- 27 Mart 2008
- 2.721
- 42
-
- Konu Sahibi hidennisko
sevgili tavşancık serklaj yapılması gerktiğini 3 bebeğini kaybettikten sonra tanı konulmuş ve bir daha hamile olmam içim geçen 9 yılın ardından yakalayıpta elimden uçup giden günlerce aylarca sırt üstü yatıp hiç şikayetçi olmadan bir bebeğim olsun diye avuçlar dolusu ilaç içen ben yinede melek olup uçup giden yavrularım var belki bir 9 yıl daha aynı tekrarları yaşayacağım ama şikayetim yok benim dünyaya getiren yüce yaratıcı kulunu üzmez demekki böyle daha az üzüldüm şimdi sende bütün güçün tükenene kadar şavaşmalısın hiç bir bebek annesinden ayrılmak istemezmiş ki görünüyorki senin meleğin çok sıkıca tutunmuş allah(c.c)izniyle kucağına alıp sıkıca bağrına bastırıp mis gibi kokusunu içene çekip işte bu benim herşeyim diyeceğin mutlu günlerin olacak yolun çoğu bitmiş kalan süre daha da mullulk verici heyecanlı ve meraklı çünkü acaba kime benzeyecek ne çok neye gülecek ve daha bir sürü güzel zaman geçireceksin inşallah SADECE MUTLU OL ÇÜNKÜ BEBEĞİN SENİN KUCAĞINA ALACAĞIN GÜNÜ BEKLİYOR
Cok tesekkur ederim. Mesajin beni hem duygulandirdi, hem yureklendirdi. Haklisin, Allah'in izniyle hersey mumkun. Allah sana da sabir, guc ve huzur versin insallah.
CANIM TAVŞANCIK BİR DAHA YAZMADIN SENİ MERAK ETTİM BEBEĞİN VE SEN NASILSIN İNŞALLAH ÇOOOOOOOK İYİ VE MUTLUSUNUZDUR
Canim, ilgin icin cok tesekkuler.
Ben yatmaya devam devam ediyorum. 26. haftaya geldik hayirlisiyla. Bebek normal gelisiyor. Her hafta doktora gitmeye devam ediyorum.
Rahim agzi (dikisten sonraki bolum) hala 7.5 milimetre. Yani serklajdan beri (6.5 haftadir) herhangi bir kisalma olmadi. O yuzden cok umutluyum su anda. 28. haftadan sonra risk oldukca azalacak. Allah'in izniyle 30'lu haftalara gelsek diye dua ediyorum..
Sen de kendine iyi bak ve saglicakla kal.
Merhaba ben 4,5 aylık hamileyim 1 haftadır kasılmalarım oluyor 2 doktora gittim ikisi de sadece magnezyum veriyor.Kum döküyormuşum bu sebep olabilimiş, rahim ağzı boyum falan normal, fakat ben çok endişeliyim 3. bir doktora gitmeme eşim izin vermiyor.Kendi doktorum bana neden prepar falan vermiyor??Bu ilaç gerçekten kasılmayı önlüyormu?Artık kendi kafama göre almaya başlıcam o kadar kafam bozuk yani.
Mutlaka Baktir.şimdi Tam Zamani çünkü.varsa Problem Dikiş Atilir.rahim Ağzi Yetmezliği çok Farkli Sebeplerle Olabiliyo Galiba.
Benimki Doğuştan.rahim Ağzi Genişmiş.inşallah Sorunum çözülür.bende Bebeğimi Elime Alirim.
Kızlar bu yetmezlik hamile kalmadan önce farkedilmiyor mu??
Ben 11+3 de yani çarşamba günü doktora gideceğim.Bu konuda bir ölçüm yapmasını istemelimiyim?
Tavsiyeleriniz neler?
İlk hamileliğim ve beklenen bir bebek o yüzden dikkat edip tedbirli olmak istiyorum.
Daha önce bebek istediğimde sulu ultrasonda rahim ağzında biraz bozukluk vardı.Doktor bebeğe engel değil ama olursa düşüğe neden olabilir demişti.Bu onla ilgili olabilir mi acaba?
Arkadaşlar Benimde Durumum Kesinleşti.rahim Ağzi Gereğinde Genişmiş.2 Gebeliğimde Kesin Dikiş Atilacak.şimdi Bebiş Hazirliklarimiz Var.lütfen Herşeyin Yolunda Gitmesi Için Dua Edin