Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
ya bişey diycem şimdi duş aldım çamaşırım çok ıslanmıştı tam kurulanmadım heralde dedim değiştirdim az önce wc ye gittiğimde yine brz ıslaktı . Suyum mı geliyor diye korktum şuan ama normal mi ki şeffaf su gibi akıntı . Serklajda kese delinse o an belli olur değil mi

ya bişey diycem şimdi duş aldım çamaşırım çok ıslanmıştı tam kurulanmadım heralde dedim değiştirdim az önce wc ye gittiğimde yine brz ıslaktı . Suyum mı geliyor diye korktum şuan ama normal mi ki şeffaf su gibi akıntı . Serklajda kese delinse o an belli olur değil mi
Progestan kullanıyorsan o geri akıyor canım özellikle de çamaşırın önüne doğru yuvarlakça bir şekil oluşturarak ıslatıyor epeyce.

Kontrolün ne zaman canım?
Bebeğin suyu bi anda gelir
Şimdi nasılsın ?Doktorun antibiyotik verdi mi?

Bnm ilk doğumumda bir amda gelmişti ama sızıntı gibi geliyor sanki şuan . Haftası da küçük 80-100 ml anca olması lazım bu haftada , sızıntı gibi gelen bu eğer su ise bitti demektir nerdeyse . Valla aklıma türlü şey geliyor hayırlısı

Keseyi delse o anda gelir ama dmi ? Dün oldum ameliyatı bu sabah gelmeye başladı böyle . Dün bide ebeler akşam 6 gibi tampon takmışlar ameliyatta onu çıkardılar üç tane ebe baya elini soktu zorla çıktı

Kızlar merhaba. Benim karnım hep sert ya yatarken de sert ayaktaykende. Ağrım yok ama sert. Ve kuzum da hareketli baya. benim etim çok serttir normalde de ama korkuyorum artık yani
virginiastat virginiastat R Renklirenkli
Canım sen sertliğinden doktora bahsetmiş miydin?Ne demişti?Magnezyumda kullanıyorsun aslında
Nstyi sorsana doktoruna ne zaman gireceğim diye?Belki öne alır zamanını

X