Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
teşekkür ederim ,dualarınıza ihtiyacım var.biraz korkuyorum açıkçası.sezeryan olacağım.ben antepte nurettin kavcı adında bir doktora gidiyorum.sorunlu hamileliklerde iyi.sen hangi şehirdesin.sen hamilemisin

teşekkür ederim ,dualarınıza ihtiyacım var.biraz korkuyorum açıkçası.sezeryan olacağım.ben antepte nurettin kavcı adında bir doktora gidiyorum.sorunlu hamileliklerde iyi.sen hangi şehirdesin.sen hamilemisin

ben urfadayım canım. hamile değilimde doktor arastırıyorum antepte alternatif daha fazla arastırıyorum o yüzden.özel hastanemi yoksa muayenehanesimi var.4 ay olacak bebeğimi kaybedeli .hamilelik için 1-2 ay daha bekliycem canım .hayırlısı.sen sezeryandan sonra haberdaret bizi.güzel haberlerini bekliyoruz.

çok sevindim. korkarak hamilelik süresini korkarak geçiriyoruz malesef. bebeklerimiz tesellimiz olacak.ben yapamadım ama sen stresli olmamaya gayret et.

ben arabanın arkasında yatarak gittim heryere daha rahat oluyor.fazla oturunca hep baskı yaptı .deneyebilirsin rahatsızlığın azalıyor

muaynehanesi var işlemleri yanındaki özel hastanede yaptırıyor. muaynehaneside hastane gibi. dikişimi orada attı.nst yi bile orada yapıyor.ben memnun kaldım.rahim yetmezliğimi vardı.dikişin varmıydı sorunun nedir.

rahim ağzı yetmezliği teşhisi kondu.ama bebeğimi kaybederken kondu teşhis.öncesinde22haftada en az 5 doktora gittim ama hiç biri birsey farketmedi.zatenproblemimde son haftalarda hafif kanamam vardı.baskada bir problemim olmadı.yada ben anlayamadım.insan ilk hamileliğinde tedirgin ama tecrübesiz oluyormuş.

Allah hayırlı doğumlar nasip etsin
Sağ sağlim yavrunla mutlu mesut gelirsin evine inşallah
Bir avazda hayırlara ermeni umuyorum
Sabrın sonu selametmiş
Her şey gönlünce olsun
:Saruboceq:

teşekkür ederim canım.sende mutlu günlerini görürsün inşallah.
senin sağlık durumu nasıl gidiyor.

ilk hamileliklerde anlaşılmıyor malesef. hep bebeklerimiz gitti.doktorlar önemsemiyor.
bu doktora bu gebeliğimde başladım ben.
canını sıkma Allah hepimize sabır versin.acılarımız büyük. hala ölen bebeklerim için çok üzülüyorum. kızım tesellim olacak.burada bu sorunu yaşayan tüm arkadaşlarıma tesellilerini acil vermesini diliyorum.

Selam kızlar siteye cok gıremedım bugun. Kardesım dogumhanede su anda. Dua edın ne olur.. Sabah 9 dan beri hastanede kuzucum. Saliha bu arada doğum yarındı senin dimi..

güzel dileklerin için teşekürler canım.yarın allah kolaylık ve sağlıklı dogumlar versin.hersey hazırdır zatende sen yinede son kontrolleri yap.eksik bir sey bırakma.uykunu al.yemeğini yemişsindir zaten.simdiden tebrikler. umut oluyorsunuz bizlerehihoyyytdualarımız seninle:Saruboceq:

:dance:gözün aydın canım sevindim sonucunun iyi çıkmasına zaten ben sana ne demiştim stresten çıkmıştır dememişmiydim..hadi bunuda atlattın başarıya biraz daha yaklaşıyorsun.. ben bugün annemleydim hala çıkmadı ama yarın işlemleri biterse çıkacak inşallah:Saruboceq:

yarenarkadaşım nerdesin bugün de yoksun haaaaasenağlama

:1hugy oy oy kıyamam gözyaşlarına ağlama canım..senağlama bende çok özledim seni ama gelemiyorum valla aklım hep sizde oysa ama allahtan bir keder çıkmazsa yarın akşam kesin sekizde ordayım canımcımkaydirigubbakcemile3..delikafadulden

saliha cım seni yürekten kutluyorum inşallah yarın bu saatlerde bebişin kollarında uyuyor olucak sen başardın canım ama bizlerede umut oldun..Allah sana eşin ve bebişinle birlikte sağlıklı ve uzzuuuuuuuuuunnnn bir ömür versin.. yarın doğuma girerken yanında olamasak bile hepimizin gönlü seninle Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım...

Selam kızlar siteye cok gıremedım bugun. Kardesım dogumhanede su anda. Dua edın ne olur.. Sabah 9 dan beri hastanede kuzucum. Saliha bu arada doğum yarındı senin dimi..

:CüvCüv:melekcim Allah kardeşinin de yardımcısı olsun canım Rabbim bir avazla hayırlısı ile kurtarsın yavrusuna kavuştursun canım..:Saruboceq:

desene canım hocam senin için ailecek sefer olmuşlar.:dance: Valla dr umuz diye demiyorum çok tatdir ediyorum.. bence o biiiiiiirrr profesyonel..... o biiiiiiiirrrrrr o biiiiiiirrr fedakarrrr......... o biiiiiirrrrr gerçekten çok düşünceli biri iyiki bizim için var..:roflol:

Saliha da sabrının sonunda bugün mükafatını alacak. Allah hayırlı doğumlar nasip etsin Saliha. Umarım kolay bir doğum olur. Darısı başımıza.. Bizde 36 haftaları görürüz inşallah.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…