Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Biz daha iyiyiz Allah a şükür
Ara ara kusmaları oluyor
Topuk kanımızda bir değer kötü cikti ne yazık ki onun ile uğraşıyoruz
İyi olacağız inşallah
Allah şifa versin canım.
Kusmalara takılma geçici reflüdür o. Biz 2 yaşına kadar yaşadık. Doktor büyüyünce mide ile borusu yerini bulacak demişti öyle de oldu.

Oh ne güzel. Her şey yolunda gitsin inşallah. Benim de haftaya serklajım var. Tırsıyorum sanki

Maşallah bebiş önden gidiyor sanırım ne güzel günde verilmiş sadece 1 ay kaldı ama çok güzel geldin buraya kadar bundan sonrası da öyle geçer zaten sağlıkla bebeğini kucağına alıp beraber eve evinize gideceksiniz

Oh ne güzel. Her şey yolunda gitsin inşallah. Benim de haftaya serklajım var. Tırsıyorum sanki
Canım serklaj sonrası 2-3 saat sızı oluyor olmuyor diyemem. İlk idrarını yaptıktan sonra da rahatlıyorsun. Açıkça yazıyorum çünkü ben biraz daha azını beklediğim için şaşırmıştım. Yani ne çok basit hiç duymuyorsun bile denecek birşey ne de çok fena denecek birşey. şimdiden geçmiş olsun şifa olsun.

Amin canım nasip olur inşallah. Hala hayal gibi geliyor. Ana kucağı ile mi gideceğiz falan diyorum eşime.

Yaaaaaaa darısı bizeeeee
Cok mutlu oldum. Ne kadar az kaldı ; gerçi sana sormak lazım bazen zaman geçmiyor malum tatlı bi heyecan sardı mı

Amin canım nasip olur inşallah. Hala hayal gibi geliyor. Ana kucağı ile mi gideceğiz falan diyorum eşime.
Öyle oluyor canım gerçekten ben de mesela erken doğsa bile küveze girer çıkar eve gelir galiba bu sefer anne baba olacağız diyorum çok garip bugün dolabını yerleştirdim hayal gibi gerçekten

Öyle oluyor canım gerçekten ben de mesela erken doğsa bile küveze girer çıkar eve gelir galiba bu sefer anne baba olacağız diyorum çok garip bugün dolabını yerleştirdim hayal gibi gerçekten
Ya evet canım insan hayati tehlike sınırını geçince rahatlıyor zor süreçlerde olsa seninle kalacağını bilmek umut ve mutluluk veriyor insana. İnşallah da tam zamanında doğar.

Amin inşallah. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Ya evet canım insan hayati tehlike sınırını geçince rahatlıyor zor süreçlerde olsa seninle kalacağını bilmek umut ve mutluluk veriyor insana. İnşallah da tam zamanında doğar.
İnşallah ya zaten daha hiçbir hazırlığım yok hastane çantam bile yok biraz daha beklemek zorunda bebiş

Hayırlısı olsun canım çok sevindim inşallah her şey yolunda devam edecek

Kızlar bugün gün boyunca ara ara kasıklarım sızladı yaa adet sancısı benzeri. Şuan bile sızı var. normalde de oluyor da gün boyunca olunca endişelendim. Hafiften de belim ağrıyor sanki. Dün ne güzel rahatlamıştım doktor çıkışı yine gerildim :/

Al bi magnezyum. Progestan günlük en fazla 800 mg alınabiliyor; varsa günlük hakkından bi tane fazla al. Keser hemen uzan dinlen az kaldı inş ha bi de ayaklarını karnını sıcak tutmaya bak canım

Al bi magnezyum. Progestan günlük en fazla 800 mg alınabiliyor; varsa günlük hakkından bi tane fazla al. Keser hemen uzan dinlen az kaldı inş ha bi de ayaklarını karnını sıcak tutmaya bak canım
Sağol canım progestanı sabah akşam kullanıyordum. Böyle durumlarda bir tane daha atayım madem. Magnezyumu 2 kere içiyordum zaten. Bugün daha iyiyim şimdilik. İnşallah böyle gider.

Sağol canım progestanı sabah akşam kullanıyordum. Böyle durumlarda bir tane daha atayım madem. Magnezyumu 2 kere içiyordum zaten. Bugün daha iyiyim şimdilik. İnşallah böyle gider.
Progestan sabah ve akşam 200 mg alınca, kesin agrım oluyor benim; önceki gebeliğimde de böyleydi. Sonra 3 e çıkardık, cok iyi geldi. Ama bazen fazla hareket edersem; agrım olursa 1 magnezyum diasporal içiyorum, cok şükür iki aldığım olmadı henüz. Ya da dışarı çıkacaksam önceden içiyorum magnezyumu; ama hergün içmiyorum , çünkü vücut alışırmış dediler.
Ha bi de; günde üç progestan ve bir magnezyuma rağmen, bir ya da iki kez agrım cok oldu, canım sıkıldığı bi zmn dilimi vardı. O zmn progestanı 4 yaptım günde o kadar. Sonra yine 3 e düştüm
İnş toparlarsın sende

Haftan ilerlediği için normal bence canım ama ağrın çoksa magnezyum 1 içiyorsan 2 içebilirsin veya R Renklirenkli dediği gibi progestanı arttırabilirsin artık yalancı sancılar da olur sende

R Renklirenkli hzlsel Haklısınız aslında yalancı sancılar bile olsa artık normal. Ama bütün gün sürdü neredeyse bir an panik oldum. Bir de dün birden çatı ağrısı başladı çok garip ve rahatsız edici bir şeymiş. Bugün o da daha az göreli. Çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…