- 4 Kasım 2016
- 1.375
- 1.958
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #108.601
Canım ne zamandı bir sonraki kontrolün diye soracaktım cuma günüymüş. Bence mutlaka bir nst ye soksun canım. için rahat eder en azından. ama aynı zamanda bebek hareket ediyor ve toplanmıyorsa sorun yoktur bence.Kızlar merhaba. Benim karnım hep sert ya yatarken de sert ayaktaykende. Ağrım yok ama sert. Ve kuzum da hareketli baya. benim etim çok serttir normalde de ama korkuyorum artık yani
virginiastat R Renklirenkli
Benim normalde basenlerim vardır onlar bile etli olmasına rağmen sertler etim serttir ama konu bebek olunca biraz tırsıyorumCanım ne zamandı bir sonraki kontrolün diye soracaktım cuma günüymüş. Bence mutlaka bir nst ye soksun canım. için rahat eder en azından. ama aynı zamanda bebek hareket ediyor ve toplanmıyorsa sorun yoktur bence.
benim karnım da birden genişledi sanki rahatsızlık veriyor gerginliği falan ama yatarken olmuyor pek ayakta iken huzursuz ediyor.
Valla genellikle hamilelerde karın sert oluyor zaten canım bence endişelenecek bi şey yok ama doktora gidince de sor tabi, yanlış yönlendirmiyim. İnanmıcaksın ama bende karnım yumuşak diye endişeleniyorum bikaç gündürKızlar merhaba. Benim karnım hep sert ya yatarken de sert ayaktaykende. Ağrım yok ama sert. Ve kuzum da hareketli baya. benim etim çok serttir normalde de ama korkuyorum artık yani
virginiastat R Renklirenkli
Bende biraz video baktım yumuşacık göbekler gördüm stres yaptım vallaValla genellikle hamilelerde karın sert oluyor zaten canım bence endişelenecek bi şey yok ama doktora gidince de sor tabi, yanlış yönlendirmiyim. İnanmıcaksın ama bende karnım yumuşak diye endişeleniyorum bikaç gündürbebeğimin hareketlerini hissediyorum kıpır kıpır onda da problem yok şükür ama bana da bu yumuşaklık garip geliyor
Canım bu arada alttakı resimde bebek donmuş görünüyorBende biraz video baktım yumuşacık göbekler gördüm stres yaptım valla
Evet evet baş geliş dedi doktorum. Ama çok hareketliCanım bu arada alttakı resimde bebek donmuş görünüyorsahiden dondu mu peki
Ya oğlumun döndüğü anı hatırlıyorum daEvet evet baş geliş dedi doktorum. Ama çok hareketli
2 hafta hastanede kaldıktan sonra cumartesi taburcu oldum pazar günü hafif kanama başladı. Pazartesi doktora gittim normal herhangi bir sorun yok dedi. Salı sabahı çok büyük kanamayla uyandım. Tekrar araştırma hastanesine geldim ve dikişler alındı. Şuan 1.40 cmlik açıklık var tekrar yatışım yapıldı. Dikişlerin neden alındığını bilmiyorum herhangi bir açıklama yapılmadıUrfa’dan bi arkadaş vardı hastanede yatıyordu nasıl oldu acaba
Çok geçmiş olsun canım 2 hafta daha dayansan artık risk kalmayacak inşallah. Belki dikişler zarar veriyordur Rahime2 hafta hastanede kaldıktan sonra cumartesi taburcu oldum pazar günü hafif kanama başladı. Pazartesi doktora gittim normal herhangi bir sorun yok dedi. Salı sabahı çok büyük kanamayla uyandım. Tekrar araştırma hastanesine geldim ve dikişler alındı. Şuan 1.40 cmlik açıklık var tekrar yatışım yapıldı. Dikişlerin neden alındığını bilmiyorum herhangi bir açıklama yapılmadı
Çok sağol canım inşallah dayanır biraz daha. Hemşire kanaman çok olduğu için almıştır dedi.Çok geçmiş olsun canım 2 hafta daha dayansan artık risk kalmayacak inşallah. Belki dikişler zarar veriyordur Rahime
Dayanır kuzum sıkma canını emin ellerde hastanedesin. Artık büyüdü bizim çocuklar rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinÇok sağol canım inşallah dayanır biraz daha. Hemşire kanaman çok olduğu için almıştır dedi.
Geçmiş olsun canım. İnşallah dayanır 3-4 hafta daha2 hafta hastanede kaldıktan sonra cumartesi taburcu oldum pazar günü hafif kanama başladı. Pazartesi doktora gittim normal herhangi bir sorun yok dedi. Salı sabahı çok büyük kanamayla uyandım. Tekrar araştırma hastanesine geldim ve dikişler alındı. Şuan 1.40 cmlik açıklık var tekrar yatışım yapıldı. Dikişlerin neden alındığını bilmiyorum herhangi bir açıklama yapılmadı
Ben doktora gitmeden önce bebeğimi tembihledim doktorun yanındada toplan dedimAyy inşallah benimde öyledir. Benim hastanede olmaz şimdi cins kızım
Benim kız babası kılıklı. Cins yap dediğini yapmazBen doktora gitmeden önce bebeğimi tembihledim doktorun yanındada toplan dedim
Dediğimi yaptı
Çok çok geçmiş olsun canım inş biraz daha dayanır sağlıkla kucağına alırsın fan durumun nasıl kanama devam ediyor mu sancın var mı2 hafta hastanede kaldıktan sonra cumartesi taburcu oldum pazar günü hafif kanama başladı. Pazartesi doktora gittim normal herhangi bir sorun yok dedi. Salı sabahı çok büyük kanamayla uyandım. Tekrar araştırma hastanesine geldim ve dikişler alındı. Şuan 1.40 cmlik açıklık var tekrar yatışım yapıldı. Dikişlerin neden alındığını bilmiyorum herhangi bir açıklama yapılmadı
Çok şükür canım sancı yok kanama da azaldı. Birkaç hafta daha dayanır inşallahÇok çok geçmiş olsun canım inş biraz daha dayanır sağlıkla kucağına alırsın fan durumun nasıl kanama devam ediyor mu sancın var mı