Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

öyle canım ya sadece ben değilim ki bir çok hastasına böyle proflar ilgilenemez diye bilirdim ama gerçekten bizim dr başka bugüne kadar hiç yanıtsız bırakmadı gece sabah akşam hep ulaştım eşini aramaya hiç gerek kalmadı bize hitabı bile mükemmel iyi olmana sevindim akşama beklerim kaydirigubbakcemile2öpüyorum

Son düzenleme:
kimse yok mu nerdesiniz yaaaa arkadaşlar bugün yazışmamış kimse buranın en vefalı üyesi benim herhalde

Meleklerim Benim!
Canım kızım ve canım oğlum heran sizi düşünüyorum ve sizi çok özlüyorum!
İçim yanıyor yüreğimde bir ateş var sanki! hiçbir zaman da sönmeyecek! Umarım bana kardeşinizi gönderirsiniz !
Allaha tek duam bu!

Ecem üzme kendini inşallah bebeğini kucağına alıp herşeyi unutacaksın...ve benim oğluşumla oynuycak,dimi ole konuştuk...

bebeklerimiz en güzel yerdeler canım bizim gibi beraberler eminim ki onlar senin için bir kardeş diliyorlar içimizdeki ateş sönmüyor ama korlanıyor canım benim

bebeklerimiz en güzel yerdeler canım bizim gibi beraberler eminim ki onlar senin için bir kardeş diliyorlar içimizdeki ateş sönmüyor ama korlanıyor canım benim

Teşekkür ederim tiwikscim
Ben de ona inanıyorum!
Umarım ben de birgün senin haftalarına gelirim
Çok ümitsizim ama inşallah olur!
İnşallah bebeğini hayırlısıyla kucağına alıcaksın inan bana!
Seni de takip ediyorum
Saliha ne yaptı ççok merak ediyorum umarım şu anda bebeğinin kokusunu içine doyasıya çekiyordur!

ben de ümitsizdim ama oldu işte buralara kadar geldim sen de geleceksin silkin şöyle bir ümitlen acın perçinlendikçe yüreğin yeşerecek ben dibe batmış bir durumdan geldim yalnızdım çaresiz hissediyordum kendimi normal yoldan hamile bile kalamıyordum canım savaşacağız bu dünyada anne olan bir sürü kadın var ve olacak bizim de onların arasında olmamız için ne gerekirse yaparız takdiri Allaha kalmış :Saruboceq:burda aynı acıları yaşamış bir çok kadınız ve anlıyoruz çünkü yaşadığın o acının aynısı benim içimi de kasıp kavuruyor gözyaşın benimde gözyaşım oluyor senin bebeğim de benim bebeğim hepsi bir benim için şu karnımdaki bebeğimle Allahtan sana mis kokulu pamuk gibi bir evlat vermesi için sana ve bu aşkı tekrar yaşamak isteyen tüm arkadaşlarıma şu mübarek günde tüm kalbimle dua ediyorum Amin:1hug:

Allah razı olsun! Duaların ve çok içten duyguların için sana çok teşekkür ederim!
Birbirimizi bizden daha iyi anlıycak başka kimse yoktur inanıyorum!
Umarım birgün ben de sana güzel haberler veririm!
Allah yüzünü yavrunla hayırlısıyla sağlıkla güldürsün arkadaşım!
Tekrar iyi niyetlerinden dolayı teşekkür ederim!

kimse yok mu nerdesiniz yaaaa arkadaşlar bugün yazışmamış kimse buranın en vefalı üyesi benim herhalde

Ben taze teyze olarak pek giremedim. Bir de ben Mart annelerine takılıyorum. Orda çok sağlam dostluklar kurduk. Hepsi de saolsunlar moralimi yerine getiriyorlar..Gerçi Mart annesi olamayacam ama yine de ordayım benneyaptımki

ben de geldim bayağı kişi de gelmiş hoşgeldin canım :asigim:bugün kimse yoktu sessizlik vardı burda

kaydirigubbakcemile3hoşbulduk canımcım.. delikafaduldenseninle yazışmayı özledim valla neler yaptın bakalım şeker sonucun için ne dedi dr umuz..neden bizi yanıltmış acaba ilk tahlil.. ne zaman gidiyorsun canım gün aldın mı?

Saliha şimdi ne yaptı acaba.. Umarım en kısa zamanda kendini toparlar da bize anlatır.

tiwiks takvımın cok guzel olmus

ece umarım sende en kısa zamanda tekrar hamıle kalırsın. Allahım ısteyen herkese nasıp etsınnn:Saruboceq:

Ben taze teyze olarak pek giremedim. Bir de ben Mart annelerine takılıyorum. Orda çok sağlam dostluklar kurduk. Hepsi de saolsunlar moralimi yerine getiriyorlar..Gerçi Mart annesi olamayacam ama yine de ordayım benneyaptımki

olsun canım sağlıkla bebeğini kucağına alda şubat olmuş mart olmuş ne farkeder sonuçta senin bebeğine çok iyi ve:CüvCüv: güzel bir anne olacağına eminim arkadaşım..:lepi:

şükür kavuşturana tiwikscim..deminden beri bekliyorum kullanıcı profiline bakıyorsun.. bu arada ben arkadaş listene eklemişsin sağol canımcım..

geldin mi gülüm kocişi yatırdın kendin kaçtın hekaydirigubbakcemile3valla canım çok iyi normal problem yok didi zatı muhterem drumuz ilk tahlilde gece kalkıp tıkındım mandalina peynir ekmek yemiştim bir de o gün çok üzgündüm stres yaramıyor gerçekten

anladım canım mart annelrine ben de bakıyorum ama daha oraya teşrif edemedim teyze oldun gözün aydın görebildinmi peki yeğenini Sen mart annesi olacanksın ben biliyorum dr ne dedi söylemedin bize ondan mı böyle dedin

yok anacım ne yatması gecce kuşu mübarek tv seyrediyor yan odada ama kafam rahat yani..sositososito oh oh tahliline sevindim canım iyi çıkmasına ..bu arada zati muhtereme ziyaretime benim de az kaldi 14 gün sonra ilacım bitiyor..sonra dört gün sonra adet olucam o zaman ararım bakalım ne zaman buyur gel diyecek.. sabırsızlıkla bekliyorum...delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…