canımcım akşam hemen geldim yemek ve duştan sonra hemen iki dakika size bir göz atmadan edemedim kendim burda olmasamda aklım sizdeydi, hemen okudum yazdım
baktım kimsede yok zaten çok ta yorgundum yattım.. önceki gece hastanede kaldım sabah ordan işe gittim çok yorgundum, ama Allaha şükür annem iyi canım anjiyosu iyi geçti ikinci stend takıldı birde böbreğe giden damar tıkalıymış onu açtılar şimdi böbreğinede bakıyorlar inşallah bir sorun çıkmazsa yarın çıkacak.:Saruboceq:
yasakkelimemoralini bozma canım kardeşinde olsa akrabanda olsa herkes anlayışlı olamıyor canım.. :çok üzgünüm:bende senin gibi oldum bebeklerimi kaybettikten sonra beni arayıp sormalarını beklediğim yakınlarımdan aramayanları bende aramıyorum ilgisizliklerini bir türlü kabul edemiyorum bayramda dayımlar aradılar kaçkez hiç telefonumu açmadım ne yapayım beni çok kırdılar oysa ben her zaman iyi ve kötü günlerinde onların yanında olaya çalışan bir insandım..:mymeka
nlar gibi beklediğim bir kaç kişi daha var onlarıda affedemiyorum insan böyle zamanlarda bir telefon bile açamıyorsa akrabalığın aile olmanın ne anlamı var ama öyle değilmi hanımlar..senağlama