- 23 Ekim 2008
- 427
- 4
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #1.241
teşekkür ederim ,dualarınıza ihtiyacım var.biraz korkuyorum açıkçası.sezeryan olacağım.ben antepte nurettin kavcı adında bir doktora gidiyorum.sorunlu hamileliklerde iyi.sen hangi şehirdesin.sen hamilemisinne güzel canım yarın mutlu sona ulasıyorsun.dünyaya yeni başlangıçlar getirerek.:ecrin_bebek:allah analı babalı sağlıklı uzun ömürler versin bebişine.dualarımız seninle.bizi haberdar et.sezeryan dimi.antepte hangi doktora gidiyorsun
Allah hayırlısıyla sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin. Herkesin duası seninle!
Darısı bizlerin başına inşallah!
teşekkür ederim ,dualarınıza ihtiyacım var.biraz korkuyorum açıkçası.sezeryan olacağım.ben antepte nurettin kavcı adında bir doktora gidiyorum.sorunlu hamileliklerde iyi.sen hangi şehirdesin.sen hamilemisin[/QUOTkorkman doğal canım ama evinizde şimdi tatlı bir heyecan vardır son mamalarını yeee doya doya 12 den sonra aç kalacaksın sanırım bebişine de süt olsun annesi
teşekkür ederim ,dualarınıza ihtiyacım var.biraz korkuyorum açıkçası.sezeryan olacağım.ben antepte nurettin kavcı adında bir doktora gidiyorum.sorunlu hamileliklerde iyi.sen hangi şehirdesin.sen hamilemisin
kızlar şeker testi sonucum süper çıkmış drum sonuç normal problem yok dedi :lepi:yırttım diyetten insilünden eve gelene kadar normaldim ama eve gelince az daha komaya girecektim açlıktan delikafadulden sırnaşık şey
sağol canım çok sevindim bu duruma yol sorun olmuyor koltuğu arkaya yatırıyorum biraz belimin altına yastık koyuyorum öne oturuyorum ayağa da kalkıyorum kısa süreli yollar sarsmıyor ama çok oturunca rahatsız oluyorum bazen
ben urfadayım canım. hamile değilimde doktor arastırıyorum antepte alternatif daha fazla arastırıyorum o yüzden.özel hastanemi yoksa muayenehanesimi var.4 ay olacak bebeğimi kaybedeli .hamilelik için 1-2 ay daha bekliycem canım .hayırlısı.sen sezeryandan sonra haberdaret bizi.güzel haberlerini bekliyoruz.
Allah hayırlı doğumlar nasip etsin
Sağ sağlim yavrunla mutlu mesut gelirsin evine inşallah
Bir avazda hayırlara ermeni umuyorum
Sabrın sonu selametmiş
Her şey gönlünce olsun
:Saruboceq:
rahim ağzı yetmezliği teşhisi kondu.ama bebeğimi kaybederken kondu teşhis.öncesinde22haftada en az 5 doktora gittim ama hiç biri birsey farketmedi.zatenproblemimde son haftalarda hafif kanamam vardı.baskada bir problemim olmadı.yada ben anlayamadım.insan ilk hamileliğinde tedirgin ama tecrübesiz oluyormuş.
kızlar şeker testi sonucum süper çıkmış drum sonuç normal problem yok dedi :lepi:yırttım diyetten insilünden eve gelene kadar normaldim ama eve gelince az daha komaya girecektim açlıktan delikafadulden sırnaşık şey
yarenarkadaşım nerdesin bugün de yoksun haaaaasenağlama
Selam kızlar siteye cok gıremedım bugun. Kardesım dogumhanede su anda. Dua edın ne olur.. Sabah 9 dan beri hastanede kuzucum. Saliha bu arada doğum yarındı senin dimi..
ben öyle yapıyorum problem olursa drumu arıyorum test sonucumu fakslıyorum oda cevap veriyor bana ulaşamazsan eşimi de araya:1hug:bilirsin dedi eşide kadın doğumcu ama hep ulaşıyorum açamazsa tlfnu msj atıyorum o beni arıyor psikolojik olarak rahatlamak istiyorsan 2 hafta da git bebeğini de rahatsız etme :ecrin_bebek:hem özlemiş olursun biraz benim son 4 yılım hep hastanelerde geçiyor ben de yoruldum artık ama ne Allah başka dert vermesin bugünlerde geçer ama seni etkilemekte istemiyorum için nasıl rahat ediyorsa öyle yap canım ben konuşurum öyle
hepimizin Allah muradını versin. sabredelim arkadaşlar bende bu günlerime inanamıyorum
ama oldu.