- 6 Ekim 2023
- 389
- 545
- 28
-
- Konu Sahibi Umaydiyebiri
Allah razı olsunYaa çok sevindim hayırlı olsunbizlere de dua edin lütfen. Nerede yaptırdınız tüp bebek ?
Hayır opu Haziran'da oldu ilk transfer 5 eylül 2.ci transfer 1 Kasımdı ama bahçeci tam bir para tuzagı ilk negatif olunca Dr hemen histereskopi yapalım dedi ben yoğun araştırmalarım sonucu hsg temizse histereskopinin gereksiz olduğunu öğrendim ikinci transfer pozitif oldu yoksa 27000 histereskopi ücreti alacaklardıTaze transfer mi oldunuz peki ?
İlaçlardan dolayı yumurtalıkta aşırı uyarılma ihtimali var. Eğer taze transfer olup da gebelik oluşursa salgılanan hormon miktarından dolayı ohss denen bir sendrom ortaya çıkabilir deniyor. Yani ilaçların etkisi azalsın hamilelik daha sağlıklı ilerlesin annede bir sıkıntı olmasın diye tavsiye ediliyor. Ben de pcosdan dolayı embriyo dondurdum laparoskopi oldum iyileşince transfer oldum. Tabi tutmuştu ama sonra kalbi durdu maalesefArkadaşlar merhaba yumurta toplama işleminden sonra neden taze transfer işlemi yapılmıyor? rahim dinlendirme işlemine gidince ekstra ücret talep ediyorlar rahim kendi kendini toparlayıp dinleniyorsa istenen ücret ne oluyor bu konuda bilgisi ve tecrübesi olan yazabilir mi?
Şişli memorialda tedavi görüyorum. Birden fazla embriyo olunca mecburen donduruluyor zaten. Çoğul gebelikte risk arttığı için tek koymayı tercih ediyorlar. Haliyle birden fazla kez transfer olunca her defasında transfer ücreti oluyor. Eğer 5 yıldan önce bütün embriyolar transfer edilirse dondurma ücretinin bir kısmı iade ediliyorBu uygulama konuştuğum bütün merkezler içinde bir tek bahçeci de var. Dinlendirmeye ayrı dondurmaya ayrı ücret alıyorlar. Az buz da değil. Benim bahçeciden soğuma sebebim paracı olmalarıydı açıkçası
çikolata kisti varsa yapışıklığa sonra sıvı birikimine sebep oluyor. hidrosalpenks deniyor ve maalesef o tüpün kapatılması gerekebiliyor toksik bir sıvı içerdiği içinRahimde sıvı birikmesi neden oldu sizde ? Ben de transfer için kontrole gittim çok az bi rahim içi sıvı birikmesi çıktı. Çok korkuyorum tüplerde sıvı birikmesi olduğu için falan yazıyor internette. Kendiliğinden geçiyor mu? Doktoruö net bir şey demedi
hastanenin tüp bebek paketinin içeriğine bakmak lazım. memorialda ilk transfer ücretsiz diğerleri ücretli. muhasebe baştan her şeyin ücretini söylüyor sonra siz seçme şansınız olan konularda tercih ediyorsunuz da etmiyorsunuzBahçeci başarılı isim yapmış kurum ama soyguncu gibi tüm sebebi bu :) Opu, transfer ve özellikli işlem olursa liste var fiyatları belli. opudan sonra ara verilebilir belli sebeplerden. Acıbademe gidiyorum O esnada defalarca kontrole gittim ve kan testi verdim acaba transfere ileri ki aylarda olabilecek mi diye ama hiç ücret ödemedim çünkü paket içinde hepsi. Embriyo dondurma ücreti de vermedim. İleriye dönük dondurulursa sonra ödeyeceğiz. Çözdürme parası nedir!? Zaten transfer için ödeme oluyor.
Geçti çok şükür sıvı. Doktor önemsiz bir şeydi zaten bana güven sadece dediçikolata kisti varsa yapışıklığa sonra sıvı birikimine sebep oluyor. hidrosalpenks deniyor ve maalesef o tüpün kapatılması gerekebiliyor toksik bir sıvı içerdiği için
geçmiş olsunGeçti çok şükür sıvı. Doktor önemsiz bir şeydi zaten bana güven sadece dedi
Acıbadem de her aşamanın ücreti var paket olarak da listeyi veriyorlar. Opu ücreti verdik. Transfer olunca onu da ödeyeceğiz. İleriye dönük dondurulursa o zaman ücret vereceğiz. Yani doğru olanda bu. Transfer için engel çıktı olamadım. Bu sırada kaç kez muayene oldum o kadar çok gittim yani kan da verdim ama ücret almadılar.hastanenin tüp bebek paketinin içeriğine bakmak lazım. memorialda ilk transfer ücretsiz diğerleri ücretli. muhasebe baştan her şeyin ücretini söylüyor sonra siz seçme şansınız olan konularda tercih ediyorsunuz da etmiyorsunuz
Rabbim inşallah tekrar güzel haber almanı bebeğine kavuşmanı nasip etsin canım. Olay zaten bu sürece para istemeleri. Dinlenin şu ilaçları kullanın gelin diyor 1 ay sonra.. ee sana sana niye para veriyorum öyle değil mi ?İlaçlardan dolayı yumurtalıkta aşırı uyarılma ihtimali var. Eğer taze transfer olup da gebelik oluşursa salgılanan hormon miktarından dolayı ohss denen bir sendrom ortaya çıkabilir deniyor. Yani ilaçların etkisi azalsın hamilelik daha sağlıklı ilerlesin annede bir sıkıntı olmasın diye tavsiye ediliyor. Ben de pcosdan dolayı embriyo dondurdum laparoskopi oldum iyileşince transfer oldum. Tabi tutmuştu ama sonra kalbi durdu maalesef
Bende katılıyorum sana . Hsg filmim olmasına rağmen yok görüntü kalitesi düşük yok bidaha çektirmen gerek vs.. sürekli saçma sapan para istiyorlar. Hapşırsan para isteyecekler nerdeyseHayır opu Haziran'da oldu ilk transfer 5 eylül 2.ci transfer 1 Kasımdı ama bahçeci tam bir para tuzagı ilk negatif olunca Dr hemen histereskopi yapalım dedi ben yoğun araştırmalarım sonucu hsg temizse histereskopinin gereksiz olduğunu öğrendim ikinci transfer pozitif oldu yoksa 27000 histereskopi ücreti alacaklardı
Transfere kadar hangi ilaçları ve vitaminleri kullandın peki birde doktorun kimdiHayır opu Haziran'da oldu ilk transfer 5 eylül 2.ci transfer 1 Kasımdı ama bahçeci tam bir para tuzagı ilk negatif olunca Dr hemen histereskopi yapalım dedi ben yoğun araştırmalarım sonucu hsg temizse histereskopinin gereksiz olduğunu öğrendim ikinci transfer pozitif oldu yoksa 27000 histereskopi ücreti alacaklardı
Transfere kadar hangi ilaçları ve vitaminleri kullandın peki birde dokt
Merhaba benimde bu ayın 10 nunda opu işlemi oldu şuan embriyolarımin 3 hatta 4. Günü olacak rahim dinlendirme işlemi banada yapıldı bahcecide yaptiriyorum bu arada ek ücret istediler bunun için bende anlamadım ama vardır doktorun bir bildiği dedim benim de kafami kurcalamiyor deil ama pozitif sonuç almak için herşeye bosverdim verilen talimatlara birebir uyuyorum pozitif düşünün kizlar inşallah hepimiz pozitifi görürüzDinlensin okey zaten tabi de para neden talep ediliyor değil mi yani sonuçta bu süreçte herhangi bir işlem yapmıyorlar
Ben pcos olduğum için yumurtalıklarım ve rahmimde şişlik oluşmuştu bir miktar o yüzden adet olmamı bekledik hormonlar sıfırlansın diyeadet sonrası değerlerim normale döndü. Rahim kalınlığım ayarlandı. Ve transfer oldum. Tamamen hastayla alakalı ama bu hastanın elinde olan birşey değil dondurduk çözdürdük diye para istemeleri
Toplam 55-60 adet yumurtam vardı. 25 yumurta toplanabilecek boya ulaştı sanırım, toplandı 17 tanesi döllendi ama 5 tanesi 5. Günü gördü 2 tanesi 6. Gün döllendi. Kaliteleri orta kalite oldu.Merhaba bendede pcos var acaba sizde kaç yumurta çıktı ve kaçi dollendi opudan sonra kaçıncı gün regl oldunuz ve ne zaman transfer oldu şuan ne durumdasınızinşallah pozitif gormuşsunuzdur ya banada umut olursunuz çok soru sordum ama ilk deneme benimde o yüzden merakımı mazur görün
Opudan 1 hafta sonra sanırım regl oldum en fazla 10 gün sonraMerhaba bendede pcos var acaba sizde kaç yumurta çıktı ve kaçi dollendi opudan sonra kaçıncı gün regl oldunuz ve ne zaman transfer oldu şuan ne durumdasınızinşallah pozitif gormuşsunuzdur ya banada umut olursunuz çok soru sordum ama ilk deneme benimde o yüzden merakımı mazur görün