- 8 Ağustos 2007
- 1.254
- 6
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #1.761
hemşin topiktesin galiba
bu gün nasılsın
kızlar sancılarım 25-30 dka bir devam ediyor
gelen kanama rahim açıldığı içinmiş melekçim,doktorumun adı medet yılmaz
1 gün 1 gündür gözüyle bakıyor hep
çok zormuş bu sancılar hiç iyi değilim
edanazcım valla en çok istedgım sey artık dogum yapmak,kızımı kollarıma almak ıstıyorum
tugcecım ben 26.haftadan bu yana oldum celestonları ılk iki doz 24 saattı
sonra dört doz 48 saattı
2 doz seklınde yapılıyor hep etkısı 10 gun kadarmış
eda naz cok sagol teyzelerının duaları sayelerınde dayanıyoruz ve bızden sonrakılere de dua edıyoruz.
kelebek canım sancılar yarım saatte bır gelıp ne kadar suruyor.. o kadar sıddetlı mı? yaa bıraz daha sabredebılırsın ınsallah..
tugce sen neden yatıyorsun? ne zamandan berı yatıyorsun? bende 27 haftadan ıtıbaren oldum celestone ıgnelerımı bende 10 gunde bır kontrole gıdıyorum.27 haftadan berı her kontrolde doktor 2 ser ampulden 4 ampulu 48 saat arayla vuruldum. Artık bugun ku kontrolumde yazmadı.
Bende notebook kullanıyorum gercı wıreless degıl kablolu net benımkı ve aman aman bır zararı oldugunu dusunmuyorum. Ona bakarsan etrafındakı evlerde wıreless kullanan hıc mı kımse yok. Allaha sukur bebegım da gayet saglıklı.. Sen bılırsın ama kafana takma bence bu kadar. Ona bakarsan yedıgımız domates bıber daha zararlı.
Merhaba, 33 yaşındayım ve ilk hamileliğim. 14 haftalık iken rahim ağzı açılması nedeni ile serklaj yapıldı. Şu an 26 haftalık hamileyim ve kasılmalar başladığı için bende ilaç kullanıyorum. İlacın etki etmediği durumda doktorum hastaneye yatırıp ilacı serum ile veriyor. Ben sağlık kurulu raporu ile çalışmaya ara vermek zorunda kaldım, erken doğumu önlemek amacıyla doktorum yer çekimine mümkün olduğunca maruz kalmamamı istiyor. Bu nedenle sürekli yatıyorum. İnşallah hepimize bebişimizi kucağımıza almamız nasip olur.
mrb bende iki kez aynı şeyi yaşadım ama bana ikincide dikiş uygulandı 5.5 aylıkkenSelam Jld.Senin yaşadığının aynısını bende yaşadım.Banada serklaj yapıldı.Ben doğum kasılmaları nedeniyle bebeğimi kaybettim.Dikişimde problem yoktu.Doğumdan beri 3 doktora gittim.Her biri birbirinden farklı şeyler söyledi.Sanırım yatak istirati zorunlu değil ama önlem amaçlı yapılan bişey.Sitedeki hidenişko hala çalışıyor.'Sanırım dr. kararıyla ilgili bir durum.Sana rahim ağzı yetmezliği tanısı kesin kondu mu? Nasıl kondu? Rahim ağzı kaç santim açılmıştı?Doğumdan önce sancı çektinmi?Yoksu sancısız mı oldu? Benim durumum hala belirsiz.Sorunumun ne olduğunu bilmiyorum.Ancak dikiş atılacağı banada söylendi. Teşekkürler.