- 19 Kasım 2007
- 799
- 9
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #1.581
ben iyiyim canım benimde kontrolüm yarın senin hissettiğin bebeğin doğum kanalına girmesi yada bebeğim başının baskısıdır muhtemelen inşallah güzel haberlerle dönersin
umarım sende iyi haberlerle gelirsin tatlım
hem bakalım bebiin kaç kilo oldu annesi
benim drum kilo söylemek istemiyor zorlarsam belki karnım bana küçük geliyor ki bebeğin kilosuyla karnımın hiç alakası yok bunu biliyorum inşallah iyidir kilosu boyu tvde altızlara bakıyordum taburcu olmuş beşi ay ne tatlılar maşallah mücadeleyi kazanmışlar bizlerde şu bir tane olan bebeklerimizi sağsalim bir kucağımıza alsaydık daha başka ne isteriz
canım aman cumaya kadar yataktan kalkmamaya çalış
dikiş varken biz tedirginiz senin tedirginliğin bizden kat kat fazla
drum geceleri kasılmalarn yarım saatte bire kadar artabileceğini bunun normal olduğunu söylemişti
neyseki fazla sürmemiş canım
:Saruboceq:
canım bende sana hayırlı doğumlar diliyorum
Sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah,mutlu sona geldin artık
sabrın sonu selametmiş,sende eriyorsun muradına tatlım
umarım güzel bebeğinle ve güzel haberlerle gelirsin bize
ayağa kalkmamaya çalışıyorum,zaten yürüyemiyorum canım yanıyor
dün gece epey korktum ama
düzenli olarak her 50-55 dk da bir sabah 5 bucuga kadar sürdü
çok korktum
Melekcim çok geçmiş olsun..Dikkat et kendine..Zaten yeterince zor hamilelikler geçiriyoruz, bir de bu sorunlar üstüne tuz biber ekiyor..Allahtan kısa sürede geçmiş ateşin..İshale karşı dikkatli ol canım, genelde ateşten 1-2 gün sonra ishal gelir bende.
Ssaslan son 2 gün canım..Dişini sıka sıka son günlere geldin sonunda..Kolaylıkla ve sağlıkla bebeğini kıcağına alacaksın inşallah..Darısı da bizlerin başına..
Kelebekcim sana da geçmiş olsun..En azından 1-2 hafta daha..Bende de aniden bacağımı kapama hissi oluşuyor..Ben de bebeğin baskısı diye düşünüyorum..Hakkımızda hayırlısı artık..Benim de cumartesi günü kontrolüm var..Doktorum ne diyecek acaba..Bu arada düşünüyorum da, senin doğumun çoook kolay olacak inşallah..Zaten 1. evrenin çoğunu geçirdin..Yarım saatte, 1 avazda alacaksın bebeğini kucağına..İnşallah bizlerin doğumları da kolay olur..
Ece76, doktorundan hayırlı haberler almanı dilerim..Umarım 2009 yılında bebek bekleyen tüm kadınların kucakları sağlıklı bebişlerle dolar..
Hamileliğini yatarak geçiren arkadaşlar, çok merak ediyorum da, bu yatış pozisyonunuz nasıl oluyor?Hiç kıpırdamadan mı yatılıyor,yani sağa sola dönebiliyomusunuz?Sırt ağrısı falan olmuyo mu?Mesela yattığınız yerden örgü falan örebilirmiyiz?:))
Teşekkür ederim arkadaşım,e bi daha yazayım bari
:))
hergün bu konuya girerken acayip heyecanlanıyorum
inş. güzel haberler alırız diye
tüm hamişlerimiz inş kucaklarında sağlıklı bebişleriyle yazacaklar yakında burada
hamile kalacak arkadaşlar için de hikayelerimizle destek olacağız
bu arada 2 gün kaldı ama ben bir tuhaf oldum
şimdiye kadar bebişim sanki saedece bana ait bana özeldi
ama doğunca paylaşmak konusu biraz düşündürüyor
bunca şeyi yaşadıktan sonra zor gelecek gibi
bir de artık karnımda hissedemeyecek olmak garip bir duygu
butterfly bu arada benim yatış durumum biraz daha farklı
çünkü ben şanslıydım burdaki arkadaşlar genelde yalnız ve ayağa kalkmaya mecbur kalıyorlar
fakat benim yanımda her zaman 1-2 kişi vardı wc için bile kalkmadan yattım 18 eylülden beri
gerçi bunun sonucunda bacakta kas falan kalmadı ve doğumdan sonra nasıl yürüyeceğim şaibeli ama bebişim sağlıklı olsun da yürüme bir şekilde halledilecek
yüzüstü haricinde her şekilde dönüp yatabiliyoruz canım bu arada
fakat örgü olayını bence düşünme çünkü omuz-sırt ağrısı yapabilir yatakta
gerinmeyi özlüyor insan ne de olsa
medikalcilerden alınan havalı yatağı kullanıyoruz biz yatak üstünde dr tavsiyesiyle
motora bağlı sürekli kıpraşıyor altımda
hem yatma kaynaklı sırt açılmalarını engelliyor hem de kan dolaşımına fayda ediyor