- 31 Aralık 2007
- 4.827
- 23
-
- Konu Sahibi hidennisko
evet bende 21.ve 23 haftamda 10 gün arayra ikiz bebeklerimi kaybettim açılma olmuştu 5cm diğeri için uğraştılar 15 gün hastanede yattım 2 hafta daha kalsa yaşama şansı vardı ama dayanamadı bebeklerim önce oğlumu sonra kızımı kaybettim Alllah kimseye yaşatmasın. çok kötüyüm tüp bebekle olmuştu....
merhaba arkadaşlar ,bende şimdi hastaneden geldim.benimki halen beslenmiyoo .bugun 5 günü sadece solunum yapmaya çalışıyooo.inşallah en kısa zamanda beslenmeye geçer.serumla besleselerde acmış gibi hissediyorum.bebek hakkında gelişmeler böle...şu dikiş konusuda 100/90 engeliyo diyolar ama bende anca 31 e kadar durdurdu bende anlamıyorumm...
sağol canım benim.inşallah sizlerinde zamanında sağlıklı bebişleriniz olur.benimki acele etti amaa...hastanede daha benim minik oğlan.Hadi Bakalim 30 Haftalik Bir Bebeğimiz Var.bence Ona Hiç Bir şey Olmayacak Ve Sağlikla Büyüyecek.
çok Canimizi Sikmayalim.
Bazilarimizin Kayiplari Daha Yeni.
Bu Nedenle çok Kötümser Bakabiliriz Duruma.
Ben Kizimi Kaybedeli 4 Ay Oldu.
şimdi Daha Iyiyim.
Yeni Bebeğe Hazirlaniyoruz.
Herşeyin Hayirlisi.
çok Kötümser Olmayalim Ne Olur.
Güzel şeyleri Görelim Ve Birbirimizi Motive Edelim.
Bizden çok Daha Kötü Durumda Olanlar Var.
Elimizden Geleni Yapip Dua Edicez .başka Yolu Yok Ki.
Dibirciğin Bebeği Oldu Işte.onca Ameliyat Ve Dikişe Rağmen Sağlikla Oldu.
Darisi Başimiza Arkadaşlar.
sağol canım benim.inşallah sizlerinde zamanında sağlıklı bebişleriniz olur.benimki acele etti amaa...hastanede daha benim minik oğlan.
merhababalar,valla benimki yine sabırsız çıktı ve doğdu 31 haftasında.söylediğim gibi daha once kaç hafatdır yatıyodum tuvalete bile kalkmıyodum.geçen hafta yatarken suyum geldi hastaneye gittik 2 gün sonrada doğum gerçekleşti.benimki şimdi küvezde bi oğluşum oldu...hastaneden yeni geldim sonra yazarım size gelişmeleri
allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar..doğumunu bekleyen arkadaşlarımada kolay doğum yapması dileğiyle,
hepinizin hikayelerini okudum çoğu arkadaımın başından geçenlere çok üzüldüm çünkü bende doktor kurbanı oldum...
hikayemi anlatayayım:benim hayatımdaki en kötü gün diyebilirim sizlere19 nisan 2008 3 hafta önce tuvalete idralimi yaparken birden suyum patladı..hemen dr yi aradık acil gelsin dedi ...bebeğin suynun bittiğini bebeği mağlefes alacağız dediler..ozaman dünyam yıkıldı benim 2 ci kaybımdı 1 cisi 2.5aylıkken karnımda ölmüştü..3 hafta öncekide 22 haftalık kızımı bebeğimi kaybettim...çok hastane dolaştık..ama ümüt vermediler en sonunda özel bir hastaneye küvez için gittik..artık oda bize %1 yaşama şansı var dedi.. normal doğum yapmamı söylediler ertesi sabah doğum sancısı verip bebeği doğurtular ama çok ağrılı zor bir doğum gerçekleştiler..daha sonra dr bize neden böyle oldu diye açıklama yaptı..benim daha önce çifr rahim vardı..histeroskopi olup düzeltilmişti...enfessiyondan açılma olduğunu yada çift rahimininden dolayı olduğunu söyledi kendi drmin rahim dikişi koyması lazımdı dedi...acım yeni daha biz kaybetmenin acısından dolayı çoğu şeyleri soramadık bile...kendimi toparlayınca sorunlu gebeliklerle uğraşan bir dr bulmam lazım... allah kimseye benim yaşattıklarımı yaşatmasın ben yandım sizler yanmayın doktorlarınızı uyarın sürekli...sevgiiler
Offf nebüyük acı yaşamışsınız...Allahım sen bu doktorları bildiğin gibi yap..Nasıl oluyorda her muayenede rahim ağzına bakmıyorlar neden yani?Karından bakılan usg de görülebiliyor, bebeğin herşeyine bakarken onada bak işte ne çıkar yani?Çok kadın var sizin gibi inanın, hepside doktor ihmalinden dolayı bebeğini kaybetmiş.Beni düşündüren kese dışarı kadar çıkıyor elinize geliyor ve patlamıyor, ve siz 1 hafta normal hayatınıza dönüyorsunuz, Bunu anlayamadım pek, elinize gelen o olsaydı çoktan patlardı geri kaçmazdı ki?Çok geçmiş olsun....Çok üzüldüm şimdi allahım inşalah size en yakın zamanda bir bebek nasip eder...
Malesef Bende Dr.kurbani Oldum Acim çok Büyük Doğum Yapali 1hafta Oldu... Ben Tuvalete Gittiğimde Sadece Elime Bişey Geldi Bi Tuhaflik Vardi Eşim Dedi Gidelim Dr.izine çikmiş Tlf.açtim Yat Dinlen Gelince Bakariz Dedi. Gelmesi 15gün Sonra... Ben Dayanamayip 3gün Sonra Ayni Hast.başka Dr.göründüm Alttan Muayne Etmeden Sadece Işikla Bakti Ve Bişey Yok Dedi Hamilelikte Rahimde Değişme Olur Dedi... Meğer çocuğun Kesesiymiş... Zaten Zor Bi Hamilelik Geçirdim Kanamali Son 1.5 Ay Içinde Herşey Düzene Girdi Diye Sevinirken Ben Ayaklandim Ee Tabi Dr.bişey Yok Diyince Bende Gittikçe Geldiğini Hissettim Ve 1hafta Sonra Tekrar Gittim Dr.dediki Seni Ikna Edemedim Hadi Gelde Muayne Ediyim Bir Baktiki Kese Dişari çikmiş 2.5cm Açilmayla Dikemeyiz Kese Patlar Dedi... Direk Yatiş Serumlarla Kasilma önlenmek Istedi Devlet Hastanesine Gönderildim 5cm Olmuştu Bile Hemen Doğum Dediler Ben Tekrar özele Döndüm Ve Masraf Ne Olursa Olsun Belki Diğer Bebeğin Yaşama şansi Olur Diye Birinin Suyu Geldi Doğumdan Sonra 11 Gün Sonra Diğeri Dayanamadi Ve Oda Geldi..... Ben şu Sayfalar Neler Döksem Az çok Kötüyüm Allah Kimseye Göstermesin Ve Bana çok Büyük Sabir Versin... Kizim Ve Oğlum Yok Artik