- 26 Mayıs 2008
- 48
- 2
- 47
-
- Konu Sahibi hidennisko
selopi maliyeti yüksekmiş. serkrlajın doğum ücreti kadar.memnunmusun o hastaneden..doktorundan ...çok öenmli bizim için hamile kalınca hangi hastaneye hangi drye gitcemi inan bilemiyorum çok iyi araştırmamız lazım...inananın doktorlara güvenim kalmadı benim....
Servikal yetmezlik nedeniyle 19. haftada bebeğimi kaybettim. Kader arkadaşlarım olarak sizlerede sormamın uygun olacağını düşündüm. Doktorum 3 ay korun sonra gebelik düşünebilirsin dedi. Sizce korunmalımıyım. İlk hamilelğimi 8. ayda 2. hamileliğimi 1 yılda yakalamış biri olarak korunup korunmama konusunda tereddütlerim var. Birde şunu sorayım ilk gebeliğinde servikal yetmezlik oluşmayıp 2. gebeliğinde bu sorunla karşılaşan var mı??
ya biliyorum birz yüksek haklısın...aslında zeynep kamilde de yapıyolar hem de ücretsiz...çok araştırdım ama ben doktoruma çoookkkk güveniyorum.o da maalesef özelde çalışıyor...napalım dişimizden tırnağımızdan artırıp doğacak bu çocuk...zeynep kamilde hasta sıraları allaha emanet...ayakta sırada beklerken doğurursun walla...o yüzden ben özeli tercih ettim. ama şunu söleyeyim ankarada zekai tahir hastanesinde ilk bebeğim için serklaj atılmıştı....müthiş ilgiliydiler,özelden farkı yoktu..ancak zeynep kamil için bişey diyemem...
kızlar peydir yazamadım.bnimki 5 gün önc hastandnçıktı 2 gün evde kaldı ama hastaney tekrar yatırdık.küçük olduğu için beslenemedi ve sarılığı artıı.bu yüzdende tekrar hastaneye yatmak zorunda kaldıı.zekai tahirde doğum yaptığım için bebişimde orda küvezde kalmıştı.çok kalabalık küvzler 2 bbek yatıyodu zaten apar toparda çıkarmişlardı.şimdi hacettepete yatıyo biraz toprladıinşallah çıkacağız yarın .oğluşumun adıınıBARIŞ koyduk teyzeler.hepinizie dualarınız için teşekürederiz...
arkadaşım bende 3 ay önce kaybettim bebeğimi bu sorun yüzünden
3 ay bekledim şimdi korunmuyorum
rahmin toparlanması için biraz bekle bence
birde psikolojik açıdan hazı olmakta önemli
zaman insana korkularını biraz olsun unutturuyor.
tabii en ii kendin bilirsin
doktorum hazırsan korunma demişti bana
bu devlet hastaneleri şans işi aslında..ilgi konusunda....peki ssk geçmiyormu orada..serklajı ,,muhannesi ,kapsamıyormu...madicanada?
evet yapacak bişey yok bende şimdiden başladım aslında araştırmaya..erken ama olsun..bilgi edinmek bilmemekten daha iyi..bilmediğimiz için bebeğimi kızımı kaybettim...:1no2:
peki doğumunu ordamı düşünüyorsun selopi?
selopi merhaba serklajdan sonra sendede rahimde kasılma oldumu?ben ilaç kullanıyorum 3 saatte 1 prepar.genede kasılmalarım oluyor.hastanede yatmak çözüm değil tokoliz veriyorlar genede değişen bişey yok
Arkadaşlar bu rahim ağzı yetmezliği çoğu kişinin korkulu rüyası gibi. Aranızda benim gibi ilk gebeliğinde sorun yaşamayıp evlat sahibi olan, 2. gebeliğinde böyle bir tanıyla gebeliği sonlanan varmı. Birde gebelikte geçirilen idrar yolu enfeksiyonu buna sebep olabilirmi sizin doktorlarınız bu konuda bişey söylediler mi?
benim oğluşum gldi eve.valla bizi şimdiden çok yoruyo...hp uyuyum diyo .emerken uyyakalıyo.ama olsun barişim iyi olsunda.hiç isyan e tmiyorum.teyzler selamı var oğlumun size...darısı sizeeee
slm arkadaşlar bnde sizn gbi aynı sorunla karşı karşıyayım...ben 3 kz hamilelik yaşadım ,2 kez karnmda kalp atşları durdu bebişlermin 3. hamilelgmde ise 25 hftalık ikizlerm kızım ve oglum dnyaya geldi kg dşük die dktrlar küveze ble koymadı..çok acılar cektim çok...allhım kmseye yaşatmasın...benm bu aralar psiklojim çokbozuk...kafaya çok takıyrum...10 yıllık evliyim evmzde bşeyler eksik...çoçuk özlemi içimde her gecengn dahada artıyr....allhım herkesn çoçugunu bagışlasın çoçuk sahibi olmak isteyenlernde yüzünü güldürsün inşllh..kendnize ii bakın .........