Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
23 haftalık daha önümde uzun bir yol var napıcam bilmiyorum
Ben günleri haftaları sayardım daha çok var nasıl geçecek zaman ya bişey olursa sağlıcakla kavuşur muyum derken kızım 8 aylık oldu beklemek çok sor sizi çok iyi anlıyorum ben stres olduğumla kaldım kendinizi rahat bırakın sonra bakıyorsunuz zaman ne hızlı geçmiş .. sağlıcakla kavuşun bebeğinize

Ay inşallah o günleri görürüm saatleri bile sayıyorum okadar zor geçiyor ki ölüp ölüp diriliyorum sanki inşallah atlatırım bende çok sağolun desteğiniz için

Aklımda olsun çok sağolun bıraktım şimdilik akşam ölüyom sandım kalp ağrısından çok kötü geçti
Dun gece yarisina kadar bende yatamadim sirtima verdigi agridan carpinti el ayak titremesi bende gunde 3 aliyorum bazen 4 ictigim de oluyor ama bitek agrilarima nidicart iyi geldigi icin devam ediyorum

Dun gece yarisina kadar bende yatamadim sirtima verdigi agridan carpinti el ayak titremesi bende gunde 3 aliyorum bazen 4 ictigim de oluyor ama bitek agrilarima nidicart iyi geldigi icin devam ediyorum
Benimde öyle sırtım omuzlarım hep ağrıdı yanıyordu sanki göğsüm şimdi de ağrım başladı hafif içiçem bende büyük ihtimalle tekrar of nasıl geçecek böyle acaba diyorum antidepresan gibi saati gelince istiyormu vücut o yüzden mi bukadar ağrı yapıyo suyuda çok içmek lazım mış 2.5 lt içiyorum ama yetersiz galiba bugün kardiyoloji ye gittim okadar çok ağrıdı sıkıntı yok kalpte dedi ilaç içtikten sonra tuzlu bişiler yiyebilirsin dedi ama tuzla falan olacak gibi değil Allah yardımcım olsun hepimizin

İlaci ictikten 1 saat sonra basliyor bendeki yan etkiler. suyuda 3 lt kadar iciyorum ama hic bisey fayda etmiyor kalkip bi dolaniyorum yuregim agzimda atiyor sanki. Mecbur iciyorum yoksa kasilmam basliyor hemen, zaten rahim boyum kalmadi bebek dikişte.

Ay inşallah o günleri görürüm saatleri bile sayıyorum okadar zor geçiyor ki ölüp ölüp diriliyorum sanki inşallah atlatırım bende çok sağolun desteğiniz için
İnş herseyin hayırlısı sonuç değişmeyecek tadını çıkarın ben 30 ları nasıl görücem derken 39 gördüm nasip kısmet hatta bana yatıyorsun ne güzel doğsun bu günlerini ararsın diyorlardı iyi düşünün iyi olsun gerçekten kafanızı rahat tutun

Maşallah sağlıkla büyütün ağzınızın tadı bozulmasın hiç inşallah darısı da bize çok sağolun çabuk geçer inşallah

Tuzlu bişiler yiyin doktor söyledi bana bi saat önce içtim mecburen ağrım oldu tuzlu şeyler yedim sanki daha az oldu gibi çarpıntı sizde deneyin isterseniz bi

Tuzlu bişiler yiyin doktor söyledi bana bi saat önce içtim mecburen ağrım oldu tuzlu şeyler yedim sanki daha az oldu gibi çarpıntı sizde deneyin isterseniz bi
Bi onceki hamileligim de hipertansiyon ciktiği için bu gebelikte cok az tuzlu yiyorum yinede tansiyon 14 15 oldugu oluyor o yuzden yiyemiyorum size iyi geldigine sevindim

Merhaba 24 den 34.haftaya sadece dikiş üzerinde geldiğinizi söylemişsiniz. Umutlarım yeşerdi
29.haftamdayım doktorum önlem amaçlı ciğer geliştirici yapmıyor. Ne zaman sancıyla gelirden ozaman yaparız durdurabildiğimiz kadar durdururuz dedi. Ama ben korkuyorum. Size ciğer geliştirici yapılmışmıydı ?

Merhaba canim evet yalnis hatrlamiyosam 28de yapıldı ayne kuzum 24 34e kadar oğlum sadece sikis tutdu cunki acilmam baslamisdi hiç rahim uzunluğu kalmamıştı sadece yatarak ilaçlarımı duzenli kullanarak 34e geldim oğlum çok şükür kuveze girmedi

Maşallah maşallahbizede sağlıklı hayırlı kavuşmalar nasip etsin rabbim. Hangi ilacı kullandığınızı hatırlıyormusunuz ? Takviyeler haricinde.
Progestan , pruloton, magnezyum ve adalat kullanıyorum. İnşallah yeterli olur miadına kadar

Canim ben azerbeycanda yasyorum burda porluton progestan magneziyum kullandım kasılma önleyici fitil verdi doktor adalar kullandım birde evde yapılması için serumlar damar yolu açılıp yapiliyodu

Arkadaşlar bişi sorucam 20 gün oldu serklaj olalı bugün batma var ara ara giriyor sızlama batma neden oluyor acaba dikişle mi alakalı

Arkadaşlar bişi sorucam 20 gün oldu serklaj olalı bugün batma var ara ara giriyor sızlama batma neden oluyor acaba dikişle mi alakalı
Canım o batmalar bende de hep oldu.niye oluyor diye bende çok sorguladım korktum.ama bişey olmadı hepsi normal. İçini sende rahat tut insan kendini çok dinliyor bu zamana kadar ne korkular yaşadım ağrılar batmalar.rahime baskı hissetme hiçbirinde bişey olmadı artık bende alıştım.

Çok sağol inşallah aynen çok dinliyorum kendimi herşyden korkuyorum ,dediğiniz gibi sabah batmalar vardı şimdi baskı sertleşme var hiç bitmiyor korkular inşallah bişi olmaz

Merhaba kızlar, dün kahverengi lekelenme sonrası bugün kontrole gittim. Rahim boyu 23.7 mm ölçüldü. İğne yapıldı ve adalat verildi, bir hafta sonra kontrolüm var ardından serklaj yapılacakmış. Sabahtan beri moralim sıfır, Allah hepimizi sağlıkla zamanında kavuştursun yavrularımıza

Canım hiç moralini bozma insan ilk bir duyunca o şokla morali çok bozuluyor. Burda hepimiz serklajliyiz bana 15.haftda atılmıştı.sende sağlıkla atlatırsın İnşallah merak etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…