- 11 Kasım 2019
- 162
- 318
- 35
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #108.901
Maşallah sana da bebişe deSelamlar bugün yine kontrolüm vardı. Bir hafta on gün önden gidiyor diye sevinirken bugün haftasıyla tam uyumu çıktı. 2070 gram. Yine buna şükür tabi. Alttan muayene etmedi rahim ağzı kapalı dedi. Nstye girmemi gerekli görmedi. Plesenta hala yerinde yukarı çıkmamış :/
Sağlıkla alın kucağınıza inşallah. Plesenta kaçıncı haftadan beri o durumda?Selamlar bugün yine kontrolüm vardı. Bir hafta on gün önden gidiyor diye sevinirken bugün haftasıyla tam uyumu çıktı. 2070 gram. Yine buna şükür tabi. Alttan muayene etmedi rahim ağzı kapalı dedi. Nstye girmemi gerekli görmedi. Plesenta hala yerinde yukarı çıkmamış :/
Çok teşekkür ederim. Bu topiği canlı tutmaya çalışıyorum elimden geldiğince. Çünkü insan paylaştıkça, okudukça rahatlıyor :) Amin inşallah hepimiz görürüzSizi takip ediyorum çok sevindim iyi olmanıza. Bizim gibi serklajli gebelere güzel bir örnek ve motivasyonsunuz. Rabbim yavrunuzu zamanında ve sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Canım amin inşallah hep beraberÇok şükür rahim ağzında bi şey yok. 37leri göreceğiz annesi merak etme
Sağol canım benim amin inşallah. Evet çok seviyorlar bizi germeyi bu bebikler. Eşim bile ben tansiyon ölçtürmeye gidince doktoru darlamış. Öndeydi bu bebek noldu diye. Doktor da normal demiş :)Maşallah sana da bebişe dehaftasıyla uyumlu olması çok güzel. benimki bi ileri bi geri çıkıyor, küçük gerilimler veriyor minik cadı 32.ye de geldin Allah’ın izniyle 37-38 de olacak canım. Darısı başımıza
Çok teşekkür ederim. Muhtemelen en başından beri böyle ilk kez 12.haftada söylemişti doktorum.Sağlıkla alın kucağınıza inşallah. Plesenta kaçıncı haftadan beri o durumda?
12.haftadayım. Bugün kontrolde öyle bir şey dedi doktor. İki gündür biraz kanamam olmuştu.Çok teşekkür ederim. Muhtemelen en başından beri böyle ilk kez 12.haftada söylemişti doktorum.
aslında sonradan özellikle 20-24. haftalarda çıkma ihtimali çok çok yüksek. Umarım sizinki de öyle olur.12.haftadayım. Bugün kontrolde öyle bir şey dedi doktor. İki gündür biraz kanamam olmuştu.
Amin inşallah. Serklaj da yapacağız dedi doktor. Allah kolaylık versin hepimize.aslında sonradan özellikle 20-24. haftalarda çıkma ihtimali çok çok yüksek. Umarım sizinki de öyle olur.
Haftasıyla uyumlu olsun da gerisi önemli değil canım ne güzel 2 kiloya da ulaşmışsınız maşallah bebişe daha 3 kg olacak 37-38 rahat rahat göreceksinSelamlar bugün yine kontrolüm vardı. Bir hafta on gün önden gidiyor diye sevinirken bugün haftasıyla tam uyumu çıktı. 2070 gram. Yine buna şükür tabi. Alttan muayene etmedi rahim ağzı kapalı dedi. Nstye girmemi gerekli görmedi. Plesenta hala yerinde yukarı çıkmamış :/
Canım maşallah senin haftan da baya ilerlemiş çok şükür. Haftası ile uyumlu ise 1900-2000 arası çıkma ihtimali çok yüksek bu randevunda. Ben artık her hafta gidiyorum ama nedense geriliyorum öncesinde sanki bir sorun çıkacak da hop doğuma alacaklar gibi geliyor. Sonra iyi geçince sınavdan geçen çocuk gibi rahatlıyorumHaftasıyla uyumlu olsun da gerisi önemli değil canım ne güzel 2 kiloya da ulaşmışsınız maşallah bebişe daha 3 kg olacak 37-38 rahat rahat göreceksinben de haftaya perşembe gideceğim 3 hafta üzerine çok özledim oğluşu bakalım kaç kilo olmuşuz hep haftasıyla uyumlu gidiyor benimki 1600 ancak olmuşuzdur 31+2 olacağım gittiğimde 2 kiloyu görsem çok rahatlarım
O hepimizde var sanırım her randevuda sanki açılman var sancın var diyecek gibi geliyorCanım maşallah senin haftan da baya ilerlemiş çok şükür. Haftası ile uyumlu ise 1900-2000 arası çıkma ihtimali çok yüksek bu randevunda. Ben artık her hafta gidiyorum ama nedense geriliyorum öncesinde sanki bir sorun çıkacak da hop doğuma alacaklar gibi geliyor. Sonra iyi geçince sınavdan geçen çocuk gibi rahatlıyorum
Hadi güzel haberlerle gel canım 32 de doğum izni başladığı için rapor işe yarar mı sanki çalışmadığın için doğum sonrasına aktaramıyorsun izinleri diye biliyorum ama yanlış da olabilir tabi emin değilimBenim de salı günü kontrolüm olacak inşallah. Ciğer geliştirici iğne vururuz dedi doktor. 32.hafta da eğer iş yerin evden devam etmene izin vermezse raporunu yazarız dedi.
Yanlış söyledimHadi güzel haberlerle gel canım 32 de doğum izni başladığı için rapor işe yarar mı sanki çalışmadığın için doğum sonrasına aktaramıyorsun izinleri diye biliyorum ama yanlış da olabilir tabi emin değilimciğer geliştirici benim doktor gerek yok demişti 28de bakalım bu sefer ne diyecek merakla bekliyorum
Bu randevun da nstye girebilirsin bence canım.O hepimizde var sanırım her randevuda sanki açılman var sancın var diyecek gibi geliyordediğin gibi derin bir nefes alarak çıkıyorum doktordan 2-3 hafta daha rahatım diyorum bende bundan sonra 2 haftada bir gideceğim nst yi merak ediyorum ne zaman gireceğim acaba
Artık rahatla bence canım bak 31 bitecek 32 ye giriyoruz inşallah bebişler en azından 37 ye kadar kalacak bu kontrolde sıkıntısız geçerse iyice rahatlayacağızYanlış söyledimben şu an evden devam ediyorum çalışmaya, eğer iş yeri böyle devam edebilirsin derse 36ya kadar devam. Ama yok derlerse doğum iznine başlayacağım.
Ben de her kontrole giderken tedirgin oluyorumdoktorun odasından gülerek rahat çıkan insanlara aşırı imreniyorum yalan yok.
Benim hunileşmem hafif de olsa var. Bebek de dikişe doğru hafif baskı yapıyor sanırım ondanSpycie canım neden ciğer geliştirici vuracakmış ki.
Merhaba hanımlar bende sizin gibi kayiplar yaşadım ve tekrar gebeyim iki haftaya kadar serklaj olacağım. Sormak istediğim şey çalışanlar serkalj olduğu ay kesin rapor alıyor mu. Çalışmayı düşünmüyorum öğretmenim okul açılıyor doktora serklajdan sonra rapor verilir değil mi dedim belli olmaz felan dedi o zaman ki duruma göre değerlendiririz dedi. Milli eğitimde hemen al rapor alacaksan yoksa ücretsiz izne çık diyor ne yapsam bilemedim. Raporu herkes alıyor mu acaba. Rapor hakkım varsa onu kullanmak isterim
Merhaba, geçmiş olsunMerhaba hanımlar bende sizin gibi kayiplar yaşadım ve tekrar gebeyim iki haftaya kadar serklaj olacağım. Sormak istediğim şey çalışanlar serkalj olduğu ay kesin rapor alıyor mu. Çalışmayı düşünmüyorum öğretmenim okul açılıyor doktora serklajdan sonra rapor verilir değil mi dedim belli olmaz felan dedi o zaman ki duruma göre değerlendiririz dedi. Milli eğitimde hemen al rapor alacaksan yoksa ücretsiz izne çık diyor ne yapsam bilemedim. Raporu herkes alıyor mu acaba. Rapor hakkım varsa onu kullanmak isterim