- 17 Şubat 2008
- 36
- 2
-
- Konu Sahibi hidennisko
rahim ağzı dikilen arkadaşlar sürekli yattı mı
Sağolun arkadaşlar dualarınız için.Şimdi 30 haftalık oldum ona bile seviniyorum,ama inşallah birazdaha bekler.aslında bu konuda baya tecrübem var.Sormak istediğiniz bi konu olursa cevaplarım.bide sürekli yattığım için kabız oluyorumdum,,zaten korkuda var .onun içinde magnezyum verdi doktorum ,valla rahatladım.onceki gebeliklerimde onun yüzünden bile yemek yemeye korkuyodum. İnşallah sen yaşamazsın bunları ama ilgili bi doktor bul kendine.
Sağol canım.
İnşallah hepimiz sağlıklı oluruz ve bir sorun çıkmaz.
Ben tedavi görüyordum bebek için.
Tek bir doktora görünmedim dolayısıyla.Sence bir sorun olsaydı muayenelerde belli olmaz mıydı,önceden?
arkadaşlar karşılıklı nasıl konuşabiliriz?
Merhaba Silam,
Oncelikle gecmis olsun ve bol sabir diliyorum.
Bana 20 haftalikken serklaj uygulandi. Ondan beri yatak istirahatindeyim. 8 hafta olmus bile!!!
Sadece tuvalet, dus, ust-bas degistirmek ve yemek icin kalkiyorum (bir de kapi calarsa tabii). Yemeklerde 15 dakika filan masada oturuyorum. Onun disinda ya hep uzaniyorum, ya da iyice arkaya kaykilmis sekilde oturuyorum. Havalar guzellestigi icin, mesela bahceye cikip sezlongta yatiyorum.
Bir de her hafta doktor kontrolune gidiyorum. Doktorum bize 50 km., arabayla 50 dk. filan mesafede. Yani her hafta bir 100 dakikayi da arabada, koltugu iyice arkaya yatirmis sekilde oturarak geciriyorum. Araba kullanmama izin cikmadigi icin esim getirip goturuyor:-((
Allah hepimize sabir ve saglikli bebekler versin!
allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar..doğumunu bekleyen arkadaşlarımada kolay doğum yapması dileğiyle,
hepinizin hikayelerini okudum çoğu arkadaımın başından geçenlere çok üzüldüm çünkü bende doktor kurbanı oldum...
hikayemi anlatayayım:benim hayatımdaki en kötü gün diyebilirim sizlere19 nisan 2008 3 hafta önce tuvalete idralimi yaparken birden suyum patladı..hemen dr yi aradık acil gelsin dedi ...bebeğin suynun bittiğini bebeği mağlefes alacağız dediler..ozaman dünyam yıkıldı benim 2 ci kaybımdı 1 cisi 2.5aylıkken karnımda ölmüştü..3 hafta öncekide 22 haftalık kızımı bebeğimi kaybettim...çok hastane dolaştık..ama ümüt vermediler en sonunda özel bir hastaneye küvez için gittik..artık oda bize %1 yaşama şansı var dedi.. normal doğum yapmamı söylediler ertesi sabah doğum sancısı verip bebeği doğurtular ama çok ağrılı zor bir doğum gerçekleştiler..daha sonra dr bize neden böyle oldu diye açıklama yaptı..benim daha önce çifr rahim vardı..histeroskopi olup düzeltilmişti...enfessiyondan açılma olduğunu yada çift rahimininden dolayı olduğunu söyledi kendi drmin rahim dikişi koyması lazımdı dedi...acım yeni daha biz kaybetmenin acısından dolayı çoğu şeyleri soramadık bile...kendimi toparlayınca sorunlu gebeliklerle uğraşan bir dr bulmam lazım... allah kimseye benim yaşattıklarımı yaşatmasın ben yandım sizler yanmayın doktorlarınızı uyarın sürekli...sevgiiler
hamilelik duygusallığıyla beni yanlış anladığını düşünüyorum sadece öylesine bir yzaı yazdım bizim gibi hamileliklerin çok kıymetli bebekleri olacağından (benim görüşüm bu tabi )dr ona göre davrandılarını söylüyorum tabikide en iyisini sen bilirsin çünkü herkez kendi çektiğini bilir herşey gönlünce olsun sevgiyle kal
Dibircik Arkadaşim
Rahim Ağzinda çok Büyük Bir Sikinti Olduğu Için Mi Bu Kadar Dikkatli Geçiriyosun
Gerçi 30 Haftalik Olmuş.
Artik Yaşama şansi ço Yüksek.
Birde Rahim Ağzi Açilir Açilmaz Hemen Doğum Olmuyo.
Ilaçla Durdurabiliyorlar Bi Süre
Bence Artik Korkma
çok Az Kalmiş
Bu Sefer Olucak Bence.
Kiz Mi Erkek Mi Bebek.
merhababalar,valla benimki yine sabırsız çıktı ve doğdu 31 haftasında.söylediğim gibi daha once kaç hafatdır yatıyodum tuvalete bile kalkmıyodum.geçen hafta yatarken suyum geldi hastaneye gittik 2 gün sonrada doğum gerçekleşti.benimki şimdi küvezde bi oğluşum oldu...hastaneden yeni geldim sonra yazarım size gelişmeleri
merhababalar,valla benimki yine sabırsız çıktı ve doğdu 31 haftasında.söylediğim gibi daha once kaç hafatdır yatıyodum tuvalete bile kalkmıyodum.geçen hafta yatarken suyum geldi hastaneye gittik 2 gün sonrada doğum gerçekleşti.benimki şimdi küvezde bi oğluşum oldu...hastaneden yeni geldim sonra yazarım size gelişmeleri
Kizlar Nasil Korkuyorum Anlatamam.
Umarim Hepimiz Için Hayirlisi Olur.
çok Zor Bi Durum
Yani Bi Dikişte O Kadar Büyük Bir çözüm Değil Mi Yani.
Neden Dikiş Atildiği Halde Bile Kayip Oluyo Ki.
ço K Cani Sikildi
Tekrar Bi Gebelikten çok Korkuyorum.
Bir Daha Ayni şeyi Yaşamak Istemiyorum.