Melekcim üzme kendini..Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik çok şükür, hiç kimsenin moralimizi bozmasına izin vermeyelim..Bebeğimizle birlikte yatacağımız ilk gün, bunların hepsini unutacağız bence..Dediğin gibi beslenme olayı önemli, ama yanımızda yardımcı olmayınca yapacak birşey yok..Artık o gün et yemediysen et, sebze yemediysen pizza falan söylersin dışardan..Ben öyle yapıyorum mesela..Allah yardımcın olsun canım..Ağrıların ne durumda..Bende de ağrı oluyor bu aralar, sanki bacak aramdaki kemikler ayrulıyormuş gibi..Çoğu hamilede oluyormuş galiba bu ağrılar..
Eda Naz arkadaşım geçmiş olsun..Bende olmadı ama tanıdığım çok kişide bu lekelenmelerden oldu..Hepsi de sağlıkla kucaklarına aldılar bebişlerini..Çok endişe etme, stres yapmamak da önemli..Doktordan sonra bize de haber ver..
Saliha06 arkadaşım allah mutluluğunuzu daim etsin..Darısı da bizim başımıza inşallah..Şu an hayal bile edemiyorum nasıl bir duygu olacağını..Sanırım bizim gibi hamileler stresten, erken doğum korkusundan, duygusal olarak tam olarak hazırlanamıyor bebişe..Şimdi ben de korkular başladı..Ya bakamazsam, ya anneliğe hazır değilsem, ya eşime ya da bana birşey olursa gibi..İnşallah doğumdan sonra bu kaygıların hepsi geçer..
Kelebekcim Allah sabır versin sana da, bazen bende de ufak sancılar oluyor..Hemen aklıma sen geliyorsun..Ben seninkileri de hafif sancılar diye düşünmüştüm, ama sen canım çok acıyor diye anlatmışsın..Allah kolaylık versin canım..İnşallah doğumun çooook kolay olur da, yüzün güler.. Bu arada bebeğinin yatağını gördüm..Çoook çoook güzel olmuş, 41,5 kere maşallah..Ben daha uyku setini almadım..Seninkiler çok hoşuma gitti..Pembiş pembiş bebeğini içine yatırırsın inşallah..