- 23 Ekim 2008
- 427
- 4
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #1.821
selam kızlar
şöyle bir baktım herkes buralarda gibi
sevindim
kelebekçim maşallah kalbinuruna ya
valla zamanını dolduracak bu azimle :))
biz de oğluşumla sarılığı atlatmaya çalışıyoruz
1 gece fototerapi aldık pazartesi gecesiydi
hala kontroldeyiz
kan uyuşmazlığı durumunda sarılık kaçınılmaz oluyormuş zaten
şimdiden söyleyeyim aklınızda bulunsun
herşey emmesine bağlı
bende süt bol oldu buna rağmen bebişin ağzı küçük olduğundan meme başıyla boyut uygunsuzluğu yaşadığından ben emdiğini sanırken meğer o aç kalmış
bir süredir sütü sağıp biberonla verdik hemen kilosu toparlanmaya başladı
biberonla alıyor olması meme emmesini de engellemiyor
çok huysuzlanınca biberonla verip ilk açlığını bastırıyoruz ardından meme ile devam ediyoruz
bu arada alışveriş yapacaksanız göğüs pedi çok gerekli oluyor ve mothercareden aldım hem çok uygun hem de çok iyi önceki alınan sanırım bambino idi üzerinden tüyler göğüse yapışıyordu
mothercarede 100lü göğüs pedi 10 tl mothercarein maternity care grubu ürünü
birkaç öneri de şubat annelerine yazmıştım aklınıza takılan bişeyler olursa takip edebildiğim kadar cevaplamaya çalışırım arkadaşlar
hayırlı haberlerinizi dört gözle bekliyorum
en sonunda kısmetse çarşamba günü fethiyeye evimize dönüyoruz
orada kesintisiz netim var daha kolay bakabileceğim
hepinizi bebişlerle birlikte öptümmmmm
Ssaslan tecruben ve onerılerın ıcın tesekkurler.. Bakalım bız neler yasayacagız..
Sarılık olayı bır cok bebekte oluyor sanırım..Iyı olmana sevındım bebısınde sımdı ıyıdır umarım..
Insallah bızımde sutumuz bol olurda bolca gogus pedı kullanalım yeterkı.. Bu arada mothercare de baya uygunmus fıyatı. Ben chıcco nun anrıbakterıyel olanından alacaktım ama ondan alayım barı...
Kelebek sende ıyısın sanırım sancılar ne durumda? Neyse az kaldı annesı. Kucagına alacaksın kızını..
nazi mrabalar oncelikle başın sağolsun canım...benimde burda hikayem var.kısacası benimde 2 gebeliğimde 22 haftada dikiş etıldı aynı senin gibi 3 hafta sonra kanama ve ağrı başladı ve 25 haftada doğdu.b3 dede erken atıldı ama 25 de doğdu .benim 4.gebeliğimde ancak 31 kadar durdu(barış doğdu) .seni korkutmak için yazmıyorum bunları...
Olumsuzluklar yaşadım ama rahim ağzı dışında bircok opereasyonda geçirdiğim için daha fazla sorun çıktı...ilgisiz bir doktor bulmuşum kendime.sana diycem iyi bir doktor bul kendine.korkuları at içinden ve başaracağım de...geçmiş yazıları oku burda yalnız değilsin unutma.herkes birbirine destek.dikiş olmadan 38 haftalara gelenler var.kelebek gibi...mucize yarattı.sanırım istanbuldansın.arkadaşlar sana tavsiyelerde bulunur dimi kızlar.kendine ii bak.kafana takılan bişeyler olursa sor...
Sibelcim bende şimdi baktım fotolara.. çok hoş. Allahım yuvanızdan mutluluğu eksik etmesin.
Kelebek bi de bakmıssın sancılar 3 hafta daha gelmezmıs...sende 40. haftayı doldururmussun ehuehueh.. Ama sabredemiyormus ınsan son zamanlarda dımı Saglıcakla gelsın de ne zaman ısterse o zaman gelsın..
tıwıks nasıl gıdıyor ayaklandın mı hafıf hafıf yoksa..
Kızlar merhaba..Bugün 16:20'de yeniden nst'ye gireceğim..İnşallah iyi çıkar ya..O kadar uzun süredir kasılmalar şiddetlenecek diye korkuyordum, ama nst'de sancı çıkmadı hiç..Şimdi de bebeğin kalp atışları düzenli çıktı..Aslında 2 doktora daha danıştık..Bebişimin kalp atışları 168-155 arasında çıktı..2 doktor da normal dedi..Bebek hareketlerinde sorun yok maşallah..Deli gibi tekmeliyor kelebeğim maşallah..Ama işte sinek küçük ama mide bulandırıyor..Şimdi bol bol su içip, öğleden sonraya hazırlanıyorum..Benim stresli olmam da bebeği etkiliyormuş..Sakinleşip gitmem lazım doktora..Kızlar annelik ne zormuş ya..Her hamilelikte ufak tefek sorunlar çıkar..Ama beğimizin değerini bilelim diye bu sorunlar çıkıyor galiba..Aslında 36. haftaya girdik, bebeğin organ gelişimi tamamlandı..Ama annelik işte, 1 gün gündür diyorum.Biraz daha kalsın içerde istiyorum..Allahın gücüne gitmez inşallah..25. haftada doğacak diye korkarken, bu haftalara geldik binlerce şükür..Doğarsa da hayırlısıdır diyeceğim..Sağlığı yerinde olsun da, ben onu büyütürüm inşallah..
çok saol cnm
barış doğdu diyerekiçimi rahatlattın seninle sürekli mesajlaşmak istiyorum mümkünse ne zmn takılabiliyosun özellikle yazarsan sevinirim dertleşmeye ihtiyacım var şimdidens saol:teselli:
slm kızlar
çok sıkılıyorum artık,çok bunaldım
keske artık dogum yapsam S:
nery merhaba, dikişin kim atmıstı acaba?kızlar merhaba...güzel haberlerim var size :teytey: Kelebeğimin kalp atışları çok güzel çıktı..tabi bol bol su, meyve suyu içip, çikolata yiyip gidince, bebişimin tepkileri de arttı..demekki su içmeden ve şekerli bişeyler yemeden nst'ye bağlanmamak lazım..veee bebeğim bana benziyor..ilk defa bu kadar net yüzünü gösterdi..doktor ve hemşire "ne kadar çok size benziyor" dediler..yanaklar tombiş, gözler çekik..bu arada ben sevinme işini abartınca babamız bozuldu biraz..neyse içimiz rahatladı..37. Haftanın bitiminde dikişimiz alınacak..o zamana kadar hazırlıklarımızı tamamlamaya çalışacağım..
Bu arada eda naz arkadaşım, bende de dikişten sonra 1 hafta- 10 gün kahverengi akıntı oldu..dikiş sonuçta rahimdeki dokuları zedeleyen birşey..kırmızı ya da kahverengi akıntının bir süre devam etmesi normal..dikişten sonra doktoruma da danıştım, ki kendisi serklaj konusunda çok tecrübeli bir prof.' du, bu akıntının normal olduğunu söyledi..