gebelik oluşursa salgılanan hormon miktarından dolayı ohss denen bir sendrom ortaya çıkabilir deniyor. Yani ilaçların etkisi azalsın hamilelik daha sağlıklı ilerlesin annede bir sıkıntı olmasın diye tavsiye ediliyor. Ben de pcosdan dolayı embriyo dondurdum laparoskopi oldum iyileşince transfer oldum. Tabi tutmuştu ama sonra kalbi durdu maalesef

Şişli memorialda tedavi görüyorum. Birden fazla embriyo olunca mecburen donduruluyor zaten. Çoğul gebelikte risk arttığı için tek koymayı tercih ediyorlar. Haliyle birden fazla kez transfer olunca her defasında transfer ücreti oluyor. Eğer 5 yıldan önce bütün embriyolar transfer edilirse dondurma ücretinin bir kısmı iade ediliyor

çikolata kisti varsa yapışıklığa sonra sıvı birikimine sebep oluyor. hidrosalpenks deniyor ve maalesef o tüpün kapatılması gerekebiliyor toksik bir sıvı içerdiği için

hastanenin tüp bebek paketinin içeriğine bakmak lazım. memorialda ilk transfer ücretsiz diğerleri ücretli. muhasebe baştan her şeyin ücretini söylüyor sonra siz seçme şansınız olan konularda tercih ediyorsunuz da etmiyorsunuz

Acıbadem de her aşamanın ücreti var paket olarak da listeyi veriyorlar. Opu ücreti verdik. Transfer olunca onu da ödeyeceğiz. İleriye dönük dondurulursa o zaman ücret vereceğiz. Yani doğru olanda bu. Transfer için engel çıktı olamadım. Bu sırada kaç kez muayene oldum o kadar çok gittim yani kan da verdim ama ücret almadılar.

Rabbim inşallah tekrar güzel haber almanı bebeğine kavuşmanı nasip etsin canım. Olay zaten bu sürece para istemeleri. Dinlenin şu ilaçları kullanın gelin diyor 1 ay sonra.. ee sana sana niye para veriyorum öyle değil mi ?

Bende katılıyorum sana . Hsg filmim olmasına rağmen yok görüntü kalitesi düşük yok bidaha çektirmen gerek vs.. sürekli saçma sapan para istiyorlar. Hapşırsan para isteyecekler nerdeyse

Transfere kadar hangi ilaçları ve vitaminleri kullandın peki birde doktorun kimdi

İlki ilacliydi negatif oldu ikincisi doğal transferdi ikincisinde yumurtayı büyütmek için günde 50 ünite gonal f kullanmıstım birde Bahcecide herkese verilen omegrav diye bir vitamin ve 1000 liraydı ben yine kendi araştırmalarıma daha uygun bir vitamin kullandım Drumda Sabri beydi tedavinin başından sonuna kadar ısınamadım kendisine bir kerede başlamış oldum ikincisi de negatif olsaydı başka bir yere geçecektim aslında ilk negatifte geçmek istedim eşim kabul etmedi

Aynen banada vitamin verdi anlaşmalı kurumlarından alacakmışız diye ki gidip aldım almazsam başka bir şey kullansam bu sefer negatif bir durum olduğunda keşke onu kullansaydım derim diye kendi kendime psikolojik olarak öyle şeyler düşünüyorum işte. Şuan rahim duvarını kalınlaştırmak için bir hap akşam sabah kullanıyorum bir de tiroiti düşürmek için hap verdi onu kullanıyorum ki tiroid seviyem normal ama daha da aşağı düşmesi gerekiyormuş o yüzden bir de vitaminler kullanıyorum cuma günü gideceğim muayene olacak her şey olumluysa 5 gün içinde de transfer yapacağız dedi umarım yine bir şey çıkartmazlar..

Dinlensin okey zaten tabi de para neden talep ediliyor değil mi yani sonuçta bu süreçte herhangi bir işlem yapmıyorlar
Merhaba benimde bu ayın 10 nunda opu işlemi oldu şuan embriyolarımin 3 hatta 4. Günü olacak rahim dinlendirme işlemi banada yapıldı bahcecide yaptiriyorum bu arada ek ücret istediler bunun için bende anlamadım ama vardır doktorun bir bildiği dedim benim de kafami kurcalamiyor deil ama pozitif sonuç almak için herşeye bosverdim verilen talimatlara birebir uyuyorum pozitif düşünün kizlar inşallah hepimiz pozitifi görürüz

Merhaba bendede pcos var acaba sizde kaç yumurta çıktı ve kaçi dollendi opudan sonra kaçıncı gün regl oldunuz ve ne zaman transfer oldu şuan ne durumdasınız inşallah pozitif gormuşsunuzdur ya banada umut olursunuz çok soru sordum ama ilk deneme benimde o yüzden merakımı mazur görün

Toplam 55-60 adet yumurtam vardı. 25 yumurta toplanabilecek boya ulaştı sanırım, toplandı 17 tanesi döllendi ama 5 tanesi 5. Günü gördü 2 tanesi 6. Gün döllendi. Kaliteleri orta kalite oldu.
Adetimin 18. Günü transfer oldum. Transferden 10 gün sonra ilk denememde pozitifi gördük çok şükür pazartesi kese göreceğiz inşallah belki kalp atışı da duyarız sakın ümidinizi kaybetmeyin. Pcosta şans daha yüksek. Ne kadar stresiniz az olur pozitif düşünürseniz bence o kadar iyi. Ben olmama ihtimalini de kabullenerek transfer oldum ama hiç içime kötü ihtimal doğmadı. Hergün konuştum miniğimle

Opudan 1 hafta sonra sanırım regl oldum en fazla 10 gün sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…