-
- Konu Sahibi hidennisko
- #107.601
Çok geçmiş olsun üç bebek dile kolay rabbim sabırlar versin bu sefer sağlıkla alın inşallah kucağınıza,benim doktorda sadece proluton ve Protestan veriyor kasılmalarım var desem verirmi acabaEndol çok mecbur kalinmadikca herkese verilmiyor yan etkileri bebekte cok fazla diye. Adalati kizim da kullandim kasilmalarim hep sürdü. Bunda nidilati kullanmak da israrci oldum gunde bir iki ancak kasiliyor çok iyi geldi bana. Bazi dr. Vermiyor bu ilaclari ama sonra yaşananlarin sorumlulugunu da almiyor. Magnezyum bile vermeyen doktorlar yuzunden cahillik edip uc bebek kaybettim.
Endol çok mecbur kalinmadikca herkese verilmiyor yan etkileri bebekte cok fazla diye. Adalati kizim da kullandim kasilmalarim hep sürdü. Bunda nidilati kullanmak da israrci oldum gunde bir iki ancak kasiliyor çok iyi geldi bana. Bazi dr. Vermiyor bu ilaclari ama sonra yaşananlarin sorumlulugunu da almiyor. Magnezyum bile vermeyen doktorlar yuzunden cahillik edip uc bebek kaybettim.
Cok teşekkur ederim hepimiz sağlikla alalim inşallahÇok geçmiş olsun üç bebek dile kolay rabbim sabırlar versin bu sefer sağlıkla alın inşallah kucağınıza,benim doktorda sadece proluton ve Protestan veriyor kasılmalarım var desem verirmi acaba
Kâr zarar hesabi yapilarak mecbur kalinca herşey veriliyor da işte.. Allah vicdanlilara denk getirsinNidilatı evet kimse kolay kolay vermiyor bugün doktorum sende kullandığım ilaçları diğer doktorlar aynı reçetede bir araya asla getirmezler dedi. Ben günde 12 tane kullanıyorum nidicardı onun sayesinde bu zamana kadar geldim. Magnezyum vermemek nedir ya çok üzgünüm 3 bebekte cidden zor. Sağlıkla alırsın inş kucağına bu sefer
Kâr zarar hesabi yapilarak mecbur kalinca herşey veriliyor da işte.. Allah vicdanlilara denk getirsinBana da nidicart hastane dişinda verilmiyor eczanede bulamazsin dedi, peki ya bulursam kac tane kullaniyim dedim, 3 dedi. Yaşadigim sehirde bulamadim ankaradan getirttim, bende onun sayesin de kucuk kizimla ilgilenebiliyorum.
Balıkesir de yaşiyorum bende cok şaşirdim bildigin tansiyon ilaci neden bulunmaz diyeÇok şaşırdım eczanede bulamamanıza. Küçük bir yerdesiniz sanırım.
Endol almadım canım progestan sadece. İnşallah Havuç suyu da ise yarar. Çok teşekkür ederimCok teşekkur ederimrahim boyun çok güzel ama yinede dikkatli ol hayatını tempolu yaşama, ufak tefek işlerini yap uzan, sonra zaten hic yatma imkanimiz olmayacak
Endol almişmiydin bu kisalma surecinde genelde o suyu azaltiyor. Ama havuç suyunun arttirdigini okumustum. Benimde gebeliğim de su sizintim vardi 5 cm di sanirim kilo almasinj gelisimini etkiliyor ama seninki daha korkulcak durumda değil düzelir
Cok teşekkur ederim hepimiz sağlikla alalim inşallaheğer kasilma yada ağri yaşiyosaniz mutlaka isteyin. Agri ve kasilma yasamayinca rahim boyuda zarar
1 haftaya kadar gelen kanama normal benim leke gibi geliyordu bianda kesiliyor sonra. Karninda ki şişlik gazdan mı acaba.Arkadaşlar serklaj sonrası akıntı nasıl oluyor acaba Cuma günü oldum böyle hafif sulu kanlı akıntım oluyor normal mi acaba birde karnım acayip şiş sanki patlayacak gibi bunlar normalmi,birde progestan fitili hemen kullandınızmı vajinal olarak yoksa içtinizmi
Fitil olarak kullan dedi ama ben yutuyorum dediğiniz gibi korkumdan şişkinlik geçti gibi kabız olmuşum hafif ıkındım ama bişi olmaz inşallah1 haftaya kadar gelen kanama normal benim leke gibi geliyordu bianda kesiliyor sonra. Karninda ki şişlik gazdan mı acaba.
Progestani da 4 5 gun sonra fitil olarak almaya başlarim daha yara enfeksiyona açık diye sende yut bi kac gun bence. Bu benim 5. Serklajim bugun kontrolde bebegin dikise kadar geldigini ogrendim Allah saglikla kavustursun inşallah hepimizi
Fitil olarak kullan ama şuan yara çok taze en azindan 4 5 gun mutlaka bekle sonra fitile başlarsin. Ama bu serklaj boyunca kabizliğa kokulu akintiya dikkat etmen gerekiyor magvital iste doktorundan hem kasilmalara hemde kabizliga iyi geliyor o marka magnezyum ben cok sukur hic kabiz olmadim onu içeli.Fitil olarak kullan dedi ama ben yutuyorum dediğiniz gibi korkumdan şişkinlik geçti gibi kabız olmuşum hafif ıkındım ama bişi olmaz inşallahsizinde sağlıkla ilerler inşallah sıkıntı olmadan her aşama stres Allahım yardım etsin.birde tam kasıklarımın hizasında üst tarafında ağrılar var dokununca içten bunlarda normal galiba değilmi çok dinliyorum kendimi maalesef rahat olamıyorum
Arkadaşlar serklaj sonrası akıntı nasıl oluyor acaba Cuma günü oldum böyle hafif sulu kanlı akıntım oluyor normal mi acaba birde karnım acayip şiş sanki patlayacak gibi bunlar normalmi,birde progestan fitili hemen kullandınızmı vajinal olarak yoksa içtinizmi
Çok teşekkür ederim çok sağolunMerhaba canim iki yıl sonra bı göz atayım dedim bu topige dikiş sonrası kanama normal hatta benim doktor bir hafta lekelenme gibi olabilir demişti sağlıcakla kucağına alma dilegiyle
Arkadaşlar doktor nidicard başladı günde 3 tane içiyorum ama acayip göğüs ağrısı yapıyor saat 8 de tim 12 oldu hala göğsüm ağrıyo kalbim ağrıyo ayağımın altı şişti bacaklarım kızarıyor bi tek bende mi böyle yapıyor başka bi alternatif ilaç yokmu hayattan bezdim resmen bir haftadır kullanıyorum
23 haftalık daha önümde uzun bir yol var napıcam bilmiyorumKac haftadasjn canim yan etki yapmış sanirimdoktora bir danis
23 haftalık daha önümde uzun bir yol var napıcam bilmiyorum
Adalat var onunla eş deger, oda kasilmalar için. Yan etkisi baş agrisiydi bende. İstersen doktorundan iste.Öyle ama işte sabahtandır geçmedi çaprpıntı Ağrı üniversiteye gittim perinatoloji bırak dedi nidicard ı sancım başlarsa ne olacak bilmiyorum