- 23 Ekim 2008
- 427
- 4
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #1.261
desene canım hocam senin için ailecek sefer olmuşlar.:dance: Valla dr umuz diye demiyorum çok tatdir ediyorum.. bence o biiiiiiirrr profesyonel..... o biiiiiiiirrrrrr o biiiiiiirrr fedakarrrr......... o biiiiiirrrrr gerçekten çok düşünceli biri iyiki bizim için var..:roflol:
kimse yok mu nerdesiniz yaaaa arkadaşlar bugün yazışmamış kimse buranın en vefalı üyesi benim herhalde
Meleklerim Benim!
Canım kızım ve canım oğlum heran sizi düşünüyorum ve sizi çok özlüyorum!
İçim yanıyor yüreğimde bir ateş var sanki! hiçbir zaman da sönmeyecek! Umarım bana kardeşinizi gönderirsiniz !
Allaha tek duam bu!
canımcın gelmek istiyorum bir türlü gelemiyorum valla.. ama geldim bekliyorum şimdi..kaydirigubbakcemile3
Meleklerim Benim!
Canım kızım ve canım oğlum heran sizi düşünüyorum ve sizi çok özlüyorum!
İçim yanıyor yüreğimde bir ateş var sanki! hiçbir zaman da sönmeyecek! Umarım bana kardeşinizi gönderirsiniz !
Allaha tek duam bu!
Ecem üzme kendini inşallah bebeğini kucağına alıp herşeyi unutacaksın...ve benim oğluşumla oynuycak,dimi ole konuştuk...
bebeklerimiz en güzel yerdeler canım bizim gibi beraberler eminim ki onlar senin için bir kardeş diliyorlar içimizdeki ateş sönmüyor ama korlanıyor canım benim
Teşekkür ederim tiwikscim
Ben de ona inanıyorum!
Umarım ben de birgün senin haftalarına gelirim
Çok ümitsizim ama inşallah olur!
İnşallah bebeğini hayırlısıyla kucağına alıcaksın inan bana!
Seni de takip ediyorum
Saliha ne yaptı ççok merak ediyorum umarım şu anda bebeğinin kokusunu içine doyasıya çekiyordur!
ben de ümitsizdim ama oldu işte buralara kadar geldim sen de geleceksin silkin şöyle bir ümitlen acın perçinlendikçe yüreğin yeşerecek ben dibe batmış bir durumdan geldim yalnızdım çaresiz hissediyordum kendimi normal yoldan hamile bile kalamıyordum canım savaşacağız bu dünyada anne olan bir sürü kadın var ve olacak bizim de onların arasında olmamız için ne gerekirse yaparız takdiri Allaha kalmış :Saruboceq:burda aynı acıları yaşamış bir çok kadınız ve anlıyoruz çünkü yaşadığın o acının aynısı benim içimi de kasıp kavuruyor gözyaşın benimde gözyaşım oluyor senin bebeğim de benim bebeğim hepsi bir benim için şu karnımdaki bebeğimle Allahtan sana mis kokulu pamuk gibi bir evlat vermesi için sana ve bu aşkı tekrar yaşamak isteyen tüm arkadaşlarıma şu mübarek günde tüm kalbimle dua ediyorum Amin:1hug:
kimse yok mu nerdesiniz yaaaa arkadaşlar bugün yazışmamış kimse buranın en vefalı üyesi benim herhalde
ben de geldim bayağı kişi de gelmiş hoşgeldin canım :asigim:bugün kimse yoktu sessizlik vardı burda
Ben taze teyze olarak pek giremedim. Bir de ben Mart annelerine takılıyorum. Orda çok sağlam dostluklar kurduk. Hepsi de saolsunlar moralimi yerine getiriyorlar..Gerçi Mart annesi olamayacam ama yine de ordayım benneyaptımki
kaydirigubbakcemile3hoşbulduk canımcım.. delikafaduldenseninle yazışmayı özledim valla neler yaptın bakalım şeker sonucun için ne dedi dr umuz..neden bizi yanıltmış acaba ilk tahlil..ne zaman gidiyorsun canım gün aldın mı?
Ben taze teyze olarak pek giremedim. Bir de ben Mart annelerine takılıyorum. Orda çok sağlam dostluklar kurduk. Hepsi de saolsunlar moralimi yerine getiriyorlar..Gerçi Mart annesi olamayacam ama yine de ordayım benneyaptımki
geldin mi gülüm kocişi yatırdın kendin kaçtın hekaydirigubbakcemile3valla canım çok iyi normal problem yok didi zatı muhterem drumuz ilk tahlilde gece kalkıp tıkındım mandalina peynir ekmek yemiştim bir de o gün çok üzgündüm stres yaramıyor gerçekten