Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Allah şimdi Yavrularini Sana Bağişlasin Inşallah Bizde öyle Günler Görürüz... Ama Dediğiniz Gibi şuanda Hiç Geçmeyecek Gibi Aci çekiyorum Zaten Onlari Zor Elde Etmişken Böyle Kolay Kaybettim Bi Daha Tüp Bebek Denemesi Olacakmiki? Düşünüyorum Neyse... Içim Okadar Doluki Ne Yazsam Az... Herşey Gönlünüzce Olsun ......

Hayatim ben sana üzülme demem asla.Bu da hayatin bir parcasi üzülmelisin ki icin bosalsin ve gelecege dogru planlarin devam etsin.Zaman her seyin ilaci.Umarim tüm bu acilarini ileriki senelerde seni olgunlastiran bir tecrube olarak anarsin.Pes etme denemelerine devam et.Eger Allah nasip ederse bebegini kucagina aldigin zaman tüm bu sikintilarin hafifler.Inanki aradan 7 sene gecti ve ben gecmise dair hic bir aci yasamiyorum.Hepsini unuttum.zaten öyle olmazsa ,sürekli gecmisteki acilarimizla yasayamayiz.Sana ufak bir teselli ama eger biraz Allah inancin varsa yavrularin cennette seni bekliyorlar ve ahirettede sana sefaatci olacaklar.Ben bununla avundum.yolun zor ve tasli ama gidilebilecek bir yol.Hic olnazsa hamile kalabiliyorsun.Binlerce hanim var hic hamile kalamayan ve bunun icin bir cok seyini feda edebilecek.Ben ilk erken dogumumda cok agladim benimle beraber bir Alman doktorda.Bana hep teselli verdi 'bak dedi hic olmazsa hamile kalabilme sansin var ben 10 senedir ugrasmama ragmen hamile bile kalamadim 'Tekrar dene basaracaksin ben inaniyorum.

cocuklarınla bir ömür boyunca mutlu huzurlu geçirmeniz dileğiyle çok saol ayla evet inanmak lazım ama acımız yeni ben atlatmaya çalışıyorum yavaş yavaş bunda eşimin çok faydası var....o olmasaydı kendimi çok bırakmıştım...SABRETMEK ÇOK ACI AMA MEYVASI Bİ OKADAR TATLI ..yani sabretcez seninde dediğin gibi..çünkü yeniden hamile kalacağız allahın izniyler ozamana kadar kendimizi ve rahimimizi güçlendirmemiz lazım değilmigrefut demişsin ben içerim yararı varsa birde ben şimdi aslanpençesi diye bir bitkki var rahimi güçlendiriyormuş onu içiyorum....yani ne gerekiyorsa yapacağız artık....

Bu Bizim Için Acida Olsa Hemde çok Aci Bi Tecrübe... Ve Kesinlikle Eşlerin çok önemi Var. öncellikle Allah Eşimi Başimdan Eksik Etmesin... Hast. En Az Benim Kadar Aci çekmiştir çok Kan Kaybettim Normal Doğum Olmasina Rağmen 1.5saate Yakin Doğumhanede Kaldim Serumlarla Zor Durduruldu çok şükür Sağlikliyim En çok Benden Yana Korktu Sana Bişey Olmasin Deyip Duruyor Yani O Bana Belli Etmiyor Ben Ona Bende Atlatmaya çalişiyorum Tatile Gidicez Eşimle Buna Hazir Değilim Ama Zorla Götürecek... Güçlü Olmak Zorundayiz.. Bizde Bebeklerimizi Kucağimiza Sağlikli Bir şekilde Aliriz Inşallah... Herkese Tşkrlr........

arkadaşlar yazdıklarınızı bir solukta okudum bende 8 ay önce yaşadım bunları.hamileliğim on dokuzuncu haftasıydı ttuvalete gittiğimde biraz kan geldi.hemen doktorumuza gittik ve rahimin 3 cm açıldığını söyledi bize ve hemen araştırma hastanesine sevk etti.orada bana acil serklaj uygulandı bir hafta sonra dikiş attı.benim enfeksiyon oranım çok yükselince doktorlar doğum yapmam gerektiğini söylediler.ve bebeğimi kaybettim.eşimde bende yıkıldık. o zor günleri birbirimize destek olarak atlattık.şimdi yine istiyoruz inşallah allah hepimize eli ayağı düzgün sağlıklı bebekler nasip eder.birde dibircikin bebeğini çok merak ediyorum yazmadığına göre bebek beslenmeye başladı herhalde.onun içinde dua ediyorum.

benimki beslenmeye başladı.halen küvezde...işte bazen sorunlar çıkıyo ,küvez işide çok stresli .hergün gidiyorum 10 dk anca görüyorum ama olsun .bebişim iyi olsunda sorun diil.inşallah en yakın zamanda eve gelir.inanın kaç aydır yattığımdan evde işlerde birikti onları halletmeye çalışıyorum.o yüzdende internete giremiyorumm.benden bole kızlar...

kızlar erken doğumlar yüzünden hepimiz bebeklerimizi kaybetmişiz.bu yüzden sonraki gebelikler de stersli geçiyo .sonrada erken doğumlar yüzünden ( benim gibi)küvezlerde endişeli bekleyiişşş...of çok zor...3 bebeğimi kaybettim.inşallah oğluş benim yüzümü güldürecek.sizlerde bi daha yaşamazsınız bunları sağlıklı ve zamanında doğum yaparak evinize bebeğinizle donersiniz...

inşallah canım herşey güzel olacak oğluşunla mutlu günler kucak açtın devamı gelecek dualaımız seninle ALLAH c.c yardımcın olsun

çok sevindim inanki.ama inanıoyrmki oğlun eve gelicek sağlıklı bir şekilde.ben zaten tahmin etmiştim beslenmeye başladığını herşey çok güzel olacak emin ol.
bu arada bende aranıza yeni katıldım.

arkadşım gecmiş olsun galıba bır ay sonra banada dıikiş atılcak sen nerde attırdın dıkısını bıde canım ucretine kadardı bılgılendırırsen sevinirim

bursalı arkadaşlar ben galibi bursaya taşınıcam.
gebeliğim orda başlar ve devam eder harhalde.
çok endişeliğim bu sorunla en ii kim başedebilir Bursada.
bana doktorlarınızın isimlerini verirmisiniz?
Birde size neden güven verdi?
ziya çetini tavsiye eden var mı?
Birde öğretmenlerden heyet raporu alan varmı (dikiş nedeniyle)
NAsıl bir yol izlediniz?

kızlar serklaj attıkları ipin bile farklı olanlar varmış.bana en son madikalden bir ip aldırmışlardı.daha önceki gebeliklerde attıkları ipler benim rhım ağzıma zarar vermiş.doktorunuza mutlaka danışın...bebişim aynı besleniyo ,yakında bana verceklermişOĞLUŞUMUUUUUU

canım güzel haberin için seni ve oğluşunu çok tebrik ediyorum inanirmısın fromda senin yazı yazdığını görünce allahım ne olursun güzel bir haber olsun yalvarıyorum sana allahım dedim ve şimdi senin adına çok sevindim ALLAHc.c hayırlı uzun ömürler versin

CANIM BİZ İYİYİZ 3 LÜ TEST sopnucunu aldık çok iyi çıktı
9 haziranda dopler var bakalım onuda atlattık mı
ondan sonra bebişlerimle 36 haftaya doğru gitmeye çalışacağım şuan 19. haftadayız canım

canım onu bende duydum o yüzden doktorum yazdı ismini onun istediğini aldım.

oğluşuna çok sevindim onlar bizden güçlü çaktırmadan bize ders veriyorlar küçücük yürekleriye

sana diyorki merak etme anne ben hayata sıkı sıkı sarıldım bırakmam diyor

BENİM 2 DÜŞÜK VE 25 HF LIK ERKEN DOĞUMUM OLDU. 6 AY SONRA TEKRAR HAMİLE KALDIM.İLKÖNCE ÇOKK AĞLADIM.AYNI ŞEYLERİ YAŞAMAKTAN ÇOK KORKTUM. DOKTORUM SERKLAJA GEREK YOK ŞU AN DEDİ. 20 HAFTALIKKEN TAMAMEN TESADÜFEN ULTRASONDA 2 CM AÇIKLIK GÖRÜLDÜ.ACİL SERKLAJ YAPILDI.40.HF YA KADAR YATTIM EVDE....OĞLUM 2 YAŞINDA ŞİMDİ....VEEEEEEEEEEEE BEN 26 HF LIK HAMİLEYİM.BU SEFER Kİ DR UM TEDBİRLİ OLALIM DEDİ VE 14.HF TA SERKLAJ OLDUM. BUNDA YATMIYORUM SÜREKLİ.ŞİMDİLİK HERŞEY YOLUNDA...HİÇ İLAÇ KULLANMIYORUM.AMA TABİ ÇOK HAREKETLİ OLMAMAK LAZIM.BEN HİÇ DIŞARI ÇIKMIYOM,EV İŞİ YAPMIYOM :)

dibircikcim arada serklajla bilgi veriyorsun....çok çok saol..

bebişin besleniyor öylemi çok sevindim hadi hayırlsıı olsun canım evinin huzuru olacak hiç merak etme...sen aslında çok şanslısın bebeğin sana sarıldı seni bırakmadı.....annesini üzmedi....

selopi oğlun küçükmüş yumurcağın peşindende dönüyorsun..peki dikişler ağrı yapıyormu sana?seni rahatsız ediyormu...bende 22 haftalık bebeğimi erken do.ğumdan kaybettim...birdaha hamile kalırsan serklaj uygulanacakmış banada o yüzden soruyorum...peki maliyeti nekadar bu serklajın bilgisi olan varmı....ipinide özel alınıyormuş...benneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…