R
rhn
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #1.861
Melekcim desteğin için teşekkür ederim İnsan kendi yasadıklarını anlayabilecek birileriyle konuşunca dediğin gibi daha çok moral buluyor...
Sizlerin bebeklerinize kavuşmanıza sayılı günler kaldı buda bana biraz daha umut veriyor...
Dr. Nidilat,Proluton ve Dupholac verdi.Nidilatı günde 4 kez alıyorum.Haftada birde Proluton iğne ama yinede arada kasılmalar oluyor.senin kasılmaların ilaçlardan sonra tamamen durdumu .
Şimdi birde ayaklarımda şişlikler basladı bu cuma dr.da randevum var bakalım bu şişlikler içinde bir ilaç verecek mi Birde bazılarınız Magnezyum kullanıyormuşssunuz bunuda soracağım
Yaren arkadaşım iyi dileklerin için sanada teşekkür ederim... Bebek isteyen tüm arkadaşlara Allahım hayırlı bir şekilde nasip etsin inşallah...
Bende çoğunuz gibi daha önce rahim ağzı yetmezliğinden dolayı 2 düşük yaptım. İlkinde 16 haftalıkken rutin kontrol için gittiğimizde dr. her şey normal oğlunuz iyi durumda dedi tabi bizde neşeyle eve döndük fakat aynı gün öğleden sonra su kesesi aniden açıldı dr' a gittik ve bizi devlet hastanesine yönlendirdi 10 gün hastanede yattım bebeğimin kordonu gelince suni sancıyla alındı. 2. gebeliğimde ist. da çok iyi olduğunu düşündüğümüz bir profa gittik kendine her şeyi anlattım idrar yolu enfeksiyonundan kaybetmişsindir dedi ve gebeliğin 13. haftasında antibiyotiğe başlattı. 15. haftada iğne batması gibi sancılarım olunca profumuza gittik rahimde açılma var acil serklaj yapılması gerektiğini söyledi. 2 hafta sonra dikiş atılmasına rağmen su kesesinin açılmasıyla 2. bebeğimide kaybettim.3. hamileliğimde baska bir dr tercih ettim oda serviks boyunun yeterli olduğunu dikişe gerek olmadığını söyledi 14.haftamda kanamayla dr gittim. hastanede kaldığım sürede idrar yapamadığım için daha doğrusu mesaneyi tam boşaltamadığımdan rahme baskı yaptığını ve kanamanın bu sebepten olduğu söylendi ve marmara araştırmaya yönlendirildim tabi orada muhatap bul bulabilirsen. Ordada serklaj yapmak için ve mesane problemini çözebilmek için 2 hafta onay bekledik ama maalesef sonuç alamadık sadece idrar kesesini boşaltabilmem için tek seferlik sondalardan verdiler. 19.haftamda sancılarım başlayınca özel hastanedeki dr a gittim açılma başlamış denildi ve serklaj yapıldı. Şuanda 24+3 ve ben evde yatıyorum fakat hafif sancılarım ve kasılmalarım var ve ne yapacağımı bilmiyorum... Umarım kızımın bu dünyada rızkı vardır :çok üzgünüm Dibircik Twiks Nery Melek81 sizler bana umut oldunuz özellikle sen kelebek 41...
Melekcim desteğin için teşekkür ederim İnsan kendi yasadıklarını anlayabilecek birileriyle konuşunca dediğin gibi daha çok moral buluyor...
Sizlerin bebeklerinize kavuşmanıza sayılı günler kaldı buda bana biraz daha umut veriyor...
Dr. Nidilat,Proluton ve Dupholac verdi.Nidilatı günde 4 kez alıyorum.Haftada birde Proluton iğne ama yinede arada kasılmalar oluyor.senin kasılmaların ilaçlardan sonra tamamen durdumu .
Şimdi birde ayaklarımda şişlikler basladı bu cuma dr.da randevum var bakalım bu şişlikler içinde bir ilaç verecek mi Birde bazılarınız Magnezyum kullanıyormuşssunuz bunuda soracağım
Yaren arkadaşım iyi dileklerin için sanada teşekkür ederim... Bebek isteyen tüm arkadaşlara Allahım hayırlı bir şekilde nasip etsin inşallah...
nery sanırım şuan aynı sayfadayız canım senin daha önce kayıpların varmı yoksa ilk hamileliğinmi
nery ve hemşin su an sayfadasınız sanırım.hemşin canım akıntıların azaldımı.dikişten sonra nasılsın.
nery bebişinin eşyalarınımı yerleştiriyorsun :ecrin_bebek:.cok yorma ama kendini.gerçi tatlı bir yorgunluktur.
teşekürler canım.belki kaşıntı mantar olabilir hamileliklerin coğunda oluyormuş.benimde ölçümler yapıldıktan sonra büyük ihtimalle dikiş atılacak.canım öncelikle tebrik ediyorum gözün aydın allah tamamına erdirsin,akıntım azaldıda vajende kaşıntım hiç geçmiyor bugün kontrolüm var bakalım nediycek doktorum,sanada dikiş atılcakmı canım
nery ve hemşin su an sayfadasınız sanırım.hemşin canım akıntıların azaldımı.dikişten sonra nasılsın.
nery bebişinin eşyalarınımı yerleştiriyorsun :ecrin_bebek:.cok yorma ama kendini.gerçi tatlı bir yorgunluktur.
arkadaşım çok sevindim, hayırlı olsun inşallah.allah kolaylık versin,tamamına erdirsin.
Ben bu ay ilk denememi yaptım ama maalesef olmadı arkadaşlar.
Baya üzüldüm aslında ama bakalım hayırlısı olsun(
mrb kızlar yaren butterfly inşallah sizlerin haberlerinizide en kısa zamanda alıcaz.yaren transfer tarihin ne zaman belli olucak inşallah en kısa zamanda transferin başarıyla gerçeklesir .butterfly sende bir dahaki aya güzel haberlerini verirsin inşallah canım.
ben bugün doktora gittim.4+6günlüğüz.kan ve idrar tahlili yaptırdık.sonucu yarın alıcam.doktor progestan verdi.bildiğim kadarıyla düşük önleyici bir ilac .doktor önlem amaclı veriyorum dedi.lutel faz yetmezliği tekrarlayan düşüklrde kullanılır yazıyor içeriğinde.bu konuda bilgilerinizi paylasırmısınız kızlar.artık ben buradaki doktorlara güvenemediğim için ilaçlarınıda temkinli kullanıyorum.
tatilde izmire ailemin yanına gidecegimi söyledim doktora uçakla sorun yaratmıyacagını söyledi.birde hamişlerimiz ne zaman istirahate başladınız.doktorum su anda normal hayatıma devam etmemi öyledi.
Teşekkür ederim arkadaşım, Allah hayırlısını versin hepimize ve umarım çok güç olmasın:))Arkadaşım üzme kendini geç olsun da güç olmasın
Hakkında hayırlısı dur bakalım belki de önümüzdeki ay müjdeyi verirsin bize:sm_cool:
mrb kızlar nasılsınız.ben bugün HAMİLE olduğumu öğrendim kızlar .doğumdan sonra farklı bir yöntemle korunuyorduk.1-2 ay sonra düşünüyorduk yani .aslında cok mutluyum ama doktora gitmemiştim hamilelik öncesi. daha doğrusu gecen ay gittiğimde doktor hamilelik düşüneceğin aydan önce gel enfeksiyon iltihap vb. tahlilleri yapalım demişti.hazırlıksız bir şekilde hamile olduğumu öğrenince kaygılanmaya basladım aslında .bugün idrar tahlili ile öğrendim.yarın doktora gidicem.umarım sorun yoktur.ALLAHIM SAĞLIKLA KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ET .
kızlar yarın doğuma gidiyorum
sabah 10 da hastaneye yatıcam
suni sancı ile normal doğum
çok heyecanlıyım panik oldum
kızlar yarın doğuma gidiyorum
sabah 10 da hastaneye yatıcam
suni sancı ile normal doğum
çok heyecanlıyım panik oldum