- 1 Ağustos 2008
- 4.181
- 9
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #1.841
nery merhaba, dikişin kim atmıstı acaba?
nery hadi gözün aydın canım.. ben ilk nst ye gırdıgımde de hemsıre uyarmıstı acmısın..dıye..esıme gıdıp cıkolata getırın falan demıstı..oyle daha saglıklı cıkıyormus..
Yaa benım bebegımı kac aydır dogum kanalında oldugu ıcın yuzunu goremıyoruz..cok asagıda.. her gıttıgımde doktora soruyorum ama goruntuleyemıyor artık o kadar bastırmasına ragmen...
artık dogdukdan sonra gorecez kıme benzıyor..neyse saglıklı olsunda dıyorum senağlama
mrb kızlar nasılsınız.ben bugün HAMİLE olduğumu öğrendim kızlar .doğumdan sonra farklı bir yöntemle korunuyorduk.1-2 ay sonra düşünüyorduk yani .aslında cok mutluyum ama doktora gitmemiştim hamilelik öncesi. daha doğrusu gecen ay gittiğimde doktor hamilelik düşüneceğin aydan önce gel enfeksiyon iltihap vb. tahlilleri yapalım demişti.hazırlıksız bir şekilde hamile olduğumu öğrenince kaygılanmaya basladım aslında .bugün idrar tahlili ile öğrendim.yarın doktora gidicem.umarım sorun yoktur.ALLAHIM SAĞLIKLA KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ET .
mrb kızlar nasılsınız.ben bugün HAMİLE olduğumu öğrendim kızlar .doğumdan sonra farklı bir yöntemle korunuyorduk.1-2 ay sonra düşünüyorduk yani .aslında cok mutluyum ama doktora gitmemiştim hamilelik öncesi. daha doğrusu gecen ay gittiğimde doktor hamilelik düşüneceğin aydan önce gel enfeksiyon iltihap vb. tahlilleri yapalım demişti.hazırlıksız bir şekilde hamile olduğumu öğrenince kaygılanmaya basladım aslında .bugün idrar tahlili ile öğrendim.yarın doktora gidicem.umarım sorun yoktur.ALLAHIM SAĞLIKLA KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ET .
Bende çoğunuz gibi daha önce rahim ağzı yetmezliğinden dolayı 2 düşük yaptım. İlkinde 16 haftalıkken rutin kontrol için gittiğimizde dr. her şey normal oğlunuz iyi durumda dedi tabi bizde neşeyle eve döndük fakat aynı gün öğleden sonra su kesesi aniden açıldı dr' a gittik ve bizi devlet hastanesine yönlendirdi 10 gün hastanede yattım bebeğimin kordonu gelince suni sancıyla alındı. 2. gebeliğimde ist. da çok iyi olduğunu düşündüğümüz bir profa gittik kendine her şeyi anlattım idrar yolu enfeksiyonundan kaybetmişsindir dedi ve gebeliğin 13. haftasında antibiyotiğe başlattı. 15. haftada iğne batması gibi sancılarım olunca profumuza gittik rahimde açılma var acil serklaj yapılması gerektiğini söyledi. 2 hafta sonra dikiş atılmasına rağmen su kesesinin açılmasıyla 2. bebeğimide kaybettim.3. hamileliğimde baska bir dr tercih ettim oda serviks boyunun yeterli olduğunu dikişe gerek olmadığını söyledi 14.haftamda kanamayla dr gittim. hastanede kaldığım sürede idrar yapamadığım için daha doğrusu mesaneyi tam boşaltamadığımdan rahme baskı yaptığını ve kanamanın bu sebepten olduğu söylendi ve marmara araştırmaya yönlendirildim tabi orada muhatap bul bulabilirsen. Ordada serklaj yapmak için ve mesane problemini çözebilmek için 2 hafta onay bekledik ama maalesef sonuç alamadık sadece idrar kesesini boşaltabilmem için tek seferlik sondalardan verdiler. 19.haftamda sancılarım başlayınca özel hastanedeki dr a gittim açılma başlamış denildi ve serklaj yapıldı. Şuanda 24+3 ve ben evde yatıyorum fakat hafif sancılarım ve kasılmalarım var ve ne yapacağımı bilmiyorum... Umarım kızımın bu dünyada rızkı vardır :çok üzgünüm Dibircik Twiks Nery Melek81 sizler bana umut oldunuz özellikle sen kelebek 41...
Mrb Kelebek
Temennilerin için çok teşekkür ederim. Ben seni ve diğer arkadaşları uzun zamandan beri takip ediyordum fakat moralim çok bozuktu ağlamaktan yazamıyordum sizlerinde o sırada benden daha çok morale ihtiyacınız vardı ama inanın hepiniz için dua ediyordum.Zaten yaşadıklarımın çoğunuda buraya yazmak istemedim yüzeysel olarak anlattım. Bende hamileliğimi öğrendiğim günden bugüne kadar hep yattım. Zaten burdaki yazıları okurken 19. haftamda fenalaşıp hasteneye kaldırılmıştım.Neyse... Senin bebişinin doğacak olmasına çok seviniyorum Allahım analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Sana bir sorum olacak moralini bozmak istemem istersen cevap yazmaya bilirsin... Sen amniyon sıvısın bir kısmını kaybettin değilmi?
tesekkurler yaren ıyı olmaya calısıyoruz.. ınsallah sızlerı de aramızda gorecez..bayrakları teslim etcek birileri olsun dimi..
eda naz senın nıye takvımın yok altta.. bebıısın kızmı erkek mı bılelım ne kadarlık oldun bızde takıp edelım bı yandan..:)
canım valla hepımız yatarak gecırıyoruz.. yapacak bısı yok.. kahvrengı akıntılar ıcınde doktorun oyle dedıyse oyledırr. ama sen uzulme.. ahhh vahh etmenın hıcbır faydası yok zararı var..gececek ınsallah bugunlerde...
Melekciğim daha önce yaptığım takvim 5. ayda kalakalmıştı. O nedenle takvim koymaya korkuyordum. İşte isteğin üzerine yaptım Rabbim nereye kadar götürürüse bu takvim oraya kadar gider.
Kelebek yaa sen bu kızı 10 aylıkmı doğuracan ne:))). Teyzeler sabırsızlıkla bekliyor.
Tüm arkadaşlarımın Allah yardımcısı olsun.
Salihas bebeğin hayırlı olsun.
arkadaşım çok sevindim, hayırlı olsun inşallah.allah kolaylık versin,tamamına erdirsin.iyi dilekleriniz için hepinize çok teşekürler kızlar.inşallah bende sorunsuz bir şekilde devam ettiririm hamileliğimi.tiwiks nery kelebek melek inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza bebeklerinizi normal sezeryan farketmez dimi ama.
Ece canım sen yaren butterfly boncuk arkadaşlarımızda en kısa zamanda hamiş haberlerini verip bizler alırız bayrağı sağlıkla inşallah.
Rhn arkadaşım sen de cok zor dönemler atlatmışsın .bu hamileliğin sorunsuz sağlıkla bebişini kucağına alarak sonlanır inşallah.