Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Kızlar nasılsınız durumlar nasıl? Bugün 32. haftaya girdim çok şükür.
Maşallah canım ne güzel bundan sonrası daha rahat geçer Ben de 32 ye gireceğim günü iple çekiyorum 32 yi sınır koydum epey rahatlayacağım 2 gün sonra 30. Haftaya gireceğim 30lara gelmiş olmak bile çok güzel inşallah şöyle en azından 35lere gelmeyi başarabilirim

Canım maşallah. İnşallah oralara geliriz

Ay cok sevindim maşallah. 40 ları gör ınş
Biz de iyiyiz şükür. Detaylıya girdim. Hersey yolunda sımdılık şükür. İnş hep böle devam ederiz.
Aaa süper canım maşallah. Hep böyle gitsin inşallah.
Benim plesentadan dolayı zaten 37'de alacağını söyledi doktor. Tabi yukarı çıkmazsa ama bu saatten sonra çıkmaz dedi. Olsun ben 37'lere geleyim de daha ne isterim :)

Bu şekilde erken doğum riski olduğunda normal doğum oluyor mu yoksa sezaryene mi alıyor doktor

Spycie Canım o haftanın içindesin manasına geliyor. Yani 30.hafta demek 29+0 ile 29+6 arasındaki günleri ifade ediyor. Sorun bu ise. Bu arada maşallah sana da haftana da :)

Merhaba kızlar bende tüp bebek 2 embriyo transferi ile üçüzlere hamile kaldım ama maalesef rahimağzı yetmezliği nedeniyle 20. Haftada erken doğumla bebeklerimi kaybettim ve rahimağzı yetmezliği teşhisi konuldu
Doğum 3 ay önce oldu bu acıyı bastırabilmek için bu ay yine tedaviye başladım ve cumartesi transferim olucak ama doktorum transfer edilcek embriyo sayısını bana bıraktı ikiz olmasını çok istiyorum hemende 2 embriyo hamilelik sansınıda yükseltiyor isteme nedenlerimden bir taneside bu
Aranızda ikizlere hamile olup rahimağzı yetmezliği olanlar varmı acaba beni bilgilendirirlerse çok ama çok sevinirim

Canım öncelikle başın sağolsun. Doktorun önceden hiç ölçmemişmiydi rahim ağzını ? İkizlere gebe olup serklajla sağlıkla kucağına alan bir çok arkadaş var bu grupta. Serklajı erken bir zamanda yaptırırsan sorun yaşamazsın inşallah

Canım ben hep serklaj istedim ama yurtdışında yaşadıgım için ilk gebelikte yasak oldugunu heleki ilk gebelik çogulsa hiç atamıycaklarını söylediler bu gebeliğimde türkiyede olmayı ve hemen serklaj yaptırmayı düşünüyorum

Ne garip uygulama. Bende 16. Haftada farkettşk canım ilaçlarla iğnelerle uzattık hamdolsun. Bencede gel Türkiye’de bir tanıdığın veya ailen varsa

Ne garip uygulama. Bende 16. Haftada farkettşk canım ilaçlarla iğnelerle uzattık hamdolsun. Bencede gel Türkiye’de bir tanıdığın veya ailen varsa
Maşallah canım rabbim hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin inşallah
Suan türkiyedeyim cumartesi transferim var 2 embriyo konulsun çok istiyorum inşallah bizlerde son haftaları görürüz

Spycie Canım o haftanın içindesin manasına geliyor. Yani 30.hafta demek 29+0 ile 29+6 arasındaki günleri ifade ediyor. Sorun bu ise. Bu arada maşallah sana da haftana da :)
Evet canım tam onu merak ediyordum. Bir de kaç aylık dendiğinde hafta bazında söyleyince “yani kaç ay” diye soruyorlar, ben de7 gibi diyorum
Senin de haftana bebişine ve sana maşallah canım :) perşembe inşallah kontrol var geçen hafta bebiş küçük çıkmıltı inşallah toparlamıştır

İnşallah toparlamıştır canım.

Çok üzüldüm canım
Kasim anneler grubundaki yazını da şimdi gördüm
Seni hatırlıyorum ondan
O zamanlar Biseyler yazmayınca kötü bisey olduğunu hissetmiştim
Benim tek gebelikti ama M Mrym44 yanlış hatırlamıyorsam ikiydi sanırım.Mesaji Görürse cevap yazar inşallah
Bide Facebook bir grup var aşağıya foto ekliyorum oradaki arkadaşlarda yardımcı olurlar mutlaka

Eklentiler

• Screenshot_20221006-091953_Facebook.jpg
    86,4 KB · Görüntüleme: 24
Merhaba canım bende seni hatırlıyorum sendedemi rahimağzı uetmezliği vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…