-
- Konu Sahibi hidennisko
- #108.581
Ya aslında çıkmış da çok pahalı tabi bizimkiler Adana'dan getirdi bana :)Antepli değilim. Sadece Antep’te yaşıyorum aslen Malatyalıyım. Daha çıkmadı ama az kaldı. Sen aslen nerelisin
Progestan kullanıyorsan o geri akıyor canım özellikle de çamaşırın önüne doğru yuvarlakça bir şekil oluşturarak ıslatıyor epeyce.ya bişey diycem şimdi duş aldım çamaşırım çok ıslanmıştı tam kurulanmadım heralde dedim değiştirdim az önce wc ye gittiğimde yine brz ıslaktı . Suyum mı geliyor diye korktum şuan ama normal mi ki şeffaf su gibi akıntı . Serklajda kese delinse o an belli olur değil mi
Belki tek tük çıkmıştır. Ben fıstıktan mı bahsediyorsınYa aslında çıkmış da çok pahalı tabi bizimkiler Adana'dan getirdi bana :)
Yok daha vajinal bu gece koyacağım da su gibi progestab daha önxe koymuştum o koyu ve renkliydiProgestan kullanıyorsan o geri akıyor canım özellikle de çamaşırın önüne doğru yuvarlakça bir şekil oluşturarak ıslatıyor epeyce.
Taze antep fıstığından bahsediyorum evet :) ama daha tam olgunlaşmamıştı.Belki tek tük çıkmıştır. Ben fıstıktan mı bahsediyorsın
Kontrolün ne zaman canım?ya bişey diycem şimdi duş aldım çamaşırım çok ıslanmıştı tam kurulanmadım heralde dedim değiştirdim az önce wc ye gittiğimde yine brz ıslaktı . Suyum mı geliyor diye korktum şuan ama normal mi ki şeffaf su gibi akıntı . Serklajda kese delinse o an belli olur değil mi
Bnm ilk doğumumda bir amda gelmişti ama sızıntı gibi geliyor sanki şuan . Haftası da küçük 80-100 ml anca olması lazım bu haftada , sızıntı gibi gelen bu eğer su ise bitti demektir nerdeyse . Valla aklıma türlü şey geliyor hayırlısıKontrolün ne zaman canım?
Bebeğin suyu bi anda gelir
Şimdi nasılsın ?Doktorun antibiyotik verdi mi?
Kontrol normal 1 ay sonra artık dedi . En son bu sabah baktı bebeğe . Antibiyotik bu gece yarısı vurdular en son hastanede . Akşam da azeltin içeceğimKontrolün ne zaman canım?
Keseyi delse o anda gelir ama dmi ? Dün oldum ameliyatı bu sabah gelmeye başladı böyle . Dün bide ebeler akşam 6 gibi tampon takmışlar ameliyatta onu çıkardılar üç tane ebe baya elini soktu zorla çıktıKontrolün ne zaman canım?
Allah korusun canım.Bnm ilk doğumumda bir amda gelmişti ama sızıntı gibi geliyor sanki şuan . Haftası da küçük 80-100 ml anca olması lazım bu haftada , sızıntı gibi gelen bu eğer su ise bitti demektir nerdeyse . Valla aklıma türlü şey geliyor hayırlısı
GünaydınGünaydın kızlar. 27 haftaya girdim çok şükür :)
Ooo maşallahGünaydın kızlar. 27 haftaya girdim çok şükür :)
Ay amin inşallah canım :)Ooo maşallahhadi yine iyisin bundan sonrası güllük gülistanlık
Darısı bize inş
Canım sen sertliğinden doktora bahsetmiş miydin?Ne demişti?Magnezyumda kullanıyorsun aslındaKızlar merhaba. Benim karnım hep sert ya yatarken de sert ayaktaykende. Ağrım yok ama sert. Ve kuzum da hareketli baya. benim etim çok serttir normalde de ama korkuyorum artık yani
virginiastat R Renklirenkli